- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.861
Ben bu ay hep yarım saat sonra girdim tatlim. Cunku haftasonu sabaha denk geldiYa ben en fazla bir saat bekleyip giriyorum hep, bekleyemiyorum
Ahahaha inşallah olur canım ya tüm bu çabalarımıza değerYa önceden bende öyleydim ama önerilere bakınca da çevremdeki hamile olan arkadaşlarım hep gece yapıp ondan sonra uyuyorum kalkmıyorum dediler. Bu ay bende öyle yaptım biraz uyku vaktine yakın saatlerde değerlendirip ondan sonra uyudum. Önceden yarım saat falan durup yatağa falan akacak diye gerilip kalkıyordumbu ay yatağı leş götürsün yeter ki hayırlısıyla olsun havasına girdim artık
Allahim sen konuyu biliyorsun aminDeğerrrlendiirr gitsin kuzummbir de bizim hedefimiz Allah kısmet ederse kız bebek biliyorsun hergün ilişkide bu şans artıyormuş
Cok sagol tatlim.Çok şükür canısı cok sevindim darısı keseye inşallah
Ay tamam kuzuşum birinin bunu söylemesini bekliyordum çünkü içim rahat etmiyor hemen girmem gerek diye şartlıyorum kendimiBen bu ay hep yarım saat sonra girdim tatlim. Cunku haftasonu sabaha denk geldi
Hoşgeldiinn, birkaç saat yok olunca özlüyoruz yahuKizlaaar ben geldim. Geriye donup okumaya basliyorum hazir olun
Kuzum hizli yasiyorsun bu hayati vallaKızlarım ağrım var diye bir test daha yaptım, ben bugünü değerlendiriyim en iyisi dimii pikim yine geceye denk gelecek gibidün ilişki olmuştu spermler biriksin diyordum ama gece pik olup yarın silinirse pişman olurum değerlendirmediğime, bu ay erken olması planlarımı bozdu ya
Tamam tamam sen ben B bernaad @benaroztatluboncuk bak daha saniyesinde 5 kişi oldu
Sen bana bakma ben evhamliyimolacağı varsa oluyor kuzum. Evet bana da iyi geldi baya o karışım insallh bak yukarıda listeyi yaptım Merve öyle istiyor
Sagol bebisimOh oh oh maşallaharkadaşımaaa
Ay ay ayyy neler diyorsuuunnn hadi inşallah bebişimmKuzum hizli yasiyorsun bu hayati vallasak dedin adet oldun. Hemen o bitti. Yumurtlama geldi. 3 4 un sonra pozitif testini de goruruz bu gidisle her gun yap gitsin kuşum. Ben de bu ay arka arkaya 3 gun ile hamile kaldim. Sonrasinda da iliski defterini kapattim. Kocam isyanlarda
Insallah kuzum. Ben de oyle diyorum haftaya randevu alip bi gideyim. Ama sonra diyorum ki az daha dursam da kalp atimi da gorebilir miyim umudu doguyor icimeMaşallah maşallah kuzumSen haftaya doktora gidersen görürsün keseni Allah ın izniyle
Cok sagol kuzum. Darisi basina insallah tez zamandaMasallahh masallah, saglıklı sıhhatli büyüsün gözün aydınn
Valla canım bende şöyle yapiyordum; afedersin ilişkiden sonra popomun altına yastık koydum bir tane yastık ona feda oldu. Alez geçirdim ona bir de hep kağıt havlu koydum. Oyle en az 40 dakika bekledikten sonra kalktım yataktan günlük ped koydum. Sonra normal yaşama devam ettim yaniYa önceden bende öyleydim ama önerilere bakınca da çevremdeki hamile olan arkadaşlarım hep gece yapıp ondan sonra uyuyorum kalkmıyorum dediler. Bu ay bende öyle yaptım biraz uyku vaktine yakın saatlerde değerlendirip ondan sonra uyudum. Önceden yarım saat falan durup yatağa falan akacak diye gerilip kalkıyordumbu ay yatağı leş götürsün yeter ki hayırlısıyla olsun havasına girdim artık
Kuzum cok guzel cikmis degerin bence. Bu gruptan takip edebildigim kadariyla ilk zamanlardaki artis 2 katin biraz uzerinde oluyor zaten. Benim de persembe 51di. Cumartesi 157, bugun 547 ciktiS simurggggsacibelinde kızlar benimde sonuç 628 çıkmış çok mu yüksek çıkmış anlamadım
Perşembe günü ilk kan 87 çıkmıştı
Şimdi 4 gün sonraki sonucum ise 628
Amiinnn kuzum insallah. Ne guzel dua. Sana da nasip etsin Rabbim aynilariniTebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤❤❤❤
Ah kuzum hic sorma. Cok sukur ki ne şükür. Kanda sunu gorecegim gunlerden umidi kesmek uzereydim. Sizin sonuclariniza sukredecegimiz gunler de cok yakindir insallah.Ohhhh be çok şükür
Yaa cok tatlisin kuzumCanım ben laboyu 3 damlayla yapıyorum hiç dağılma olmadı aslında belki o testte bisey vardır.
Evet ama kendi doktoruma gitmişken baktırayım dedim devlete gitmek çalışırken zor oluyor
As bayrakları ass as artık net hamilesin.Allahım böyle yüzümüzü güldürsün hep sağlıkla artsın büyüsün mercimek
Tatlisim bir iki güne pik olabilir gibi ay bu ne hız masallah. Kaçıncı gün bugün ?
Tum enerjimle geldim kuzum. Gun boyu uzak kalinca enerji de birikiyor haliyle. Bir de cok yogun bir gündü. Hic bakamadim ama aklim da hep buradaydiMaaşallah harika çıkmış değerin harikaaaevet bebeğim az bi şey hamilesin tebrikler artık o içinde sakladığın enerjiyi salıp koşturabilirsin
Tamam canım çözemedim bu işi henüz teşekkür ederimAdetin ilk gününden sayıyoruz canım
Anliyorlar dimiAy ay ayyy neler diyorsuuunnn hadi inşallah bebişimm
Bu ay sancılı adet oldum diye söyleniyordum yumoşlar gelişiyormuş herhalde hemen geldi baksana
Yaa hahaha bizimde muhtrmel sonumuz bubende yumurtlama sonrası hep bir bahane uyduruyorum tabi işin bitti diyor bu sefer test yaptığımdn bile haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?