💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

İnslalh yanıltmaz bizi ya kuruma çizgisi falan olsa suya tutunca giderdi demi birde Perşembe günü randevumuz vardı doktor da gebelik varsa muayenede görünür mü Perşembe günü bata 8 gün kalacak
Kanda çıkar canım muayenede görünmeyecek kadar küçük bende betamin artmasını bekliyorum cunku

Adeti beklerim ben kan için zaten dikkatli oluyorum kendime hareketlerime de yememe icmeme de dikkat ediyorum boşuna stres yasamiyim birde kan sürecinde

Evet görünüyor Canım markası ne bende üst üste 2 gündür aynı durumu yaşıyorum dediğin gibi su vs tuttum gitmedi.ve 5 10 dakikada karartı şeklinde hep oldu artimed yada freely mi onlara benziyor
Freely canım hiç kullanmadım bu markayı bilmiyorum mavi olanı iyi diyorlar bnde mavi sandım ama bu geldi. Senin sat ne zamandı gecikmen oldu mu

Freely canım hiç kullanmadım bu markayı bilmiyorum mavi olanı iyi diyorlar bnde mavi sandım ama bu geldi. Senin sat ne zamandı gecikmen oldu mu
Benim biraz düzensiz bugün yada yarın olmam gerekiyor benimkide freely canım bende geç döllenmeden şüpheleniyorum varsa tabi.ama inşallah seninkide erken yumurtlama falandır ve umarım bebişin seninledir canim

Benim biraz düzensiz bugün yada yarın olmam gerekiyor benimkide freely canım bende geç döllenmeden şüpheleniyorum varsa tabi.ama inşallah seninkide erken yumurtlama falandır ve umarım bebişin seninledir canim
Amin canım inslalh ikimizde hamileyizdir testin hatası değildir de. Güzel haberler bekliyorum senden

Muhteşemmm değerlendirmeler başlasın kuzum hakkında hayırlısı inşallah.

Kaç yumoşun oldu? Doktor birşey dedi mi?

Canım idrara 10-12. Gün arası düşüyor. Burda en erken 8. Gün görenler oldu. Hakkında hayırlısı

Kızlar bişey soracağım geçen ay olmayınca epey stres oldum ben bu ay tahmini yumurtlamam 6 Kasım bizde 1-10 Kasım arası hergün değerlendirsek sonrasında gün aşırı değerlendirsek dedik bu yöntemi deneyen oldu mu? Yoksa hergün olursa sperm kalitesi düşer mi çok arada kaldım

Bir boş bir dolu kuzum. Her gün hem yorucu olur, hem sperm kalitesi düşer diyenler de var. Aslında ovulasyonla takip etsen ve ovulasyonda çift çizgiyi görünce üst üste üç gün değerlendirirsen daha iyi. Diğer günler bir boş bir dolu şeklinde ilerlemelisin.

Evet canım sperm kalitesi için gün aşırı ilişki daha iyi oluyor. Hergün ilişkisi gebelik şansını arttırmıyor yani birde şöyle sadece bebk odaklı ilişki yaşamayın eşinle olabildiğince stresten uzak durun akışına bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…