- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.221
Ay ayyy yicem seniiiTatlım modunu düşürme bak kolay çözülen bir şeymiş. Doktorunla konuş bakalım ne diyecek.
Merhaba hoşgeldininsallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine.
Pozitif düşünelim olumlama yapalım bebek olmaya çok hazır o yumos
ben de bunu sorguluyorum şuan kendi kendimeKuzum acaba doktor vermese bile kendim alıp kullansam mı o ilacı ?
canım cevabı burda da yazsana çok merak ettimBen mesaj attım az önce doktoruma bakalım ne cevap vericek inşallah o da öyle söyler
Canımm kafana takıp kendini strese sokma öyle o da belki etkiler, doktorunla konuş bakalım ne diyecekKuzum benim prolaktin geçen yıl 6.67 çıkmıştı sonra hiç baktırmamıştımçok canım sıkıldı gerçekten acaba neden o kadar yükseldi ki doktoruma mesaj attım bakalım ne dicem
Ewt cnm genelde yüksek birde hormon testleri adetliyken daha doğru sonuç veriyormuşBenim de böyle düzensiz bir prolaktin tablom var. Ben farklı doktorlara gittim, aa baya yüksek ilaç yazalım da düşürelim diyen olmadı. Bu arada son 2 değer regl değilken çıkmış. Sizce yüksek mi seyrediyor
Eki Görüntüle 3326829
bu ay da olmazsa kendi kendiem ilaç başlıyım bari.Sen kullanmış mıydın canım haftada 2 mi dedin sanki?Ewt cnm genelde yüksek birde hormon testleri adetliyken daha doğru sonuç veriyormuş
Bence çok iyi bebişim yaabenimki 1.24 tü doktor olumsuz birşey söylememişti 27 yaşında bakılmıştı
Teşekkür ederim kızlar mutlu oldum valla
Ewt kullandım haftada 2 kerebu ay da olmazsa kendi kendiem ilaç başlıyım bari.Sen kullanmış mıydın canım haftada 2 mi dedin sanki?
Büyük ihtimalle çıkar kuzum buradaki kızların genelde 2 gün önceden belli oluyorKızlar reglime 10 gün kaldı. Hafif bel ağrım var ve krem rengi akıntım var başka da bir şey yok ama yine olmayacak gibi geliyor bu ay takipte yapmadım olur una bıraktım ama9 kasımda eşim askere gidiyor ve benim Bat 10 Kasım. Eğer varsa 8 kasımda erken gebelik testinde çıkar mı acaba. En yakın arkadasım da hamile olduğunu öğrendi 2 hafta önce böyle bir değşik oldum. 6 aydır deniyorum. Bebeğin tutunmasına yardımcı tavsiyeniz var mı? Bir umut
Canım benim 4 Ay önce ploraktinim 19.51 çıkmış çok yüksek mi baktırmam gerekiyor mu acaba tekrarEvet yüksek belkide bu yüzden uğraşyosun kaç aydır ben anlamıyorum bu doktorları5-26 arası normal deniliyor. Daha üstü olunca maalesef vücut kendini hamile hissettiği için hamilelik olmuyor.
Değerin çok yüksek değil canım ama baktrmanda fayda var adetinin 2-3-4. Günlerinde baktır istersen kafanda soru işareti kalmasınCanım benim 4 Ay önce ploraktinim 19.51 çıkmış çok yüksek mi baktırmam gerekiyor mu acaba tekrar
Aaa inanmıyorum benimde 36.55 miş. Ve bana da bişey demedi doktor. Bu ay hamilelik olmazsa adet olunca bende gidip tekrar bi tahlil yaptırayım ya canım sıkıldı şuanEvet yüksek belkide bu yüzden uğraşyosun kaç aydır ben anlamıyorum bu doktorları5-26 arası normal deniliyor. Daha üstü olunca maalesef vücut kendini hamile hissettiği için hamilelik olmuyor.
Canım kan sonucu yok ki ortada ne diyecekler hala labdan sonuç gelmemiş. Aksama kadar çıkmazsa artık gider özelde veririm kanı da onlar yaparlarsa test. Şuan çalışıyorum gidemem de hastaneye. Yani bu kadar zor olmamalı ya bir kan testinin çıkması.Ne oldu canım ne dediler? Biz de çok merak ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?