💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Tatlım katılıyorum benaroz e iyice büyüsün yarına yemeğe başlarsın. Ay bak bu senin yumi beni heyecanlandırdı erken geldi bize guzel haberler getirecek eminim akşama test yap ama bir daha gorelim
Oyy inşallah bebeğim inşallah bende hala şaşkınım yaa inşallah bebiş olarak döner
Tamam yapatım kuzucum o zaman

Ben mesaj attım az önce doktoruma bakalım ne cevap vericek inşallah o da öyle söyler

Kızlar reglime 10 gün kaldı. Hafif bel ağrım var ve krem rengi akıntım var başka da bir şey yok ama yine olmayacak gibi geliyor bu ay takipte yapmadım olur una bıraktım ama 9 kasımda eşim askere gidiyor ve benim Bat 10 Kasım. Eğer varsa 8 kasımda erken gebelik testinde çıkar mı acaba. En yakın arkadasım da hamile olduğunu öğrendi 2 hafta önce böyle bir değşik oldum. 6 aydır deniyorum. Bebeğin tutunmasına yardımcı tavsiyeniz var mı? Bir umut

Kuzum acaba doktor vermese bile kendim alıp kullansam mı o ilacı ?

Anladım canım malesef bana yakın olanda bu şekilde ama belki hastane hastane değişiyordur

Çok şükür kuzucum her şey yolunda yarın sabah başlıyorum ilaca Allah ın izniyle haftaya salı da kontrol var sabahh
Gayet iyi canım benim çok iyi bence
Tatlım modunu düşürme bak kolay çözülen bir şeymiş. Doktorunla konuş bakalım ne diyecek.
Merhaba hoşgeldin insallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.
Oyy inşallah bebeğim inşallah bende hala şaşkınım yaa inşallah bebiş olarak döner
Tamam yapatım kuzucum o zaman
Pozitif düşünelim olumlama yapalım bebek olmaya çok hazır o yumos

Kuzum acaba doktor vermese bile kendim alıp kullansam mı o ilacı ?
Kuzum aile hekimine yazdırabilirsin. Ama reçetesizde satılıyor sanırım
Kullanımıda bugün alırsan eğer, 1 tablet bugün, 1 tablette cuma günü içeceksin. Sonrası tamamdır düşmüş olacak inşallah

Prolaktine ille adetliyken mi bakılır?Benim en son adetliyken 50 çıkmış , sonradan bi adet değilken baktırdım 24. Bu arada 50 çıkınca ilaç falan vermedi doktor bi tık yüksek dedi. Ama burdan görüyorum ki bi tık değil galiba 50. Off neden kendimiz irdelemek zorundayız bunu. Doktorlar gözden mi kaçırıyo anlamadım, yada sallamıyorlar

Yaa gerçekten yüksek mi ? Kaç olması gderekiyodu ki
Evet yüksek belkide bu yüzden uğraşyosun kaç aydır ben anlamıyorum bu doktorları 5-26 arası normal deniliyor. Daha üstü olunca maalesef vücut kendini hamile hissettiği için hamilelik olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…