- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #7.861
Ateş ölçer olarak ne kullanıyorsunuz merak ettim bende bu varCanım boşver 37 leri onları gördükte ne oldu kuzum önemli degil bence ben 36.5 ile hamile oldugumu ögrendim en yüksek 36.7 hamilelik ateşim
Tam aklımdan geçtin yazıyım sorayım bakim durum ne dedim ki yazmışsınKizlar selam nasilsiniz uzun zamamdir giremiyrum hemde modum cok dusuk ilk defa ovü testi deneyyim dedim ondada gormk nasip olmadisilik dunden beri afedersiniz yumurta aki seklinde akintim var yumurtlama belirtisi diye biliyorum ama pik falan yok 2.30 saat su almiyrum yapiyrum herseyi dogru yapiyorum anlamadimki bakin sizede atiyim bugün 21.gün yumrtladim kacirdim desem 6 günden beri yapiyrum pik falan yok akinti devam hala
Biz bu dönemleri duygulu geçiriyoruz canım ben açıkçası pek anlamasını beklemiyorum kk kızları var senle muhatap değilim diyorumKız evet ben kendim bişeye üzülünce bak bebeğe bişey olur varsa diyor ama kendi beni üzerken hiç böyle bişey aklına gelmiyor 1 saat ağladım kalktım test yaptım kendi kendime sonra çözdük şükür ama işte düşünce önemli
Vallahi kuzum arada bakiyrum seninde testini merk ediyrum insallh guzel sonuc alirsin senle basladim sen yumurtladin ben hala bekliyrum modum cok dustu sefaf akinti var insternetten baktim spermlerin hizli ilerlemesi icin yumurtlama zamani geloyrmus 2gun icindede catliyrmus ama adet takviminde ilerledi bugunde pik yok morelim cok bozuk ya doktorqda gittim butun hormonlarima baktirdim adetliyken hepsi normalde en gec 30.regli olurdum simdi uzadida elimde 20 tane ovü testinden 4 tane kaldi ama bir dolu bir boş seklinde ilerlemeye calistik ne olur ne olmaz diye ay nebilim canim ya senden umutluyumTam aklımdan geçtin yazıyım sorayım bakim durum ne dedim ki yazmışsınCanım ben anlamadım valla bende ilk defa yaptığım için bu ay senin neden bu durumda kaldı aklım ermiyor
CanımsınnnBiz bu dönemleri duygulu geçiriyoruz canım ben açıkçası pek anlamasını beklemiyorum kk kızları var senle muhatap değilim diyorumhiç kendini hirpalama canın sıkılırsa foruma gel çözeriz bir sekilde
Bundan değil koltukaltı ateşölçer kullanılıyor.Ateş ölçer olarak ne kullanıyorsunuz merak ettim bende bu varEki Görüntüle 3306570
İnşallah bitanem sende devam et geç yumurtlamaya denk gelmişsindir belki bu ay belki Ovü testlerini yapmasaydın bırakmıştn şuan ilişkiyi buda sana bi avantaj oldu belki bilemeyizVallahi kuzum arada bakiyrum seninde testini merk ediyrum insallh guzel sonuc alirsin senle basladim sen yumurtladin ben hala bekliyrum modum cok dustu sefaf akinti var insternetten baktim spermlerin hizli ilerlemesi icin yumurtlama zamani geloyrmus 2gun icindede catliyrmus ama adet takviminde ilerledi bugunde pik yok morelim cok bozuk ya doktorqda gittim butun hormonlarima baktirdim adetliyken hepsi normalde en gec 30.regli olurdum simdi uzadida elimde 20 tane ovü testinden 4 tane kaldi ama bir dolu bir boş seklinde ilerlemeye calistik ne olur ne olmaz diye ay nebilim canim ya senden umutluyuminsallh mucizeler gelir
Yaklaşmış gibi sanki.Kizlar selam nasilsiniz uzun zamamdir giremiyrum hemde modum cok dusuk ilk defa ovü testi deneyyim dedim ondada gormk nasip olmadisilik dunden beri afedersiniz yumurta aki seklinde akintim var yumurtlama belirtisi diye biliyorum ama pik falan yok 2.30 saat su almiyrum yapiyrum herseyi dogru yapiyorum anlamadimki bakin sizede atiyim bugün 21.gün yumrtladim kacirdim desem 6 günden beri yapiyrum pik falan yok akinti devam hala
Canım ben her sabah yapıyorum test aldım bir sürü regle kadar yapacağım umudum var çok şükür regl gelene kadar ovulasyonda piki 15 Eylül'de gördümCanımsınnnsen ne zaman yapıcaksın test tekrar benim normalde 30 Eylül dü çatlamaya göre 2 ekime attı bat
He anladımBundan değil koltukaltı ateşölçer kullanılıyor.
Ama ateş takibi yaparken dil altından ölçülüyor.
Kısmet insaallah onumuzdeki ay nasip olsun.Gerek kalmadı teste hasta oldum ya
Benimde kenarda 4-5 tane kaldıCanım ben
Canım ben her sabah yapıyorum test aldım bir sürü regle kadar yapacağım umudum var çok şükür regl gelene kadar ovulasyonda piki 15 Eylül'de gördüm
Kız beta bile veremiyorum ki il dışında olduğumdanOhooobetayı görmek de yetmeyecek sana
E çatlamış kuzumAslında prowomen kullanıyorum iki aydır canım acaba onun etkisi mi diye düşündüm çünkü önceki aylar bende pik gördükten sonra iki gün içinde siliklesiyordu. Hangi dönemde gitmem gerekiyor catlatmayla ilgili bir sorun var mı öğrenmek için canım, yumurtlama günü mü? Buda bugünkü ovulasyon testim
Kimyasal geçmişim var kuzum. Duyduklarım okuduklarımYaa neden ki önceki hamileliğinde kötü bi durum mu yaşadın
Insallh tatlim ya umarim gelir biz ne olur ne olmaz diye bir dolu bir bos ilerliyruz ovü testini yapmamdaki sebep cakşir suyu iciyorim yumirtlamayi gorunce birakmam gerekiyrmus vallhi hepsi allak bullak oldu nediyim rabbim ne derse o artik sagol kuzum derdime ortak oldugun icinİnşallah bitanem sende devam et geç yumurtlamaya denk gelmişsindir belki bu ay belki Ovü testlerini yapmasaydın bırakmıştn şuan ilişkiyi buda sana bi avantaj oldu belki bilemeyiz
Ya ama senin ki çok yeni değil diye hatırlıyorum ben o yüzden korkmanı gerektiricek birşey yokKimyasal geçmişim var kuzum. Duyduklarım okuduklarımcanımı sıkıyor ya olursa diye
İnsallh canim ilk defa ovüye basladim onuda gormek nasip olmadiYaklaşmış gibi sanki.
Ben de kızlar bastıra bastıra ovülasyon testi yap diyince ilk defa yaptım ve hamile kaldım hamd olsun darısı sana olsunİnsallh canim ilk defa ovüye basladim onuda gormek nasip olmadiben çatladim bu catlamadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?