- 15 Mayıs 2022
- 3.615
- 2.968
- 83
- 29
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.161
Çok heveslenmiştim ya. Baya üzüldüm ama ne yapalım kısmetCanin sagolsun kuzum. Bu ay olur insallahdua ediyorum sizler icin. Tatli canini da hic bir sey icin sıkma lütfen
Çok şükür kuzucum her şey yolundaNe kadar ayrıntılı bakmış ne güzel her şey yolunda masallahilaca başladın mii ?
Bu başka canım benimki daha başkaydi. Kan mi versen acaba heyecanlandirmak istemiyorum da seni amaKafayı yemiş gibi test yaptım bitti hepsi eğer bugün sökülmezse adet yarın başka test alıp denerim bakalım. Test bu
Yaa gerçekten yüksek mi ? Kaç olması gderekiyodu kiCnm prolaktin yüksek çıkmış doktorun birşey dedi mi bu değer gebeliğe engel oluyor bndede vardı ilaç kullandığım ay korunmadım hamile kaldım inşallah sende bu ay bu şekilde hamile kalırsın
Yok canım yüksek falan demediProlaktin yüksek çıkmış doktor Birşey dedimi canım
Yaa canımsın teşekkür ederimmmay değerlerin çok güzel maşallah maşallah
Valla al benden de o kadar her ay belirtim var, pozitif testim yok: DDoluluk hep var ama koca bi hüsran 3 aydır ahahahah.Neyse kısmet ne diyeyim
Şuan gelen giden bişey yok canım kasık ağrımda geçti bugün bi geçsin yarına kdar sökülmezsem gideceğimBu başka canım benimki daha başkaydi. Kan mi versen acaba heyecanlandirmak istemiyorum da seni ama
Yazmadı kuzum ya kullanmalı mıydım acaba bi sorsam mı doktoraKuzumm herşeyin iyi görünüyor ama prolaktinin yüksek çıkmış, doktorun ilaç yazdı mı ?
Kuzum kuruma çizgisi olabilirKızlar dünden beri irtibat halinde olduğum kızları etiket yapayım dedım ben dün prodoctor marka test yaptım akşam saatlerinde tertemız bir negatıf gördüm neyse testi çöpe atmıştım demın bi tekrar bakayım dedım cok cok silik bi çizgi gördüm adetime 2 gün var ne olabılır ki bu acaba ertesi gün niye böle bişey oldu gebelik ihtimali vermiyorum ama çizgiyi görünce. Bi tuhaf oldumsacibelinde @vavelya02 @simurrg Zumruduanka96 @Melegim96 @denizperisii Merveeee57 @Butterfly193 olsa bile adete 2 gün kala bu kadar silik olurmu kafam karıştı kızlar
İyi haberlerle gelirsin inşallah canim benim. Olmazsa da napalim. Kasıma hazırlanacağız.Şuan gelen giden bişey yok canım kasık ağrımda geçti bugün bi geçsin yarına kdar sökülmezsem gideceğim
Gayet iyi canım benimKızlar amh sonucum çıkmış yaş 2 ay sonra 33değerim 2.09 nasıl sizce hiç anlamadığım bir test ? @bernaad @simurgggg sacibelinde Zumruduanka96 Merveeee57 ve bilen diğer kızlar ?
Oh maşallah valla bu benim bile aklıma gelmezdiNihalimercimek o da bizim gibi cilgin tam bu grupluk
Kızlar toplantıdayim kamerayı kapattım buralarda geziyorum. Ama her an bişi sorulur diye arayamiyorum hemşireyi de
Bugün yaptınmı kuzumSanmıyorum canım ya
Tabikide hepimizde birer doktor sayılırız artıkAy çok mutlu oldum kızlar teşekkür ederim daha doktorla konuşmadan buraya yazdım size güvenim tam
eminim o doluluk hissini şu ana kadar hiç yaşamamışsındır ondan tuhaf geliyor değil mi.? Ben korunmadığım 3 aydır bu hissi yaşıyorum yumurtlama dönemi değil adete yakın bi zaman değil enfeksiyon iltihap vs değil.. İnsan vücudunu bilir çünkü farklı bi dolgunluk ve rahatsızlık hissi. Adımını attığında taa yumurtalıklara vuran değişik tuhaf bişey..Yumurtlamam geçiyor bir kaç gün sonra bu başlıyor. Bilen varsa yazsın kızlar rahim içinde değişiklikler mi oluyor acaba bebek yerleşmeye çalışıo tutunamadan düşüo mu ki bilemiyorumValla al benden de o kadar her ay belirtim var, pozitif testim yok: D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?