- 22 Şubat 2023
- 10.268
- 11.381
- 228
- 38
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.801
Sperm içerde beş güne kadar yaşayabiliyor. Öyle düşün canım. Ona göre zaten ayarlanmış biyolojimiz. Ama örneğin ben tam yumurtlama günümü bildiğim için üst üste 3 gün değerlendirdim. Öncesinde ve sonrasında bir boş bir dolu şeklinde ilerliyorum.Kızlar bişey soracağım geçen ay olmayınca epey stres oldum ben bu ay tahmini yumurtlamam 6 Kasım bizde 1-10 Kasım arası hergün değerlendirsek sonrasında gün aşırı değerlendirsek dedik bu yöntemi deneyen oldu mu? Yoksa hergün olursa sperm kalitesi düşer mi çok arada kaldım
Haklısın ama geçen ay denedik gün aşırı olmayınca aşırı stres yaptım bide böyle mi denesem dedim benim fikrim zaten eşim çok rahatEvet canım sperm kalitesi için gün aşırı ilişki daha iyi oluyor. Hergün ilişkisi gebelik şansını arttırmıyor yani birde şöyle sadece bebk odaklı ilişki yaşamayın eşinle olabildiğince stresten uzak durun akışına bırakın
Anladım canım o zaman gün aşırı yeterli olur herhalde bu ayda olmazsa bir dahaki ayda ovülasyon testlerine başlarım artıkSperm içerde beş güne kadar yaşayabiliyor. Öyle düşün canım. Ona göre zaten ayarlanmış biyolojimiz. Ama örneğin ben tam yumurtlama günümü bildiğim için üst üste 3 gün değerlendirdim. Öncesinde ve sonrasında bir boş bir dolu şeklinde ilerliyorum.
Tamam canım bu şekilde ilerlemek daha mantıklı cevabın için teşekkür ederim canımBir boş bir dolu kuzum. Her gün hem yorucu olur, hem sperm kalitesi düşer diyenler de var. Aslında ovulasyonla takip etsen ve ovulasyonda çift çizgiyi görünce üst üste üç gün değerlendirirsen daha iyi. Diğer günler bir boş bir dolu şeklinde ilerlemelisin.
İnsallah tesekkür ederimRabbim insallah gonlunuzden geceni hayirlisiyla nasip eder tesekkur ederim dualariniz icin
Tamam tamam sen ben B bernaadAma en az 5 ben bilmem
Sen bana bakma ben evhamliyimYaa hiç öyle olumsuz bir etkisi olacağını düşünmemiştim yumurtlama öncesi sonuçta diyee, demek ki dikkat etmek gerekiyor her zaman
Oy kuzum ya hemencik atlatırsın inşallah, bal limon karışımı da iyi geliyor ben hamileyken hastalandığımda hep onu içerdim
Hepimiz güzel haberler alıcaz kuzucumm bende inanıyorum
Amin amin aminnnn çok aminn yicem seniTamam tamam sen ben B bernaadbenaroz tatluboncuk bak daha saniyesinde 5 kişi oldu
Sen bana bakma ben evhamliyimolacağı varsa oluyor kuzum. Evet bana da iyi geldi baya o karışım insallh bak yukarıda listeyi yaptım Merve öyle istiyor
Simdi anladim tesekkur ederim. Aslinda bilmiyorum hic yapmadim ovulasyon testi daha dogrusu ilk defa bu ay yumurtlama gununu hesaplayip korunmayarak degerlendirdik suan bat a 6-7 gun var o yuzden gebelik testi icinde cok erken henuz. Eger bu ay olmazsa ovulasyon testi ile catlama takibi yapabilirim. Sadece ayin 20 sinde 2 gun suren bir yumurtlama kanamasi yasadim yumurtlama hesabi da o zamanlara geliyor hemen hemen ama catlamadan once mi sonra mi kanama oldu bilemiyorum. 