💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Sperm içerde beş güne kadar yaşayabiliyor. Öyle düşün canım. Ona göre zaten ayarlanmış biyolojimiz. Ama örneğin ben tam yumurtlama günümü bildiğim için üst üste 3 gün değerlendirdim. Öncesinde ve sonrasında bir boş bir dolu şeklinde ilerliyorum.

Haklısın ama geçen ay denedik gün aşırı olmayınca aşırı stres yaptım bide böyle mi denesem dedim benim fikrim zaten eşim çok rahat

Anladım canım o zaman gün aşırı yeterli olur herhalde bu ayda olmazsa bir dahaki ayda ovülasyon testlerine başlarım artık

Tamam canım bu şekilde ilerlemek daha mantıklı cevabın için teşekkür ederim canım

Ama en az 5 ben bilmem
Tamam tamam sen ben B bernaad benaroz tatluboncuk bak daha saniyesinde 5 kişi oldu
Sen bana bakma ben evhamliyim olacağı varsa oluyor kuzum. Evet bana da iyi geldi baya o karışım insallh bak yukarıda listeyi yaptım Merve öyle istiyor

Simdi anladim tesekkur ederim. Aslinda bilmiyorum hic yapmadim ovulasyon testi daha dogrusu ilk defa bu ay yumurtlama gununu hesaplayip korunmayarak degerlendirdik suan bat a 6-7 gun var o yuzden gebelik testi icinde cok erken henuz. Eger bu ay olmazsa ovulasyon testi ile catlama takibi yapabilirim. Sadece ayin 20 sinde 2 gun suren bir yumurtlama kanamasi yasadim yumurtlama hesabi da o zamanlara geliyor hemen hemen ama catlamadan once mi sonra mi kanama oldu bilemiyorum. 6 gun var ama 6 ay gibi geliyor heyecanla test yapacagim gunu bekliyorum bakalim. Bu arada daha once yumurtlama takibi yapmadan kaza kursunu 1 tane kimyasal gebelik gecirdim.

Kız bi dk neyin 3. Günü bu ? Yumurtlamanın deme düşüp bayılırım

Öyleymişş ama bayılma canım takip yapmıyormuş tahmini 3.günmüş bence daha erken yumurtladı ve hamiş kaldı
Hee o zaman olur tamam kalbime iniyodu yani şimdi 3. Gün mü başlayalım teste başımıza iş çıkacak

Edoşumm nasılsın bebeğim ya özletiyorsun kendini
Kız piskolocim bir geliyooooh biri gidiiyoohh ondan çok odaklanamıyorum kuzum ya. Ben de sizi çok özlüyorummmmm. Yumoşum çatladı haftasonu. Bakalım haftaya testte bebiş çıkmazsa, tüp bebişe gidiyorum. Sen naptın? Yumurtlaman ne zaman? Hangi aşamadasın canım

İnşallah tüp bebeğe hiç gerek kalmadan alırsın güzel haberi seni anne olarak hissediyorum sanki olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…