💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ahahaha inşallah olur canım ya tüm bu çabalarımıza değer
Bende acaba öyle yatsam mı diyorum ama yapamam herhalde
Bu ay da öyle dene canım bende yapamam diyordum ama oluyor bi şekilde
Ay inşallah hepimiz güzel haberler alalım hayırlısıyla

Aa bi dakika kuzum. O zaman bu ay da kendiliginden deneme oluyor yani. Belki o kafa rahatligiyla hic gerek kalmadan cabucak olur T tweeetyyy de oyle olmadi mi. Ayy hadi insallah ya

Ahahhsh aynen başucu yastığım oldu resmen bu ay ama zaten giden gidiyordur bir tanesi yola gelse olacak bu iş de şimdiye kadar çıkmaz sokaktan döndüler

Kızlarrr ya ben bu labodan bişey anlamadım
Sabah ki yaptığım testte çizgi görünmüyordu bile, akşam bi bakayım dedim kuruyunca pik gibi olmuş ama dağılmışta, idrarı sadece 2 damla damlatıyorum oysaki. Onu pik gibi görünce şimdi yine yaptım ama çizgi soluk

Eklentiler

• BE9E7E3E-92C0-4D9E-A991-D49067314B0C.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 281C53B6-6369-47F0-B4E7-0E061C8B7804.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 49
Valla saçma ama ben ayakları da diktim biraz yolu bulsun yüzücüler diye
Yaa kimdi acaba biri vardi. Kocasına ayaklarimdan havaya kaldirip beni sallar misin diye sormuştu iliskiden sonra kocasi da once sasirip sonra dedigini yapmisti neler okudu bu gozler bu grupta ahahhaha ayy acaba hamile kaldi mi onu yazan ismini hatirlayamadigim icin bakamadim da

Kusum yok kuruduktan sonrasini dikkate alma zaten. Ilk 10 dk icerisinde oku testi yine de. Bence daha vakit var. Yapmaya devam

Kız ben hatırlamıyorum ciddi misin güler misin ağlar mısın ya insan çare arıyor işte yazık

O kadar çabadan sonra inşallah kalmıştır bi an gözümde canlandırdım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…