💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

M
Zumruduanka96 benide ekler misin aralıkta gebelik düşünüyorum

Kuzum benim de geçen ay aynısı oldu gün aşırı değil diye üzülmüştüm vur geç iki gün üst üste bebişim
Yaa tamam o zaman üzülmeyi bırakıyım kuzucum
Ben yumoşu bu kadar erken beklemediğimden dünde öylesine olmuştu hemen duşa falan girdim beklemeden birazda ona üzüldüm bilsem öyle mi yapardım

Yaa tamam o zaman üzülmeyi bırakıyım kuzucum
Ben yumoşu bu kadar erken beklemediğimden dünde öylesine olmuştu hemen duşa falan girdim beklemeden birazda ona üzüldüm bilsem öyle mi yapardım
Hiç üzülme kuzum hiçbir şey olmaz pikten önceki gün ve pik önemli aha da kanıtı benim canlı kanlı

Ya ben en fazla bir saat bekleyip giriyorum hep, bekleyemiyorum
Ya önceden bende öyleydim ama önerilere bakınca da çevremdeki hamile olan arkadaşlarım hep gece yapıp ondan sonra uyuyorum kalkmıyorum dediler. Bu ay bende öyle yaptım biraz uyku vaktine yakın saatlerde değerlendirip ondan sonra uyudum. Önceden yarım saat falan durup yatağa falan akacak diye gerilip kalkıyordum bu ay yatağı leş götürsün yeter ki hayırlısıyla olsun havasına girdim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…