💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kizlar selam nasilsiniz uzun zamamdir giremiyrum hemde modum cok dusuk ilk defa ovü testi deneyyim dedim ondada gormk nasip olmadi silik dunden beri afedersiniz yumurta aki seklinde akintim var yumurtlama belirtisi diye biliyorum ama pik falan yok 2.30 saat su almiyrum yapiyrum herseyi dogru yapiyorum anlamadimki bakin sizede atiyim bugün 21.gün yumrtladim kacirdim desem 6 günden beri yapiyrum pik falan yok akinti devam hala

Eklentiler

• 20230924_133549.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 68
  • 20230923_132900.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 58
Tam aklımdan geçtin yazıyım sorayım bakim durum ne dedim ki yazmışsın Canım ben anlamadım valla bende ilk defa yaptığım için bu ay senin neden bu durumda kaldı aklım ermiyor

Biz bu dönemleri duygulu geçiriyoruz canım ben açıkçası pek anlamasını beklemiyorum kk kızları var senle muhatap değilim diyorum hiç kendini hirpalama canın sıkılırsa foruma gel çözeriz bir sekilde

Tam aklımdan geçtin yazıyım sorayım bakim durum ne dedim ki yazmışsın Canım ben anlamadım valla bende ilk defa yaptığım için bu ay senin neden bu durumda kaldı aklım ermiyor
Vallahi kuzum arada bakiyrum seninde testini merk ediyrum insallh guzel sonuc alirsin senle basladim sen yumurtladin ben hala bekliyrum modum cok dustu sefaf akinti var insternetten baktim spermlerin hizli ilerlemesi icin yumurtlama zamani geloyrmus 2gun icindede catliyrmus ama adet takviminde ilerledi bugunde pik yok morelim cok bozuk ya doktorqda gittim butun hormonlarima baktirdim adetliyken hepsi normalde en gec 30.regli olurdum simdi uzadida elimde 20 tane ovü testinden 4 tane kaldi ama bir dolu bir boş seklinde ilerlemeye calistik ne olur ne olmaz diye ay nebilim canim ya senden umutluyum insallh mucizeler gelir

Canımsınnn sen ne zaman yapıcaksın test tekrar benim normalde 30 Eylül dü çatlamaya göre 2 ekime attı bat

İnşallah bitanem sende devam et geç yumurtlamaya denk gelmişsindir belki bu ay belki Ovü testlerini yapmasaydın bırakmıştn şuan ilişkiyi buda sana bi avantaj oldu belki bilemeyiz

Yaklaşmış gibi sanki.

Canım ben
Canımsınnn sen ne zaman yapıcaksın test tekrar benim normalde 30 Eylül dü çatlamaya göre 2 ekime attı bat
Canım ben her sabah yapıyorum test aldım bir sürü regle kadar yapacağım umudum var çok şükür regl gelene kadar ovulasyonda piki 15 Eylül'de gördüm

Eklentiler

• IMG_20230924_002950.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 55
Canım ben

Canım ben her sabah yapıyorum test aldım bir sürü regle kadar yapacağım umudum var çok şükür regl gelene kadar ovulasyonda piki 15 Eylül'de gördüm
Benimde kenarda 4-5 tane kaldı Tam günüme geliyim ki artışları takip ediyim diye beklemeye çalışıyorum 8.günden başlasam 12. Güne kadar yaparım çıkmazsa zaten gelicektir herhalde kırmızılar bakalım

E çatlamış kuzum

İnşallah bitanem sende devam et geç yumurtlamaya denk gelmişsindir belki bu ay belki Ovü testlerini yapmasaydın bırakmıştn şuan ilişkiyi buda sana bi avantaj oldu belki bilemeyiz
Insallh tatlim ya umarim gelir biz ne olur ne olmaz diye bir dolu bir bos ilerliyruz ovü testini yapmamdaki sebep cakşir suyu iciyorim yumirtlamayi gorunce birakmam gerekiyrmus vallhi hepsi allak bullak oldu nediyim rabbim ne derse o artik sagol kuzum derdime ortak oldugun icin

Kimyasal geçmişim var kuzum. Duyduklarım okuduklarım canımı sıkıyor ya olursa diye
Ya ama senin ki çok yeni değil diye hatırlıyorum ben o yüzden korkmanı gerektiricek birşey yok
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim
Aslında çok araştırıp çok okumamak kafayı bulandırmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…