- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.781
Canım göremedim ben bunlarda ama birde içini açıp çekerbilir misinEki Görüntüle 3326447 Eki Görüntüle 3326448 kizlar yarından sonra regl olucam erken de yapmış olabilirim testi tabii ama bir çizgi var gibi. Benim görmediğim çizgileri gören çok oldu bu grupta. Ben yeniyim bir bakar mısınız var mi
Kanda çıkar canım muayenede görünmeyecek kadar küçük bende betamin artmasını bekliyorum cunkuİnslalh yanıltmaz bizi ya kuruma çizgisi falan olsa suya tutunca giderdi demi birde Perşembe günü randevumuz vardı doktor da gebelik varsa muayenede görünür mü Perşembe günü bata 8 gün kalacak
Ya senin ne zaman di bat şu an ne kadarlık kiKanda çıkar canım muayenede görünmeyecek kadar küçük bende betamin artmasını bekliyorum cunku
Adeti beklerim ben kan için zaten dikkatli oluyorum kendime hareketlerime de yememe icmeme de dikkat ediyorum boşuna stres yasamiyim birde kan sürecindeYaa o zaman erken yumurtlamış olma ihtimalin yüksek canım yoksa 3.gün gerçekten öğrenmek pek mümkün değil gibi
DAha yeni olduğu için doktor gebelik varsa da göremez keseyi canım ama kan verip netleştirirsin en azından
Maşallah maşallah kuzumKizlar merak eden soranlara tesekkur ederim. Sonucum 547 cikticok şükür. Sanirim artik hamileyim diyebilirim darisi tez zamanda sizlere insallah @zuzu3838 @Merveeee57 sacibelinde B bernaad @bliiss @benaroz Zumruduanka96 ve etiketlemeyi unuttugum diger kizlar kusuruma bakmasin
Freely canım hiç kullanmadım bu markayı bilmiyorum mavi olanı iyi diyorlar bnde mavi sandım ama bu geldi. Senin sat ne zamandı gecikmen oldu muEvet görünüyor Canım markası ne bende üst üste 2 gündür aynı durumu yaşıyorum dediğin gibi su vs tuttum gitmedi.ve 5 10 dakikada karartı şeklinde hep oldu artimed yada freely mi onlara benziyor
Benim biraz düzensiz bugün yada yarın olmam gerekiyor benimkide freely canım bende geç döllenmeden şüpheleniyorum varsa tabi.ama inşallah seninkide erken yumurtlama falandır ve umarım bebişin seninledir canimFreely canım hiç kullanmadım bu markayı bilmiyorum mavi olanı iyi diyorlar bnde mavi sandım ama bu geldi. Senin sat ne zamandı gecikmen oldu mu
OH en güzeli o canım bekleyebilirsenAdeti beklerim ben kan için zaten dikkatli oluyorum kendime hareketlerime de yememe icmeme de dikkat ediyorum boşuna stres yasamiyim birde kan sürecinde
Canım ben göremedim ama inşallah vardır
Amin canım inslalh ikimizde hamileyizdir testin hatası değildir de. Güzel haberler bekliyorum sendenBenim biraz düzensiz bugün yada yarın olmam gerekiyor benimkide freely canım bende geç döllenmeden şüpheleniyorum varsa tabi.ama inşallah seninkide erken yumurtlama falandır ve umarım bebişin seninledir canim
Muhteşemmm değerlendirmeler başlasın kuzumKızlar bu ay hiç koyulaşmayacak diye korkmaya başlamıştım açıkcası, çünkü diğer aylar giderek koyulaşıyordu. Bir de ilk defa klomen kullandım bu ay ona bağladım kendimce. Ama kopkoyu oldu sonundaçok mutlu oldum görünce valla. Demek ki neymiş bir önceki gün baya silik olsa bile bir sonraki gün kopkoyu çıkıyormuş
Eki Görüntüle 3324730
Inşallah canım benim haber veririm mutlakaAmin canım inslalh ikimizde hamileyizdir testin hatası değildir de. Güzel haberler bekliyorum senden
Kaç yumoşun oldu? Doktor birşey dedi mi?Kızlar bu ay hiç koyulaşmayacak diye korkmaya başlamıştım açıkcası, çünkü diğer aylar giderek koyulaşıyordu. Bir de ilk defa klomen kullandım bu ay ona bağladım kendimce. Ama kopkoyu oldu sonundaçok mutlu oldum görünce valla. Demek ki neymiş bir önceki gün baya silik olsa bile bir sonraki gün kopkoyu çıkıyormuş
Eki Görüntüle 3324730
Oh oh oh maşallahKizlar merak eden soranlara tesekkur ederim. Sonucum 547 cikticok şükür. Sanirim artik hamileyim diyebilirim darisi tez zamanda sizlere insallah @zuzu3838 @Merveeee57 sacibelinde B bernaad @bliiss @benaroz Zumruduanka96 ve etiketlemeyi unuttugum diger kizlar kusuruma bakmasin
Canım idrara 10-12. Gün arası düşüyor. Burda en erken 8. Gün görenler oldu. Hakkında hayırlısı3. Günhasta gibi hissediyorum biraz halsizlik vardı üzerimde hergün yapıyorum öyle test bunu da öğlen yapmıştım kararsız kalmıştım buraya atıp atmama konusunda 15 dk içinde çıktı ama çizgi suya tuttum kuruma çizgisi mi diye gitmedi
Amin canım hepimiz için insllahCanım idrara 10-12. Gün arası düşüyor. Burda en erken 8. Gün görenler oldu. Hakkında hayırlısı
Bir boş bir dolu kuzum. Her gün hem yorucu olur, hem sperm kalitesi düşer diyenler de var. Aslında ovulasyonla takip etsen ve ovulasyonda çift çizgiyi görünce üst üste üç gün değerlendirirsen daha iyi. Diğer günler bir boş bir dolu şeklinde ilerlemelisin.Kızlar bişey soracağım geçen ay olmayınca epey stres oldum ben bu ay tahmini yumurtlamam 6 Kasım bizde 1-10 Kasım arası hergün değerlendirsek sonrasında gün aşırı değerlendirsek dedik bu yöntemi deneyen oldu mu? Yoksa hergün olursa sperm kalitesi düşer mi çok arada kaldım
Evet canım sperm kalitesi için gün aşırı ilişki daha iyi oluyor. Hergün ilişkisi gebelik şansını arttırmıyor yani birde şöyle sadece bebk odaklı ilişki yaşamayın eşinle olabildiğince stresten uzak durun akışına bırakınKızlar bişey soracağım geçen ay olmayınca epey stres oldum ben bu ay tahmini yumurtlamam 6 Kasım bizde 1-10 Kasım arası hergün değerlendirsek sonrasında gün aşırı değerlendirsek dedik bu yöntemi deneyen oldu mu? Yoksa hergün olursa sperm kalitesi düşer mi çok arada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?