- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #7.921
Negatifi görmekten okadar yoruldum ki yapmaktan korkuyırumE kuzum hcg de yap hemenolabilir ama yapmadan bilemeyiz
Bat günü pozitif görenler oldu ve adet oldularEe var işte kıızz bunlarda
Kontrol çizgisinden koyu cıkınca bi şüphelendim ama korkuyorum gebelik yapmayaKuzum gebelik testi yap benim de adetimden bir gün önce böyle çıkmıştı ama ertesi gün adet gördüm inşallah senin hamilelik pozitif gelir
Ay Allahım kucağına almayıda nasip etsin sağlıkla doğsun yavrun canım kan ver kesin çıkarbi tek ben gördüm zannettim basta. Gözlerim böyle oldu çünkü
Onu düşündüm. Kan vermek 100 tl. Doktor muayenesi 500. Kalan testlerim ile durumu kontrol edeyim Sali gününe de direkt randevu aldım. 19 eylulde kan verdim 0.1 çıkmıştı.Ay Allahım kucağına almayıda nasip etsin sağlıkla doğsun yavrun canım kan ver kesin çıkar
Ben olsam yapardım kuzum. Hepimiz bunları yaşadıkNegatifi görmekten okadar yoruldum ki yapmaktan korkuyırum
Yarın yapın testiniziKontrol çizgisinden koyu cıkınca bi şüphelendim ama korkuyorum gebelik yapmaya
Ben bir sey sormak istiyorum son adete göre 4+5 haftalık hamileyim ne zaman doktora gitsem keseyi bebegi ve kalp atışlarını görebilir.Rica ederim kuzum
Kız bu bildiğin gebelik bencee ne adetiiSarı olan dün gece alttaki bu sabah. Yumurtlama günü üzerinden 12 gün geçti. BAT bugün.
Kız bu bildiğin gebelik bencee ne adetiibaksana belirginleşmeye başlamış
Ayy evet evet yap bir tane daha çok heyecanlı yaasaat 6da son kez wc gidip su icmeden 5 saat durayim bi daha yapayim. Testlerim bosa mi gitsin
Ben normal dijital kol altı ateş ölçerden kullanıyorum canım dil altından ölçüyorumAteş ölçer olarak ne kullanıyorsunuz merak ettim bende bu varEki Görüntüle 3306570
Yaptım nolur var deyin ya kan vericem hemenBen olsam yapardım kuzum. Hepimiz bunları yaşadıkböyle acaba mı demekte yoruyor insanı
Var tabii kiYaptım nolur var deyin ya kan vericem hemen
Kuzum var dememize gerek var mıYaptım nolur var deyin ya kan vericem hemen
Sagolasin canim benim hepimizin inşallahAyy evet evet yap bir tane daha çok heyecanlı yaaRabbim gönlüne göre versin inşallah canım
Tebrik ederim bal gibi pozitiffYaptım nolur var deyin ya kan vericem hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?