- 31 Mayıs 2016
- 448
- 284
- 103
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #7.901
Belki adet değildir canım bilemeyiz kiiİnşallah canım ama bel ağrılarım başladı eli kulağındadır zalımın
Aşkım yarın ateşini mutlaka ölç ve beni etiketleBen de olcmeyi birakmak uzereydim. Uygulama bile anlamsiz bulup kesik cizgi koydu diye dusunuyordum. Sabahi merakla bekliyorum o zmn ben de
Ee var işte kıızz bunlardaSarı olan dün gece alttaki bu sabah. Yumurtlama günü üzerinden 12 gün geçti. BAT bugün.
Kız sen hamilesin işteeeeSarı olan dün gece alttaki bu sabah. Yumurtlama günü üzerinden 12 gün geçti. BAT bugün.
Kuzum gebelik testi yap benim de adetimden bir gün önce böyle çıkmıştı ama ertesi gün adet gördüm inşallah senin hamilelik pozitif gelirKızlar herkese merhaba okadar heyecanla yazıyorum ki lütfen bilen biri bana yardımcı olabilir mi? Adetimin 31. Günü ben adet beklerken evde ovü testi buldum bi yapayım dedim ve daha önce hiç böyle koyu görmemiştim, bu hamilelik belirtisi olabilir mi?
Eki Görüntüle 3306597
Ee bunlar çift çizgiSarı olan dün gece alttaki bu sabah. Yumurtlama günü üzerinden 12 gün geçti. BAT bugün.
Kizzzzzz Amannnnnnn tövbeeee cidden oleymis ya en gec 14gun iciliyrmus yaaaa ben hala leyla leylaaaa yumurtlama gormedigimden icip durdum yaaaaaa ben 1hafta fazla icmisimCanım benim çakşır suyunu adetin 10.günde bırakıyorsun diye biliyorum @Afratafrac öyle yazmıştı ben bırakmıştım mesela 10 günden sonra
Yarin kana ver kizzzz hadi inşallahZumruduanka96
Benim bat bugün. Dün coook silik cizgi vardi. Bu sabah bi tik daha belirgin ama yine silik. Bat günü pozitif çıkabiliyor. Eger yarin da adet olmazsam ve cizgi bi tik daha koyuysa sanırım ben
Acaba o mu fazla geldi de gecikti yunurtlama canım olabilir sen test tekrar al regl gelene kadar ovü testine devam et muhakkakKizzzzzz Amannnnnnn tövbeeee cidden oleymis ya en gec 14gun iciliyrmus yaaaa ben hala leyla leylaaaa yumurtlama gormedigimden icip durdum yaaaaaa ben 1hafta fazla icmisimvallhi sen yazmazan ben hala icmeye devam edcektim sagol tatlim iyiki soyledin
İste aklin yolu bir biliyrmusun bende aklima oan geldi simdi bundan mi gec geliyr diye ben nasil atladim nasil aklimda o sekilde kaldi hic anlamadim ya son persembeye kadar zaten tatlim dilerim bu hafta gorurrum de cift pik almama gerek kalmazAcaba o mu fazla geldi de gecikti yunurtlama canım olabilir sen test tekrar al regl gelene kadar ovü testine devam et muhakkak
Laboquick güvenilir bence ben gayet memnunumKızlar bana en güvenilir ovulasyon testi markası önerir misiniz? Bu ay miratech kullandım ve bana çok doğru gibi gelmediler
Canım daha regle 3 gün var karamsar düşünme regl gelince kısmet değilmis deriz şimdiden karalar baglamaya gerek yok kuzum benimUzun bir yolculuğa çıkacağım için test yaptım negatif, bat 27 eylül. Bu ay da kısmet değil sanırım…
Ya ben bordo bereliyim bu konudaKız sen hamilesin işteeee
Sende aynı benim gb inanmayangillerden misin
Ee bunlar çift çizgi
İnsan yine de negatifi görünce üzülüyor canımCanım daha regle 3 gün var karamsar düşünme regl gelince kısmet değilmis deriz şimdiden karalar baglamaya gerek yok kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?