- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.181
Ovülasyon testim var onu bi deneyeyimİyi haberlerle gelirsin inşallah canim benim. Olmazsa da napalim. Kasıma hazırlanacağız.
Testim kalmadı canım. Ovülasyon var onu bi denerimBugün yaptınmı kuzum
Yetiş yetiş zaten bizim çok yakın zaman senınleYetişicem size yarından sornaaa
Dene bakalım kuzumTestim kalmadı canım. Ovülasyon var onu bi denerim
Kuzum üst sınır 25 olması gerekiyor prolaktinde ama benimde bir dönem yüksek çıkmıştı kullandığım ilaçla düşürmüştüm 1 aydaYaa gerçekten yüksek mi ? Kaç olması gderekiyodu ki
Yaa görmedim canım kusura bakma olur muKuzum senı zaten eklemiştik ya
Ya aşırı moralim bozuldu bi geçmişe dönüp bakayım dedim geöen yıl 6 çıkmış, nasıl bu kadar artabilir ki ?Kuzum üst sınır 25 olması gerekiyor prolaktinde ama benimde bir dönem yüksek çıkmıştı kullandığım ilaçla düşürmüştüm 1 ayda
Kuzum referans değerinin üzerinde çıkmış. Benim ilk hamileliğimde de en başında yaptırdığım tahlillerde de yüksekti ilk gittiğim doktorlar önemsememişti. Aylarca boşa vakit harcadım hamile kalamadım. Sonra başka bir doktorla takip etmeye başladık, bu değerin hamile kalmaya engel olduğunu söyledi. İlaç kullandım ve o ay hamile kaldımYazmadı kuzum ya kullanmalı mıydım acaba bi sorsam mı doktora
Sorun değil canımYaa görmedim canım kusura bakma olur mu
Kuzum benim prolaktin geçen yıl 6.67 çıkmıştı sonra hiç baktırmamıştımKuzum referans değerinin üzerinde çıkmış. Benim ilk hamileliğimde de en başında yaptırdığım tahlillerde de yüksekti ilk gittiğim doktorlar önemsememişti. Aylarca boşa vakit harcadım hamile kalamadım. Sonra başka bir doktorla takip etmeye başladık, bu değerin hamile kalmaya engel olduğunu söyledi. İlaç kullandım ve o ay hamile kaldımYani ilaç kullanman önemli kuzum. 2 ay öncede yine yüksek çıkmıştı, tekrar ilaç kullandım.
Kuzum o kadar hassas bi hormon ki, yaşadığın stres bile aşırı yükseltebiliyor. Ama üzülme sakın ilacı çok etkili haftada 2 kere kullanıyorsun ve anında düşürüyor değeriYa aşırı moralim bozuldu bi geçmişe dönüp bakayım dedim geöen yıl 6 çıkmış, nasıl bu kadar artabilir ki ?
Ooo beybi.çok güzel geliyor yumuş kuzum
Hanımlar herkese merhabalar..EVETTT SEVGİLİ HANIMLAR -EKİM-KASIM-ARALIK TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı ÖZELDEN GÖNDERİRSENİZ hemen ekleyebilirim
️ANNE ADAYI ️ ️SAT ️ ️BAT ️ DURUM @Snnn0 @birmucizeistiyorum1 @simurgggg @Nur61_ @Mevsimlisan @goldBride @sacibelinde @beglu @Nooneathome9 @sss2022 @AdaMTuncy @Ayka85 @Alinnnn @semira123 @Nur5434 @Basakburcuu @kelebekxx @esen-ruzqar @Happyending @gmzgmz1 @genc-anne @Oyzg96 @sssakdg @Niqu @ozgeeeee1 @melegim can @Merve3553 @tweeetyyy @golden-snitch @IADK @Afratafrac @Smyrnasi 19 Eylül @glcnar 15 Eylül 10 Ekim @Juventass 17 Eylül 14 Ekim @gucluol 16 Eylül 14 Ekim @Dunyamelekoldu 20 Eylül 16 Ekim @minikbikusumolsa 17 Eylül 17 Ekim @Belisimm 20 Eylül 17 Ekim @ne3hir 22 Eylül 18 Ekim @edahandro 25 Eylül 20 Ekim @ercen 22 Eylül 20 Ekim @pellypell 25 Eylül 20 Ekim @aleynatlms 20 Eylül 20 Ekim @Bedii 24 Eylül 22 Ekim @Lovelyy35 26 Eylül 25 Ekim @hndnh 22 Eylül 25 Ekim @neslihanbyrsln 24 Eylül 27 Ekim @Linakiz 30 Eylül 27 Ekim @gunes050 19 Eylül 27 Ekim @hermionegranger- 29 Eylül 28 Ekim @misket limonu 2 Ekim 28 Ekim @LesLey 3 Ekim 29 Ekim @sehribann16 2 Eylül 29 Ekim @ysmnella 27 Eylül 29 Ekim @Balim1234 27 Eylül 30 Ekim @ZeynpBuse 24 Eylül 