💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Aynen yumurtlama sonrasına kadar zor görürüz gibi

Ben 5.gün başladığımı biliyorum gaza gelmedim değil 3.gün mü başlasam bu sefer
Ahahah sende bi benleşme seziyorum hele dur o kadar testim yoookk ay ben bi posta daha test alayım ya hazır kargo bedava

Yaa seni minnoş senii olur öyle arada
Tüp bebeğe niyetlendiği ay hamiş kalan o kadar çok kişi gördüm kii sende onlardan olursun inşallah canımın içii
Benim bugün 9.günüm teste bugün başladım yarın bir gün yumurtam pırtlayacak gibi kuzucum bakalım ne zaman olacak

Z zesamu93 Bu arada beynim oyun oynamiyodur bana insallah ama progesteron yuksekligi adete 6 gun kala boyle etkiler yapar mi bilemiyorum ama sabah aksam komik seylere bile aglayasim geliyor surekli insan yataktan kalkinca bile sakir sakir aglar mi durduk yere. Birde akintim var ama su gibi bir anda altima yapmisim gibi kosup bazen ic camasirimi degistiriyorum. Onceden en fazla adetten bir iki gun once duygusallasirdim. Bebis dollendimi acaba yumurtlama kanamasi uzerinden 10 gun gecti. Kendimi de cok heveslendirip ilk korunmasiz aydan bu modda olmakta istemiyorum. Insanlar yillarca bekleyebiliyor sonucta. Ben 1 hafta sabredemedim heyecandan.

İnşallah hiç gerek kalmaz canım B bernaad dan istifade bende yazayım sana. Bu ay güzel bir sürpriz olsun senden bize

Kuzum bişey soracağım 9. Gün derken adetinin ilk gününden itibaren mi sayıyorsun yoksa adet bitişinden itibaren mi tam bilmiyorum ben oralarını

Kızlarım ağrım var diye bir test daha yaptım, ben bugünü değerlendiriyim en iyisi dimii pikim yine geceye denk gelecek gibi dün ilişki olmuştu spermler biriksin diyordum ama gece pik olup yarın silinirse pişman olurum değerlendirmediğime, bu ay erken olması planlarımı bozdu ya

Eklentiler

• 20231030_204237.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 45
İnşallah tüp bebeğe hiç gerek kalmadan alırsın güzel haberi seni anne olarak hissediyorum sanki olacak
İnşallah kuzum amin bir ümit bekliyorum valla.
Amin amin canım. İnşallah o gruba katılırım ben de... İyi gene aramızda iki üç gün olacak sanırım kuzum birlikte alalım inşallah güzel haberi

İnşallah hiç gerek kalmaz canım B bernaad dan istifade bende yazayım sana. Bu ay güzel bir sürpriz olsun senden bize
Oyy kuzum inşallah bu güzel enerjilerle hamiş olacağım inşallah inşallah 12 gün sonra hamişim diyee yazarım buralara hamişlerin duası kabul olur Allah duanı kabul etsin kız sen gördün mü keseyi daha var mı canım?

İnşallah kuzum amin bir ümit bekliyorum valla.

Amin amin canım. İnşallah o gruba katılırım ben de... İyi gene aramızda iki üç gün olacak sanırım kuzum birlikte alalım inşallah güzel haberi
İnşallah kuzucum yaa Evet bebeğim peş peşe gidiyoruz yine inşallah güzel haber alırız birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…