💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Merveeee57 cnm dostinex ilacın ismi sağlık ocağı yazıyor yazdırmadan da alabilirsin ama biraz pahalı oluyor o şekilde benimde seninle aynı değerdeydi adetliyken başla ki yumurtlamadan önce değer düşmüş olsun

Benim de böyle düzensiz bir prolaktin tablom var. Ben farklı doktorlara gittim, aa baya yüksek ilaç yazalım da düşürelim diyen olmadı. Bu arada son 2 değer regl değilken çıkmış. Sizce yüksek mi seyrediyor

Ewt cnm genelde yüksek birde hormon testleri adetliyken daha doğru sonuç veriyormuş

Büyük ihtimalle çıkar kuzum buradaki kızların genelde 2 gün önceden belli oluyor

Evet yüksek belkide bu yüzden uğraşyosun kaç aydır ben anlamıyorum bu doktorları 5-26 arası normal deniliyor. Daha üstü olunca maalesef vücut kendini hamile hissettiği için hamilelik olmuyor.
Canım benim 4 Ay önce ploraktinim 19.51 çıkmış çok yüksek mi baktırmam gerekiyor mu acaba tekrar

Evet yüksek belkide bu yüzden uğraşyosun kaç aydır ben anlamıyorum bu doktorları 5-26 arası normal deniliyor. Daha üstü olunca maalesef vücut kendini hamile hissettiği için hamilelik olmuyor.
Aaa inanmıyorum benimde 36.55 miş. Ve bana da bişey demedi doktor. Bu ay hamilelik olmazsa adet olunca bende gidip tekrar bi tahlil yaptırayım ya canım sıkıldı şuan

Ne oldu canım ne dediler? Biz de çok merak ettik
Canım kan sonucu yok ki ortada ne diyecekler hala labdan sonuç gelmemiş. Aksama kadar çıkmazsa artık gider özelde veririm kanı da onlar yaparlarsa test. Şuan çalışıyorum gidemem de hastaneye. Yani bu kadar zor olmamalı ya bir kan testinin çıkması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…