- 13 Ekim 2023
- 160
- 145
- 23
- 25
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #21.881
Bu ay da öyle dene canım bende yapamam diyordum ama oluyor bi şekildeAhahaha inşallah olur canım ya tüm bu çabalarımıza değer
Bende acaba öyle yatsam mı diyorum ama yapamam herhalde
Yarın aç karnına yapayım inşallah size de yazarım tamamdırTestinn varsa hemeen yaaap canımm
Aa bi dakika kuzum. O zaman bu ay da kendiliginden deneme oluyor yani. Belki o kafa rahatligiyla hic gerek kalmadan cabucak olurKız piskolocim bir geliyooooh biri gidiiyoohhondan çok odaklanamıyorum kuzum ya. Ben de sizi çok özlüyorummmmm. Yumoşum çatladı haftasonu. Bakalım haftaya testte bebiş çıkmazsa, tüp bebişe gidiyorum. Sen naptın? Yumurtlaman ne zaman? Hangi aşamadasın canım
Ahahhsh aynen başucu yastığım oldu resmen bu ayValla canım bende şöyle yapiyordum; afedersin ilişkiden sonra popomun altına yastık koydum bir tane yastık ona feda oldu. Alez geçirdim ona bir de hep kağıt havlu koydum. Oyle en az 40 dakika bekledikten sonra kalktım yataktan günlük ped koydum. Sonra normal yaşama devam ettim yanioturdum falan yatmadim. Duş almadım ama hep şey geldi aklıma böyle reglken de sıcak su duş hep iyi gelir ya akışı hizlandiriyor bebiş için duş almamak mantıklı geldi o yuzden
Yaaa öyle deme kuzumm herşeey kısmet, Allah gönlüne göre versin inşallahhYaaa öyle miymişşş hadi inşallah bebişimm
AMa ben hiç kızım olur gibi hissetmiyorum ya genelde hislerimde de yanılmam
Amin canım benimAh kuzum hic sorma. Cok sukur ki ne şükür. Kanda sunu gorecegim gunlerden umidi kesmek uzereydim. Sizin sonuclariniza sukredecegimiz gunler de cok yakindir insallah.Bize de saglikla devami nasip olsun
Bebeğim ya zaten olacağı varsa her türlü oluyorr, eğer olmayacaksada amudada kalksan fayda etmiyorYa ben en fazla bir saat bekleyip giriyorum hep, bekleyemiyorum
Hepimizin duası o yöndee çokca amiinnnAllahim sen konuyu biliyorsun amin
İnşallah cnm kalp atışını da duyarsak biraz daha rahatlarızKuzum cok guzel cikmis degerin bence. Bu gruptan takip edebildigim kadariyla ilk zamanlardaki artis 2 katin biraz uzerinde oluyor zaten. Benim de persembe 51di. Cumartesi 157, bugun 547 cikti
Valla saçma ama ben ayakları da diktim biraz yolu bulsun yüzücüler diyeAhahhsh aynen başucu yastığım oldu resmen bu ayama zaten giden gidiyordur bir tanesi yola gelse olacak bu iş de şimdiye kadar çıkmaz sokaktan döndüler
Yaa kimdi acaba biri vardi. Kocasına ayaklarimdan havaya kaldirip beni sallar misin diye sormuştu iliskiden sonraValla saçma ama ben ayakları da diktim biraz yolu bulsun yüzücüler diye
Kusum yok kuruduktan sonrasini dikkate alma zaten. Ilk 10 dk icerisinde oku testi yine de. Bence daha vakit var. Yapmaya devamKızlarrr ya ben bu labodan bişey anlamadım
Sabah ki yaptığım testte çizgi görünmüyordu bile, akşam bi bakayım dedim kuruyunca pik gibi olmuş ama dağılmışta, idrarı sadece 2 damla damlatıyorum oysaki. Onu pik gibi görünce şimdi yine yaptım ama çizgi soluk
Kız ben hatırlamıyorum ciddi misinYaa kimdi acaba biri vardi. Kocasına ayaklarimdan havaya kaldirip beni sallar misin diye sormuştu iliskiden sonrakocasi da once sasirip sonra dedigini yapmisti neler okudu bu gozler bu grupta ahahhaha ayy acaba hamile kaldi mi onu yazan ismini hatirlayamadigim icin bakamadim da
Yaa kimdi acaba biri vardi. Kocasına ayaklarimdan havaya kaldirip beni sallar misin diye sormuştu iliskiden sonrakocasi da once sasirip sonra dedigini yapmisti neler okudu bu gozler bu grupta ahahhaha ayy acaba hamile kaldi mi onu yazan ismini hatirlayamadigim icin bakamadim da
Evet yaaAnliyorlar dimikocam da bence sen beni cocuk yapmak icin kullaniyorsun sikayet wdecek gibi oluyor. Sonra isi sulandirip durup olsun yine de beni her zaman kullanabilirsin sorun etmem diyor
Valla biz epey gülmüştükKız ben hatırlamıyorum ciddi misingüler misin ağlar mısın ya insan çare arıyor işte yazık
Ben de okuyunca yıkılmıştım gulmektenO kadar çabadan sonra inşallah kalmıştırbi an gözümde canlandırdım da
Amiinn bebeğim inşallah hepimizinYaaa öyle deme kuzumm herşeey kısmet, Allah gönlüne göre versin inşallahh
Hatırlamıyorum ya kimdi inşallah görür yazar bizeBen de okuyunca yıkılmıştım gulmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?