- 13 Ekim 2023
- 160
- 145
- 23
- 25
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #22.241
Ya gerilme canım sakin ol çıkar inşallah yarım saat bir saate birazcık daha dayan güzel artmıştır hayırlısıylaS simurgggg @tweeetyyy benim sonucum çıkmamış aradım aile hekimindeki hemsireyi de. Aşırı gerildim yemin ederim. Tek kelimeyle rezalet.
İşte test koyu da yine de içim hiç rahat değil yani. İnan ise de veremiyorum kendimi aşırı yoğun bir dönemden geciyorum. Üstüne de bu çıktı gerçekten de keşke vermeseysim kanı. Gerildim sinirlendim çıkıştim da kadına. Sanki pataloji verdik altı üstü bir kan yaKeske de vermeseydin kuzum ya. Stresten baska ise yaramadi. Neyse sıkma canini. Testin koyulasti ve her seyin yolunda oldugunu biliyoruz nasilsa
Aynen eğer çıkartmazlarsa da gider özelde verirsin sakin olmaya çalış stres olmaCanım kan sonucu yok ki ortada ne diyecekler hala labdan sonuç gelmemiş. Aksama kadar çıkmazsa artık gider özelde veririm kanı da onlar yaparlarsa test. Şuan çalışıyorum gidemem de hastaneye. Yani bu kadar zor olmamalı ya bir kan testinin çıkması.
Öyle yapacağım ya ben zaten her şey için özele gidiyorum canım, 35 yaşımda toplasan 3 kere devlete gitmemisimdir. Bir kan sonucu yani hani bu kadar zor olmamalı.Aynen eğer çıkartmazlarsa da gider özelde verirsin sakin olmaya çalış stres olma
Evet kuzum adetin 2. Yada 3. Günü bakıldı benim hepProlaktine ille adetliyken mi bakılır?Benim en son adetliyken 50 çıkmış , sonradan bi adet değilken baktırdım 24. Bu arada 50 çıkınca ilaç falan vermedi doktor bi tık yüksek dedi. Ama burdan görüyorum ki bi tık değil galiba 50. Off neden kendimiz irdelemek zorundayız bunu. Doktorlar gözden mi kaçırıyo anlamadım, yada sallamıyorlar
Benim tablom bundan daha düzensiz canım. Ama ilaçla kontrol altına alınıyor. İş doktorda bitiyor. Yani çok ilginçtir ki kimi doktor bu değer gebeliği etkilemez derken, kimisi aynı değere gebeliğe engel diyor. Ama bende tecrübe etmiş biri olarak değerin yüksekliği hamile kalmayı etkiliyor.Benim de böyle düzensiz bir prolaktin tablom var. Ben farklı doktorlara gittim, aa baya yüksek ilaç yazalım da düşürelim diyen olmadı. Bu arada son 2 değer regl değilken çıkmış. Sizce yüksek mi seyrediyor
Eki Görüntüle 3326829
Ay o kadar haklı bir isyan ki yani çok doğru pişman ettiriyorlar insanı . Allah yokluğunu yaşatmasın ama düşürmesin de vallaÖyle yapacağım ya ben zaten her şey için özele gidiyorum canım, 35 yaşımda toplasan 3 kere devlete gitmemisimdir. Bir kan sonucu yani hani bu kadar zor olmamalı.
Merkez lab i aradım bu kanları topladıkları yeri onlar da teli açmıyor. Yok telefona bakmıyorsunuz bari kan sonucunu girin di miAy o kadar haklı bir isyan ki yani çok doğru pişman ettiriyorlar insanı . Allah yokluğunu yaşatmasın ama düşürmesin de valla
Maalesef bu değerle hamilelik olmuyor canm tecrübeyle sabit benimde hep bu değerlerdeydi ilaç içince düşüyor 1 ay sonra tekrar çıkıyordu. İhmal etmeyinAaa inanmıyorum benimde 36.55 miş. Ve bana da bişey demedi doktor. Bu ay hamilelik olmazsa adet olunca bende gidip tekrar bi tahlil yaptırayım ya canım sıkıldı şuan
valla ya altı üstü bakacakları bir hormon .Sen tümden herşeyine baktırmıyorsun kiCanım kan sonucu yok ki ortada ne diyecekler hala labdan sonuç gelmemiş. Aksama kadar çıkmazsa artık gider özelde veririm kanı da onlar yaparlarsa test. Şuan çalışıyorum gidemem de hastaneye. Yani bu kadar zor olmamalı ya bir kan testinin çıkması.
