💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum üst sınır 25 olması gerekiyor prolaktinde ama benimde bir dönem yüksek çıkmıştı kullandığım ilaçla düşürmüştüm 1 ayda
Ya aşırı moralim bozuldu bi geçmişe dönüp bakayım dedim geöen yıl 6 çıkmış, nasıl bu kadar artabilir ki ?

Yazmadı kuzum ya kullanmalı mıydım acaba bi sorsam mı doktora
Kuzum referans değerinin üzerinde çıkmış. Benim ilk hamileliğimde de en başında yaptırdığım tahlillerde de yüksekti ilk gittiğim doktorlar önemsememişti. Aylarca boşa vakit harcadım hamile kalamadım. Sonra başka bir doktorla takip etmeye başladık, bu değerin hamile kalmaya engel olduğunu söyledi. İlaç kullandım ve o ay hamile kaldım Yani ilaç kullanman önemli kuzum. 2 ay öncede yine yüksek çıkmıştı, tekrar ilaç kullandım.

Kuzum benim prolaktin geçen yıl 6.67 çıkmıştı sonra hiç baktırmamıştım çok canım sıkıldı gerçekten acaba neden o kadar yükseldi ki doktoruma mesaj attım bakalım ne dicem

Ya aşırı moralim bozuldu bi geçmişe dönüp bakayım dedim geöen yıl 6 çıkmış, nasıl bu kadar artabilir ki ?
Kuzum o kadar hassas bi hormon ki, yaşadığın stres bile aşırı yükseltebiliyor. Ama üzülme sakın ilacı çok etkili haftada 2 kere kullanıyorsun ve anında düşürüyor değeri

Hanımlar herkese merhabalar..
Çoook uzun zaman önce buralara ugramistim. Şimdi ise yine yeniden kendimi buralarda buldum. Oncelikle pozitifi görenlere hayırlı olsun dileklerimi belirtmek istiyorum. İnşallah kalanlarda en kısa zamanda mutlu haberleri alırız kendimle beraber
2 tane kızım var biri 10,diğeri 6 yaşında. İkisinin arasında bir tane de 12haftalik düşüğum oldu. Şimdi ise 3.bebegi istiyorum yaşım 37. Köprüden önceki son çıkış benim için bu ay soğan kürü ile destek yapip Kasım ayinin sonlarına doğru beklenen adet tarihimi listeye eklemek isterim.

Hoş geldin canım tabikide eklerim rabbim tez vakitte hayırlı haberler almayı nasip etsin

Prolaktin yumurtalıkları etkileyen bir hormon kuzum evet geçen yıl 6 çıkıp bu yıl fazla artmış ama sen yine de doktoruna bir sor mesela benim doktorum çok tehlike arz edecek bir yükseklik değil demişti 36 değerine

Kuzum benim prolaktin geçen yıl 6.67 çıkmıştı sonra hiç baktırmamıştım çok canım sıkıldı gerçekten acaba neden o kadar yükseldi ki doktoruma mesaj attım bakalım ne dicem
Tatlımm üzülme hiiç, gerçekten ilaçla çok hızlı düşen bir değer yumurtlamana kadar düşmüş olur yani
Ama sebebini anlamadığım bi şekilde bazı doktorlar önemsemiyor yüksekliğini.
Kendim yaşamış biri olarak 1 sene boyunca o yüksek değerle hamile kalmaya uğraştım ve 1 senenin sonunda, diğer doktorumla tanıştım ve o ay hamiş kaldım.

Kuzum o kadar hassas bi hormon ki, yaşadığın stres bile aşırı yükseltebiliyor. Ama üzülme sakın ilacı çok etkili haftada 2 kere kullanıyorsun ve anında düşürüyor değeri
Dur bakalım kuzum inşallah doktor ilaç verir de düşer o zaman çok modum düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…