💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ahahaha inşallah olur canım ya tüm bu çabalarımıza değer
Bende acaba öyle yatsam mı diyorum ama yapamam herhalde

Kuzum hizli yasiyorsun bu hayati valla sak dedin adet oldun. Hemen o bitti. Yumurtlama geldi. 3 4 un sonra pozitif testini de goruruz bu gidisle her gun yap gitsin kuşum. Ben de bu ay arka arkaya 3 gun ile hamile kaldim. Sonrasinda da iliski defterini kapattim. Kocam isyanlarda

Ay ay ayyy neler diyorsuuunnn hadi inşallah bebişimm
Bu ay sancılı adet oldum diye söyleniyordum yumoşlar gelişiyormuş herhalde hemen geldi baksana
Yaa hahaha bizimde muhtrmel sonumuz bu bende yumurtlama sonrası hep bir bahane uyduruyorum tabi işin bitti diyor bu sefer test yaptığımdn bile haberi yok

Maşallah maşallah kuzum Sen haftaya doktora gidersen görürsün keseni Allah ın izniyle
Insallah kuzum. Ben de oyle diyorum haftaya randevu alip bi gideyim. Ama sonra diyorum ki az daha dursam da kalp atimi da gorebilir miyim umudu doguyor icime insan ne sabirsiz keseyi gordum de o kaldi. Insanin ici umutla dolmayagorsun iste

Valla canım bende şöyle yapiyordum; afedersin ilişkiden sonra popomun altına yastık koydum bir tane yastık ona feda oldu. Alez geçirdim ona bir de hep kağıt havlu koydum. Oyle en az 40 dakika bekledikten sonra kalktım yataktan günlük ped koydum. Sonra normal yaşama devam ettim yani oturdum falan yatmadim. Duş almadım ama hep şey geldi aklıma böyle reglken de sıcak su duş hep iyi gelir ya akışı hizlandiriyor bebiş için duş almamak mantıklı geldi o yuzden

S simurgggg sacibelinde kızlar benimde sonuç 628 çıkmış çok mu yüksek çıkmış anlamadım
Perşembe günü ilk kan 87 çıkmıştı
Şimdi 4 gün sonraki sonucum ise 628
Kuzum cok guzel cikmis degerin bence. Bu gruptan takip edebildigim kadariyla ilk zamanlardaki artis 2 katin biraz uzerinde oluyor zaten. Benim de persembe 51di. Cumartesi 157, bugun 547 cikti

Yaa cok tatlisin kuzum baskasinin sevincleriyle gulen yüzün, kendi mutlulugunu da gorsun tez zamanda aynada ve tabiki biz de sahitlik edelim canim

Maaşallah harika çıkmış değerin harikaaa evet bebeğim az bi şey hamilesin tebrikler artık o içinde sakladığın enerjiyi salıp koşturabilirsin
Tum enerjimle geldim kuzum. Gun boyu uzak kalinca enerji de birikiyor haliyle. Bir de cok yogun bir gündü. Hic bakamadim ama aklim da hep buradaydi

Anliyorlar dimi kocam da bence sen beni cocuk yapmak icin kullaniyorsun sikayet wdecek gibi oluyor. Sonra isi sulandirip durup olsun yine de beni her zaman kullanabilirsin sorun etmem diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…