- 15 Ağustos 2023
- 90
- 53
- 3
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #7.881
Evet canım ama 5 gün boyunca pozitifti beni o tedirgin etti uzun bir süre değil mi 5 günE çatlamış kuzum
Canım benim çakşır suyunu adetin 10.günde bırakıyorsun diye biliyorum A Afratafrac öyle yazmıştı ben bırakmıştım mesela 10 günden sonraInsallh tatlim ya umarim gelir biz ne olur ne olmaz diye bir dolu bir bos ilerliyruz ovü testini yapmamdaki sebep cakşir suyu iciyorim yumirtlamayi gorunce birakmam gerekiyrmus vallhi hepsi allak bullak oldu nediyim rabbim ne derse o artik sagol kuzum derdime ortak oldugun icin
İşte o yüzden yapman gerekiyor ama sen bilirsin tabi nasıl rahat edeceksenGeçen aylarda bikaç ay yumurtlama testi yaptım da ne oldu, olmadıHiç yapasım yok ovulasyon:/
Bu ay akıntıma güveniyordum doğru çıkartıyor diye ne bileyim. Geçen ayın etkisiyle adet bittiği gibi akıntıyı anlayamadan hemen yumurtlama oldu belki de. O yüzden onu da kaçırdım. Çünkü bi sonraki gün başlamıştık ilişkiye.
Canım inan ki her hamilelik çok farklı ve ben eğerki bu belirtilerle hamile kalırsam şok olurum diyordum kızlara inanılıcak gb değildiKimsenin Size Anlatmadığı 11 Garip En Erken Gebelik Belirtileri - Kadınlar Kulübü
Ee buldum da bu sayfada başlık kimsenin size söylemediği erken gebelik belirtileri diye yazıyor merak eden olursa diye bırakıyorum umut fakirin ekmeğidir derler işte
Ovulasyonla da olmayınca heves kalmıyor ki.İşte o yüzden yapman gerekiyor ama sen bilirsin tabi nasıl rahat edeceksen
Bunlara göre de hamile değilim, teşekkürlerKimsenin Size Anlatmadığı 11 Garip En Erken Gebelik Belirtileri - Kadınlar Kulübü
Ee buldum da bu sayfada başlık kimsenin size söylemediği erken gebelik belirtileri diye yazıyor merak eden olursa diye bırakıyorum umut fakirin ekmeğidir derler işte
Merhaba acaba bu testlerin markası nedir ?Canım sen 1den fazla yumurtladığını hem ovu testleri hem ateş hem de belirtilerinden anlamışsın sanırım. Ya bu ay ben de ısrarla 2 kez yumurtladığımı düşünüyorum. Biri 8inde diğeri 18inde. Ateş ölçmüyorum ama ovu testleri ve belirtilerden böyle olduğunu düşünüyorum. Ne danışmanım ne de dr umu inandıramadım ama yoktur öyle bişey dedilerbat 3 gün geçti bugün hala da regl olmadım, kaset testler negatif. Dr en erken çarşamba kan ver dedi diye bekliyorum ki bi yandan da benim dediğim doğruysa ve 18inde de yumurtladıysam zaten hakkaten bişey de çıkmayabilir şuan kan versem. Senin testlerin de böyle miydi bir bakar mısın? 16sında yapmamıştım test belki acaba o gün mü pikti dedim.
Amin kuzum aminYa ama senin ki çok yeni değil diye hatırlıyorum ben o yüzden korkmanı gerektiricek birşey yok
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim
Aslında çok araştırıp çok okumamak kafayı bulandırmamak lazım
Onu tam bilmiyorum ama hiç duymadım bu kadar günEvet canım ama 5 gün boyunca pozitifti beni o tedirgin etti uzun bir süre değil mi 5 gün
E kuzum hcg de yap hemenKızlar herkese merhaba okadar heyecanla yazıyorum ki lütfen bilen biri bana yardımcı olabilir mi? Adetimin 31. Günü ben adet beklerken evde ovü testi buldum bi yapayım dedim ve daha önce hiç böyle koyu görmemiştim, bu hamilelik belirtisi olabilir mi?
Eki Görüntüle 3306597
Bence hemen bi gebelik testi yapKızlar herkese merhaba okadar heyecanla yazıyorum ki lütfen bilen biri bana yardımcı olabilir mi? Adetimin 31. Günü ben adet beklerken evde ovü testi buldum bi yapayım dedim ve daha önce hiç böyle koyu görmemiştim, bu hamilelik belirtisi olabilir mi?
Eki Görüntüle 3306597
Yine sen açarsınEkim benim için tatil kuzum ben kasıma kaldımKasım topiğini kim açarsa bana haber versin
ArtımedMerhaba acaba bu testlerin markası nedir ?
Yaa tebrik ederimZumruduanka96
Benim bat bugün. Dün coook silik cizgi vardi. Bu sabah bi tik daha belirgin ama yine silik. Bat günü pozitif çıkabiliyor. Eger yarin da adet olmazsam ve cizgi bi tik daha koyuysa sanırım ben
Ay hamile olabilirsin hemen bir gebelik testi patlat hadiKızlar herkese merhaba okadar heyecanla yazıyorum ki lütfen bilen biri bana yardımcı olabilir mi? Adetimin 31. Günü ben adet beklerken evde ovü testi buldum bi yapayım dedim ve daha önce hiç böyle koyu görmemiştim, bu hamilelik belirtisi olabilir mi?
Eki Görüntüle 3306597
Yaaa tesekkurler ama halâ o cizginin adetten olma ihtimali varYaa tebrik ederim
Yaa Amin canım benimCanım inan ki her hamilelik çok farklı ve ben eğerki bu belirtilerle hamile kalırsam şok olurum diyordum kızlara inanılıcak gb değildi
2 hamileliğimin belirtileri aynıyken bu hamileliğimin belirtileri alakasızdı erkenden adet olucam sandım gerçekten bildiğin adet sancıları çektim kabız oldum ne alaka diyodum gaz oluyordu bir gün donuyordum üşüyordum havalar gayet sıcakken ertesi gün ateş gb yanıyordum gerçekten her hamilelik ve herkesin belirtileri farklı olabiliyormuş
Rabbim bekletmeden hayırlısıyla müjdeli haberlerinizi almayı nasip etsin
Hamilelere de hayırlısıyla kucaklarmıza almayı nasip etsin evlat acısıyla kimseyi sınamasın rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?