30 Ekim @rani1234 5 Ekim 1 Kasım @maaaavi 7 Ekim 2 Kasım @zesamu93 8 Ekim 2 Kasım @Sofiasofia 4 Ekim 2 Kasım @Clarkkent 7 Ekim 4 Kasım @Alonya03 1 Ekim 4 Kasım @ArasaNillGerek 4 Kasım @TurnaBulut 6 Ekim 5 Kasım 5 528mucizemmm 6 Kasım @Blue_girll 7 Ekim 8 Kasım @eymosumcum 12 Ekim 9 Kasım @gucluol 12 Ekim 9 Kasım @Dunyamelekoldu 14 Ekim 9 Kasım tatluboncuk 13 Ekim 9 Kasım @gunesligun2727 9 Ekim 10 Kasım @pempbepsikolog 13 Ekim 10 Kasım @Medala 13 Ekim 10 Kasım @hayatbeninedenyoruyosun 8 Ekim 10 Kasım @Sevimli_35 12 Ekim 10 Kasım @aksjakana 16 Ekim 10 Kasım @whiterabbit 9 Ekim 11 Kasım @Orangegreysky 15 Ekim 12 Kasım @Ebrulimm 13 Ekim 13 Kasım @outoffit 17 Ekim 13 Kasım @Sunshine1 17 Ekim 14 Kasım @harivefaa 14 Ekim 14 Kasım @Bahar esinti 19 Ekim 14 Kasım @bebekheyecani 19 Ekim 14 Kasım @Perlitik 14 Kasım @ikikedibirdeli 19 Ekim 15 Kasım @Pkolu_anneadayi 15 Ekim 15 Kasım @gulrun 20 Ekim 16 Kasım @dream2311 19 Ekim 16 Kasım @Kevssooo 23 Ekim 16 Kasım B bernaad 22 Ekim 16 Kasım benaroz 23 Ekim 16 Kasım @rojbininannesi 20 Ekim 16 Kasım @Butterfly193 19 Ekim 17 Kasım @merve metin 18 Kasım @kahvetayt 21 Ekim 19 Kasım @zuzu3838 20 Ekim 20 Kasım @Fatmaben 19 Ekim 20 Kasım Zumruduanka96 24 Ekim 22 Kasım @blackkdahlia 27 Ekim 22 Kasım @Sipser 22 Ekim 22 Kasım @ELIF7007 22 Kasım 22 Kasım @Helenatili 25 Ekim 23 Kasım @blrr 25 Ekim 23 Kasım Merveeee57 28 Ekim 24 Kasım @bliiss 27 Ekim 25 Kasım @nihalimercimek 23 Ekim 26 Kasım @MERYEM9461 25 Eylül 29 Kasım
Evet canımm bu daha koyu ona göre akşama tam pik olur inşallahDün akşam yaptığın bundan silikti galiba canım demi. Baya eşitlenmeye bi tık kalmış bu geceye çatlar bence
Hoş geldin canım tabikide eklerim rabbim tez vakitte hayırlı haberler almayı nasip etsinHanımlar herkese merhabalar..
Çoook uzun zaman önce buralara ugramistim. Şimdi ise yine yeniden kendimi buralarda buldum. Oncelikle pozitifi görenlere hayırlı olsun dileklerimi belirtmek istiyorum. İnşallah kalanlarda en kısa zamanda mutlu haberleri alırız kendimle beraber
2 tane kızım var biri 10,diğeri 6 yaşında. İkisinin arasında bir tane de 12haftalik düşüğum oldu. Şimdi ise 3.bebegi istiyorum yaşım 37. Köprüden önceki son çıkış benim içinbu ay soğan kürü ile destek yapip Kasım ayinin sonlarına doğru beklenen adet tarihimi listeye eklemek isterim.
Ayy tamam kuzucum öyle yapıyım bende erken yerim olgunlaşmadan çtlar diye korktumYok kuzum ya daha havuç için erken tam pik değil çünkü akşam bi test daha yap, ona göre iyice büyüsün yumuşş
Prolaktin yumurtalıkları etkileyen bir hormon kuzum evet geçen yıl 6 çıkıp bu yıl fazla artmış ama sen yine de doktoruna bir sor mesela benim doktorum çok tehlike arz edecek bir yükseklik değil demişti 36 değerineYa aşırı moralim bozuldu bi geçmişe dönüp bakayım dedim geöen yıl 6 çıkmış, nasıl bu kadar artabilir ki ?
Tatlımm üzülme hiiç, gerçekten ilaçla çok hızlı düşen bir değer yumurtlamana kadar düşmüş olur yaniKuzum benim prolaktin geçen yıl 6.67 çıkmıştı sonra hiç baktırmamıştımçok canım sıkıldı gerçekten acaba neden o kadar yükseldi ki doktoruma mesaj attım bakalım ne dicem
Dur bakalım kuzum inşallah doktor ilaç verir de düşer o zaman çok modum düştüKuzum o kadar hassas bi hormon ki, yaşadığın stres bile aşırı yükseltebiliyor. Ama üzülme sakın ilacı çok etkili haftada 2 kere kullanıyorsun ve anında düşürüyor değeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?