Senin ilaç kullandıktan sonra gebelik oldu mu kuzumMaalesef bu değerle hamilelik olmuyor canm tecrübeyle sabit benimde hep bu değerlerdeydi ilaç içince düşüyor 1 ay sonra tekrar çıkıyordu. İhmal etmeyin
İlk test 11:53 te çıkmış hemen. Ertesi gün 14:00 dan da biraz önce. Saat 15:00 oldu hala sonuç yok ortada. Testin başına bişi gelmemiştir umarım inan öyle güvenim kalmadi canım yavalla ya altı üstü bakacakları bir hormon .Sen tümden herşeyine baktırmıyorsun ki
Yine de sakin ol kuzum stres iyi degil. Icin de rahat olsun. Ben her seyin cok iyi oldugunu inaniyorum. Cok dert edersen dedigin gibi ozelin aciline git kan ver. Ayni yer olmasa bile bi gostergedir. Icin rahat ederİşte test koyu da yine de içim hiç rahat değil yani. İnan ise de veremiyorum kendimi aşırı yoğun bir dönemden geciyorum. Üstüne de bu çıktı gerçekten de keşke vermeseysim kanı. Gerildim sinirlendim çıkıştim da kadına. Sanki pataloji verdik altı üstü bir kan ya
Ewt ilacı içtiğim ay doktorum 2 tane iç bırak korunma dedi Allah’a şükür bu ay hamile olduğumu öğrendim. Cuma günü kese ve kalp atışı için gideceğim inşallah görebilirimSenin ilaç kullandıktan sonra gebelik oldu mu kuzum
Bi iki defa denk geldim kuzum ben de . Cikmayabiliyor. Hatta yeniden kan alinmisti benden bu yuzden. Onun da gelip seni bulmasi ilginc. Bu kadar hevesle beklerkenİlk test 11:53 te çıkmış hemen. Ertesi gün 14:00 dan da biraz önce. Saat 15:00 oldu hala sonuç yok ortada. Testin başına bişi gelmemiştir umarım inan öyle güvenim kalmadi canım ya
Senin son adet tarihi ne zamandi kuzumEwt ilacı içtiğim ay doktorum 2 tane iç bırak korunma dedi Allah’a şükür bu ay hamile olduğumu öğrendim. Cuma günü kese ve kalp atışı için gideceğim inşallah görebilirim
Eşim de yazdı şimdi hastaneye gidip verelim diye akşam. Hatta toplantin yoksa şimdi ver dedi de toplantıya girecegim. Ya derdim aynı labdan ciksindi zaten kuzum özelinde değilim ki. Değerler değişik çıkar bir de ona stres olurum diye gitmedim özele yoksa dünden de giderdim aslındaYine de sakin ol kuzum stres iyi degil. Icin de rahat olsun. Ben her seyin cok iyi oldugunu inaniyorum. Cok dert edersen dedigin gibi ozelin aciline git kan ver. Ayni yer olmasa bile bi gostergedir. Icin rahat eder
Canım ilallah ettirdi sağlık ocağı banada bnde vermiyorum nidaya sağlık ocağında kan ben verdiğim zaman 2 gün sonra enabıza düşüyordu düşün yani. Bnce acile git mis gibi 1-2 saate sonuç çıkıyoİlk test 11:53 te çıkmış hemen. Ertesi gün 14:00 dan da biraz önce. Saat 15:00 oldu hala sonuç yok ortada. Testin başına bişi gelmemiştir umarım inan öyle güvenim kalmadi canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?