💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kuzum gebelik testi yap benim de adetimden bir gün önce böyle çıkmıştı ama ertesi gün adet gördüm inşallah senin hamilelik pozitif gelir

Eklentiler

• IMG_3786.webp
    27 KB · Görüntüleme: 107
Canım benim çakşır suyunu adetin 10.günde bırakıyorsun diye biliyorum @Afratafrac öyle yazmıştı ben bırakmıştım mesela 10 günden sonra
Kizzzzzz Amannnnnnn tövbeeee cidden oleymis ya en gec 14gun iciliyrmus yaaaa ben hala leyla leylaaaa yumurtlama gormedigimden icip durdum yaaaaaa ben 1hafta fazla icmisim vallhi sen yazmazan ben hala icmeye devam edcektim sagol tatlim iyiki soyledin

Acaba o mu fazla geldi de gecikti yunurtlama canım olabilir sen test tekrar al regl gelene kadar ovü testine devam et muhakkak

Acaba o mu fazla geldi de gecikti yunurtlama canım olabilir sen test tekrar al regl gelene kadar ovü testine devam et muhakkak
İste aklin yolu bir biliyrmusun bende aklima oan geldi simdi bundan mi gec geliyr diye ben nasil atladim nasil aklimda o sekilde kaldi hic anlamadim ya son persembeye kadar zaten tatlim dilerim bu hafta gorurrum de cift pik almama gerek kalmaz vallhi iyiki yazmisim iyiki soledin sende yoksa hala iciyor olcaktim valey valey ben ah ben

Kızlar bana en güvenilir ovulasyon testi markası önerir misiniz? Bu ay miratech kullandım ve bana çok doğru gibi gelmediler

Uzun bir yolculuğa çıkacağım için test yaptım negatif, bat 27 eylül. Bu ay da kısmet değil sanırım…

Eklentiler

• IMG_3873.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_3874.webp
    22 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…