6 gun var ama 6 ay gibi geliyor heyecanla test yapacagim gunu bekliyorum bakalim. Bu arada daha once yumurtlama takibi yapmadan kaza kursunu 1 tane kimyasal gebelik gecirdim.Merhaba kusura bakmayın gözümden kaçmış. Görmemişim yumurtlama gününü adet döngünüze göre hesaplayabılırsınız örneğin ben 26 günde bir adet oluyorum her Kadın yumurtladıktan 14 gün sonra adet olur bu sayı hiç değişmez ama yumurtladıgımız zaman aralıgı degıstıgı için kesın olarak yumurtlama tarihini bilemiyoruz 26- 14 =12 demekki ben genelde 12. Günde yumurtluyorum çatlamayı da ben ovulasyon testıyle takip ettim yoksa bu sekılde hesaplanarak çatlama günü bulunmuyor maalesef çünkü bazı kadınlarda yumurtlama 1 2 ya da 3 gün surebılıyor ben ovulasyon testı takıbı yaparak çatlama günümü bulmuştum ovulasyon testini biliyormusunjz bilmiyorsanız anlatabilirim
Ona ne şüpheeeeSipariş alınmıştır efendim elimizden geleni yapacağız
Edoşumm nasılsın bebeğim ya özletiyorsun kendiniOh oh oh maşallaharkadaşımaaa
Kız bi dk neyin 3. Günü bu ? Yumurtlamanın deme düşüp bayılırımVallahi şok üstüne şok yaşadım yazdım yazdım sildimKız 3.günde hamilelik öğrenilir miii vallahi şoklardayım bu daha koyu çıkmış ve pembiş duruyor ciddenn
Cidden hamileysen imkansız diye birşey yoktur cümlesinin örneği olarak seni göstericem hep
Bütün testler de hatalı değildir herhalde yaa birde koyulaşmış baksanaa
OVulasyon yaptın demi canım acaba 2 kere yumurtladın da haberin mi olmadı önceki yumurta döllendi dicem ama bilemedim ki
İç sesimsin
Öyleymişş ama bayılma canım takip yapmıyormuş tahmini 3.günmüş bence daha erken yumurtladı ve hamiş kaldıKız bi dk neyin 3. Günü bu ? Yumurtlamanın deme düşüp bayılırım
Ağzından bal damlıyor baaallllTamam tamam sen ben B bernaadbenaroz tatluboncuk bak daha saniyesinde 5 kişi oldu
Sen bana bakma ben evhamliyimolacağı varsa oluyor kuzum. Evet bana da iyi geldi baya o karışım insallh bak yukarıda listeyi yaptım Merve öyle istiyor
Kızın regli bitti rahatsız etmeyelim bi müddettİç sesimsinBugün kaç kere aklıma düştü sonra neyse dur kızın işi vardır dedim yazmadım
Hee o zaman olur tamam kalbime iniyodu yani şimdi 3. Gün mü başlayalım teste başımıza iş çıkacakÖyleymişş ama bayılma canım takip yapmıyormuş tahmini 3.günmüş bence daha erken yumurtladı ve hamiş kaldı
Ben de göremedim. Belki bir umut dedimm ama erken daha bu dönemde çıkmayacağını dair çok şey okudum gruptan umarım Rabbim beni de görürCanım ben göremedim ama inşallah vardır
Kız piskolocim bir geliyooooh biri gidiiyoohhEdoşumm nasılsın bebeğim ya özletiyorsun kendini
İnşallah tüp bebeğe hiç gerek kalmadan alırsın güzel haberi seni anne olarak hissediyorum sanki olacakKız piskolocim bir geliyooooh biri gidiiyoohhondan çok odaklanamıyorum kuzum ya. Ben de sizi çok özlüyorummmmm. Yumoşum çatladı haftasonu. Bakalım haftaya testte bebiş çıkmazsa, tüp bebişe gidiyorum. Sen naptın? Yumurtlaman ne zaman? Hangi aşamadasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?