- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.201
Oyy inşallah bebeğim inşallah bende hala şaşkınım yaa inşallah bebiş olarak dönerTatlım katılıyorumbenaroz e iyice büyüsün yarına yemeğe başlarsın. Ay bak bu senin yumi beni heyecanlandırdı erken geldi bize guzel haberler getirecek eminim akşama test yap ama bir daha gorelim
Ben mesaj attım az önce doktoruma bakalım ne cevap vericek inşallah o da öyle söylerProlaktin yumurtalıkları etkileyen bir hormon kuzum evet geçen yıl 6 çıkıp bu yıl fazla artmış ama sen yine de doktoruna bir sor mesela benim doktorum çok tehlike arz edecek bir yükseklik değil demişti 36 değerine
Öyle yaparım canımmCanım bence sen bu akşamda değerlendir pik olmasa bile pik gibi
Aaaa düşürme modunu bakıyım düzelmicekbirşey değil kiDur bakalım kuzum inşallah doktor ilaç verir de düşer o zaman çok modum düştü
Kuzum acaba doktor vermese bile kendim alıp kullansam mı o ilacı ?Tatlımm üzülme hiiç, gerçekten ilaçla çok hızlı düşen bir değer yumurtlamana kadar düşmüş olur yani
Ama sebebini anlamadığım bi şekilde bazı doktorlar önemsemiyor yüksekliğini.
Kendim yaşamış biri olarak 1 sene boyunca o yüksek değerle hamile kalmaya uğraştım ve 1 senenin sonunda, diğer doktorumla tanıştım ve o ay hamiş kaldım.
Kuzum ne bileyim ben her şey yolunda zannediyordum bi hormon nasıl 6 da 35 e çıkar kiAaaa düşürme modunu bakıyım düzelmicekbirşey değil ki
Hahaha işte beklediğim cevapNeyi deniyoruz hemen deneyeyim
Üzülme değerin bir tık fazlası ilaçla hallolur kuzumBen mesaj attım az önce doktoruma bakalım ne cevap vericek inşallah o da öyle söyler
Anladım canım malesef bana yakın olanda bu şekilde ama belki hastane hastane değişiyordurYaa. Ben ankarada hemen yaptirmistim sirf kadin dogum icin hatta ayri bolum vardi acilde bekletmediler. Baska sikayet soylemedim direkt gebelik testi yaptircam dedim. Baska bir zamanda kucuk bir sehirde hasta olup gitmistim midem bulaniyor agrim var diye gebelik supheniz varmi dediler olabilir dedim ona da oyle bakmislardi 1 saate cikmisti.
O vermezse başka doktora çıkarsın canım sen moral bozma bakayım çılgınım benimKuzum ne bileyim ben her şey yolunda zannediyordum bi hormon nasıl 6 da 35 e çıkar kidoktor ilaç da vermedi inşallah verir mesaj attım
Bence çok iyi bebişim yaaKızlar amh sonucum çıkmış yaş 2 ay sonra 33değerim 2.09 nasıl sizce hiç anlamadığım bir test ? B bernaad @simurgggg @sacibelinde Zumruduanka96 Merveeee57 ve bilen diğer kızlar ?
Kız bacaktan sallatmış okadarını ben de yapmamHahaha işte beklediğim cevap
Doktorun cevap yazınca buraya yaz kuzum, merak ettim ne diyecek acabaDur bakalım kuzum inşallah doktor ilaç verir de düşer o zaman çok modum düştü
Çok şükür kuzucum her şey yolundayarın sabah başlıyorum ilaca Allah ın izniyle haftaya salı da kontrol var sabahh
Tatlım modunu düşürme bak kolay çözülen bir şeymiş. Doktorunla konuş bakalım ne diyecek.Gayet iyi canım benimçok iyi bence
Merhaba hoşgeldinHanımlar herkese merhabalar..
Çoook uzun zaman önce buralara ugramistim. Şimdi ise yine yeniden kendimi buralarda buldum. Oncelikle pozitifi görenlere hayırlı olsun dileklerimi belirtmek istiyorum. İnşallah kalanlarda en kısa zamanda mutlu haberleri alırız kendimle beraber
2 tane kızım var biri 10,diğeri 6 yaşında. İkisinin arasında bir tane de 12haftalik düşüğum oldu. Şimdi ise 3.bebegi istiyorum yaşım 37. Köprüden önceki son çıkış benim içinbu ay soğan kürü ile destek yapip Kasım ayinin sonlarına doğru beklenen adet tarihimi listeye eklemek isterim.
Pozitif düşünelim olumlama yapalım bebek olmaya çok hazır o yumosOyy inşallah bebeğim inşallah bende hala şaşkınım yaa inşallah bebiş olarak döner
Tamam yapatım kuzucum o zaman
Kuzum aile hekimine yazdırabilirsin. Ama reçetesizde satılıyor sanırımKuzum acaba doktor vermese bile kendim alıp kullansam mı o ilacı ?
Prolaktine ille adetliyken mi bakılır?Benim en son adetliyken 50 çıkmış , sonradan bi adet değilken baktırdım 24. Bu arada 50 çıkınca ilaç falan vermedi doktor bi tık yüksek dedi. Ama burdan görüyorum ki bi tık değil galiba 50. Off neden kendimiz irdelemek zorundayız bunu. Doktorlar gözden mi kaçırıyo anlamadım, yada sallamıyorlarProlaktin yumurtalıkları etkileyen bir hormon kuzum evet geçen yıl 6 çıkıp bu yıl fazla artmış ama sen yine de doktoruna bir sor mesela benim doktorum çok tehlike arz edecek bir yükseklik değil demişti 36 değerine
AhahhaaaKız bacaktan sallatmış okadarını ben de yapmam
Aaaa yooooooAhahhaaayaparsın bence zorlasan
Evet yüksek belkide bu yüzden uğraşyosun kaç aydır ben anlamıyorum bu doktorlarıYaa gerçekten yüksek mi ? Kaç olması gderekiyodu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?