💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Aynen öyle artık evli çiftlere de yapıyorlar bizim sonuç 3 ay içinde çıkmıştı e nabızda gözüktü

Yerleşme kanaması canım o büyük ihtimalle artık eve dönünce gider baktırırsın Salı günü doktor kontrolüm var doktoruma söylicem canım

Benimde amh değerine bakmadı doktor ve hormon değerlerim çok yüksek cıktı lh ve fsh ama adetliyken yapılıyormuş normalde bana adetliyken yapilmadi. Ben adetim gecikti diye gittim enfeksiyon filan mi var bi bakılsın yanda durum ne diye. 3 cm kist olduğunu söyledi sol yumurtaligimda emara gönderdi beni kist için. Bi bakayım neslihan hocaya teşekkür ederim

Sat 31.08 - Bat 29.09 benide eklermisin

Son düzenleme:
Kizlar selam an itibari ile adetime 8 gun var tabi ben gec yumrtluyorum bgun pikin uzerinden gecen 6. Gun
kasik agrim ozellikle bgun cok yoruldm ara ara baya agirdi, goguslerimde agri var o da normalde fazla gibi, karinda sislik
Durumum supheli gibi insaallah kistten degilse
Varmi bekleyen yakin zamanda belirtileriniz varmi ne durumdasiniz

Ben 15 inde pik gördüm dünden beri de şu salgın hastalıktan olmusum once gebelik belirtisi mi diye düşünmedim değil ama belirtilerin arasında ishal olması saçmaydı zaten sıfır belirtiyle test yapıp duruyorum canım

Bazen adet gunu basliyor belirtiler cnm. Bnde 18 inde pik gordum. Bakalım inşaallah guzel hberler veririz burdan

Okuyamadığım mesajlara bi bakıyordum da bak yine seni gördüm :) bendim paylaşan bi bakiyim bulup atayım yine ama değerlendirdiğin günler doğru rahat ol

Bazen adet gunu basliyor belirtiler cnm. Bnde 18 inde pik gordum. Bakalım inşaallah guzel hberler veririz burdan
Ben sabah unutmayayim diye post it yapıştırdım banyo aynasına test yap yazıp yarın da yapacağım bugün sitrip yaptım negatif yarın kaset yaparım sonraki gün çubuk öyle gider regle kadar

Burda
Kızlar faydalı olabilir diye paylaşıyorum, aydınlatıcı olmuş;

Okuyamadığım mesajlara bi bakıyordum da bak yine seni gördüm :) bendim paylaşan bi bakiyim bulup atayım yine ama değerlendirdiğin günler doğru rahat ol
Di mi pik aslında catlamadan önceki gün düşününce doğru yaptım oldu aslında niyeyse piki çatlama günü gibi kaydetmiş beynim pik gününden itibaren 3 gün değerlendirdim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…