💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Sagolasin canim benim hepimizin inşallah ama bir sey diyeyim mi eger hamileysem her bi anini hissettim. Yumurtlama oldugu gun agridan bayilacaktim. Sonra hep adet agrisi cektim ki hala cekiyorum. Üşümeler ani batmalar.
Çok tebrik ederim darısı burda bekleyen herkesin başına inşallah bu topik maaşallah çok bereketli

Sallama ihtimalim büyük şu anda ama: Aynı anda iki yumurtlama olmuş olabilir mi ya da yumurta bölünmüş olabilir mi tek yumurta ikizi olunca falan nasıl oluyor?
Bebegim ben o iki defa yumurtlama olayina falan pek inanmiyorum ya. Benim dongu de 28 gun zaten. Oyle uzun uzadiya yumurtlamaya vakit olmadan adet geliyor genelde ama su tek yumurta ikizi olayi rüya gibi bir de kiz olurmus 2 tane tadindan yenmez ama ben onu ancak rüyamda görürüm heralde bir taneye de raziyiz..ah bir olsa

Niye ki belki olur, rüyalar gerçek olur

Ben de merakla bekliyorum yarınki ateşini.

Sagolasin canim benim hepimizin inşallah ama bir sey diyeyim mi eger hamileysem her bi anini hissettim. Yumurtlama oldugu gun agridan bayilacaktim. Sonra hep adet agrisi cektim ki hala cekiyorum. Üşümeler ani batmalar.
Belirtileri dibine kadar yaşadın yani ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun yarın hemen tahlil ver bence

Sen test yaptın mı hiç cınım

Ben bir sey sormak istiyorum son adete göre 4+5 haftalık hamileyim ne zaman doktora gitsem keseyi bebegi ve kalp atışlarını görebilir.
Beklemek cok üzücü ben çok korkuyorum benim gibi hisseden var mı
İlk beta hcg değerinden bugüne kadar hesaplayın 3000 üstü ne zamansa o zaman görünür. Ben de yüreğim ağzımda bekliyorum sadece erken gebelik testinde gördüm daha önce kimyasalım oldu ondan ayaklarım gitmiyor ki kan vereyim

Kızlar bugün kafam dağılsın diye disarilardayim 1 den beri yeni okuyabildim az önce arabadan inerken batma zonklama tarzı alt karında agrim oldu inemedim 3-5 dakika kadar geçti gitti ben normalde hiç adet sancisi çekmem o yüzden hiç bilmiyorum nasıl bir şey olduğunu test bir şey mi oldu diye bir endişeliyim şuan o ağrı neydi bıcak saplanmasi seklindeydi

Hadi hayirlisi

Kızlar 10 aydır hamile kalamiyorum, dua edin bana da lütfen. Hormon testlerim iyi çıktı, ultrasonda bir sorun yok yaşımda 28. Neden olmuyor hiç anlamıyorum her ay aynı stresler acaba hamile miyim, acaba bunlar belirti mi diye düşünerek yaşıyorum

Kızz üzülme lütfen daha erken olduğunu biliyorsunn bende kaç gündür yapıyorum koca koca tek çizgi, umutsuzum ama bir yandan da belli de olmaz döner belki pozitife diyorum
Pek umudum yok kuzum ya. Reglin en belirgin habercisi ruh halim benim genelde. 1 hafta 5 gun kala bir sıkıntı basar icimi ordan anlarim yaklaştığını bugun de o moddayim. Pek döneceğini dusunmesem de yarin sabah yaparim 1 test daha

İlişki esnasında jel kullanın mutlaka. Ulaşmıyor olabilir. Gynooseed ile denemiştim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…