💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ne kadar ayrıntılı bakmış ne güzel her şey yolunda masallah ilaca başladın mii ?
Çok şükür kuzucum her şey yolunda yarın sabah başlıyorum ilaca Allah ın izniyle haftaya salı da kontrol var sabahh

Cnm prolaktin yüksek çıkmış doktorun birşey dedi mi bu değer gebeliğe engel oluyor bndede vardı ilaç kullandığım ay korunmadım hamile kaldım inşallah sende bu ay bu şekilde hamile kalırsın
Yaa gerçekten yüksek mi ? Kaç olması gderekiyodu ki

Kuzum kuruma çizgisi olabilir sabah ilk idrarla tekrar yapsana

Valla al benden de o kadar her ay belirtim var, pozitif testim yok: D
eminim o doluluk hissini şu ana kadar hiç yaşamamışsındır ondan tuhaf geliyor değil mi.? Ben korunmadığım 3 aydır bu hissi yaşıyorum yumurtlama dönemi değil adete yakın bi zaman değil enfeksiyon iltihap vs değil.. İnsan vücudunu bilir çünkü farklı bi dolgunluk ve rahatsızlık hissi. Adımını attığında taa yumurtalıklara vuran değişik tuhaf bişey..Yumurtlamam geçiyor bir kaç gün sonra bu başlıyor. Bilen varsa yazsın kızlar rahim içinde değişiklikler mi oluyor acaba bebek yerleşmeye çalışıo tutunamadan düşüo mu ki bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…