- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.821
Aynen yumurtlama sonrasına kadar zor görürüz gibiKızın regli bitti rahatsız etmeyelim bi müddett
Ben 5.gün başladığımı biliyorum gaza gelmedim değil 3.gün mü başlasam bu seferHee o zaman olur tamam kalbime iniyodu yani şimdi 3. Gün mü başlayalım teste başımıza iş çıkacak
Ahahah sende bi benleşme seziyorumAynen yumurtlama sonrasına kadar zor görürüz gibi
Ben 5.gün başladığımı biliyorum gaza gelmedim değil 3.gün mü başlasam bu sefer
Yaa seni minnoş senii olur öyle aradaKız piskolocim bir geliyooooh biri gidiiyoohhondan çok odaklanamıyorum kuzum ya. Ben de sizi çok özlüyorummmmm. Yumoşum çatladı haftasonu. Bakalım haftaya testte bebiş çıkmazsa, tüp bebişe gidiyorum. Sen naptın? Yumurtlaman ne zaman? Hangi aşamadasın canım
İnşallah canımm ama olmazsa da üzülmek yok en kısa zamanda nasip olsun inşallah gönlünden geçenBen de göremedim. Belki bir umut dedimm ama erken daha bu dönemde çıkmayacağını dair çok şey okudum gruptan umarım Rabbim beni de görür
Z zesamu93 Bu arada beynim oyun oynamiyodur bana insallah ama progesteron yuksekligi adete 6 gun kala boyle etkiler yapar mi bilemiyorum ama sabah aksam komik seylere bile aglayasim geliyor surekli insan yataktan kalkinca bile sakir sakir aglar mi durduk yere. Birde akintim var ama su gibi bir anda altima yapmisim gibi kosup bazen ic camasirimi degistiriyorum. Onceden en fazla adetten bir iki gun once duygusallasirdim. Bebis dollendimi acaba yumurtlama kanamasi uzerinden 10 gun gecti. Kendimi de cok heveslendirip ilk korunmasiz aydan bu modda olmakta istemiyorum. Insanlar yillarca bekleyebiliyor sonucta. Ben 1 hafta sabredemedim heyecandan.Simdi anladim tesekkur ederim. Aslinda bilmiyorum hic yapmadim ovulasyon testi daha dogrusu ilk defa bu ay yumurtlama gununu hesaplayip korunmayarak degerlendirdik suan bat a 6-7 gun var o yuzden gebelik testi icinde cok erken henuz. Eger bu ay olmazsa ovulasyon testi ile catlama takibi yapabilirim. Sadece ayin 20 sinde 2 gun suren bir yumurtlama kanamasi yasadim yumurtlama hesabi da o zamanlara geliyor hemen hemen ama catlamadan once mi sonra mi kanama oldu bilemiyorum. 6 gun var ama 6 ay gibi geliyor heyecanla test yapacagim gunu bekliyorum bakalim. Bu arada daha once yumurtlama takibi yapmadan kaza kursunu 1 tane kimyasal gebelik gecirdim.
İnşallah hiç gerek kalmaz canım B bernaad dan istifade bende yazayım sana. Bu ay güzel bir sürpriz olsun senden bizeKız piskolocim bir geliyooooh biri gidiiyoohhondan çok odaklanamıyorum kuzum ya. Ben de sizi çok özlüyorummmmm. Yumoşum çatladı haftasonu. Bakalım haftaya testte bebiş çıkmazsa, tüp bebişe gidiyorum. Sen naptın? Yumurtlaman ne zaman? Hangi aşamadasın canım
Kuzum bişey soracağım 9. Gün derken adetinin ilk gününden itibaren mi sayıyorsun yoksa adet bitişinden itibaren mi tam bilmiyorum ben oralarınıYaa seni minnoş senii olur öyle arada
Tüp bebeğe niyetlendiği ay hamiş kalan o kadar çok kişi gördüm kii sende onlardan olursun inşallah canımın içii
Benim bugün 9.günüm teste bugün başladım yarın bir gün yumurtam pırtlayacak gibi kuzucum bakalım ne zaman olacak
Adetin ilk gününden sayıyoruz canımKuzum bişey soracağım 9. Gün derken adetinin ilk gününden itibaren mi sayıyorsun yoksa adet bitişinden itibaren mi tam bilmiyorum ben oralarını
İnşallah kuzum amin bir ümit bekliyorum valla.İnşallah tüp bebeğe hiç gerek kalmadan alırsın güzel haberi seni anne olarak hissediyorum sanki olacak
Amin amin canım. İnşallah o gruba katılırım ben de... İyi gene aramızda iki üç gün olacak sanırım kuzumYaa seni minnoş senii olur öyle arada
Tüp bebeğe niyetlendiği ay hamiş kalan o kadar çok kişi gördüm kii sende onlardan olursun inşallah canımın içii
Benim bugün 9.günüm teste bugün başladım yarın bir gün yumurtam pırtlayacak gibi kuzucum bakalım ne zaman olacak
Oyy kuzum inşallah
6 kasimMerhabalar bat 4 Kasımvar mı bekleyen
Canım doktora gitmedim ki, doktor klomen ve duphastonu verdi ve, adet olursan gel, hamile kalırsan da gel dedi,Kaç yumoşun oldu? Doktor birşey dedi mi?
Böyle arka arkayada doğururuzz inşallahh
Hey maşallahCanım doktora gitmedim ki, doktor klomen ve duphastonu verdi ve, adet olursan gel, hamile kalırsan da gel dedi,
İnşallah kuzucum yaaİnşallah kuzum amin bir ümit bekliyorum valla.
Amin amin canım. İnşallah o gruba katılırım ben de... İyi gene aramızda iki üç gün olacak sanırım kuzumbirlikte alalım inşallah güzel haberi
Kızlarım ağrım var diye bir test daha yaptım, ben bugünü değerlendiriyim en iyisi dimii pikim yine geceye denk gelecek gibidün ilişki olmuştu spermler biriksin diyordum ama gece pik olup yarın silinirse pişman olurum değerlendirmediğime, bu ay erken olması planlarımı bozdu ya
Çok şükür canısı cok sevindim darısı keseye inşallahKizlar merak eden soranlara tesekkur ederim. Sonucum 547 cikticok şükür. Sanirim artik hamileyim diyebilirim darisi tez zamanda sizlere insallah zuzu3838 Merveeee57 sacibelinde B bernaad bliiss benaroz Zumruduanka96 ve etiketlemeyi unuttugum diger kizlar kusuruma bakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?