- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.712
- 528
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #7.941
Daha nasıl var olsun kızYaptım nolur var deyin ya kan vericem hemen
Çok tebrik ederim darısı burda bekleyen herkesin başına inşallahSagolasin canim benim hepimizin inşallahama bir sey diyeyim mi eger hamileysem her bi anini hissettim. Yumurtlama oldugu gun agridan bayilacaktim. Sonra hep adet agrisi cektim ki hala cekiyorum. Üşümeler ani batmalar.
Bebegim ben o iki defa yumurtlama olayina falan pek inanmiyorum ya. Benim dongu de 28 gun zaten. Oyle uzun uzadiya yumurtlamaya vakit olmadan adet geliyor geneldeSallama ihtimalim büyük şu anda ama: Aynı anda iki yumurtlama olmuş olabilir mi ya da yumurta bölünmüş olabilir mi tek yumurta ikizi olunca falan nasıl oluyor?
Çok teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin gerçekten çok zorlayıcı bi süreçti. Şükürler olsunDaha nasıl var olsun kıztebrikler umarım sağlıkla ilerler
Niye ki belki olur, rüyalar gerçek olurBebegim ben o iki defa yumurtlama olayina falan pek inanmiyorum ya. Benim dongu de 28 gun zaten. Oyle uzun uzadiya yumurtlamaya vakit olmadan adet geliyor geneldeama su tek yumurta ikizi olayi rüya gibi bir de kiz olurmus 2 tane tadindan yenmez ama ben onu ancak rüyamda görürüm heralde bir taneye de raziyiz..ah bir olsa
Belirtileri dibine kadar yaşadın yaniSagolasin canim benim hepimizin inşallahama bir sey diyeyim mi eger hamileysem her bi anini hissettim. Yumurtlama oldugu gun agridan bayilacaktim. Sonra hep adet agrisi cektim ki hala cekiyorum. Üşümeler ani batmalar.
Sen test yaptın mı hiç cınımBebegim ben o iki defa yumurtlama olayina falan pek inanmiyorum ya. Benim dongu de 28 gun zaten. Oyle uzun uzadiya yumurtlamaya vakit olmadan adet geliyor geneldeama su tek yumurta ikizi olayi rüya gibi bir de kiz olurmus 2 tane tadindan yenmez ama ben onu ancak rüyamda görürüm heralde bir taneye de raziyiz..ah bir olsa
Salı günü doktora randevu aldim direktBelirtileri dibine kadar yaşadın yanine zaman kan vermeyi düşünüyorsun yarın hemen tahlil ver bence
Hayırlı olsunYaptım nolur var deyin ya kan vericem hemen
Ayy çok iyi yapmışın canım hadi hayırlısııSalı günü doktora randevu aldim direkt
İlk beta hcg değerinden bugüne kadar hesaplayın 3000 üstü ne zamansa o zaman görünür. Ben de yüreğim ağzımda bekliyorum sadece erken gebelik testinde gördüm daha önce kimyasalım oldu ondan ayaklarım gitmiyor ki kan vereyimBen bir sey sormak istiyorum son adete göre 4+5 haftalık hamileyim ne zaman doktora gitsem keseyi bebegi ve kalp atışlarını görebilir.
Beklemek cok üzücü ben çok korkuyorum benim gibi hisseden var mı
Yaptim kuzum 9. Gun bugun ve negatifSen test yaptın mı hiç cınım
Hadi hayirlisiKızlar bugün kafam dağılsın diye disarilardayim 1 den beri yeni okuyabildim az önce arabadan inerken batma zonklama tarzı alt karında agrim oldu inemedim 3-5 dakika kadar geçti gitti ben normalde hiç adet sancisi çekmem o yüzden hiç bilmiyorum nasıl bir şey olduğunutest bir şey mi oldu diye bir endişeliyim şuan o ağrı neydi bıcak saplanmasi seklindeydi
Kızz üzülme lütfen daha erken olduğunu biliyorsunnYaptim kuzum 9. Gun bugun ve negatif
Pek umudum yok kuzum ya. Reglin en belirgin habercisi ruh halim benim genelde. 1 hafta 5 gun kala bir sıkıntı basar icimi ordan anlarim yaklaştığınıKızz üzülme lütfen daha erken olduğunu biliyorsunnbende kaç gündür yapıyorum koca koca tek çizgi, umutsuzum ama bir yandan da belli de olmaz döner belki pozitife diyorum
Insallah döner bu arada testin pozitife canimcmKızz üzülme lütfen daha erken olduğunu biliyorsunnbende kaç gündür yapıyorum koca koca tek çizgi, umutsuzum ama bir yandan da belli de olmaz döner belki pozitife diyorum
İlişki esnasında jel kullanın mutlaka. Ulaşmıyor olabilir. Gynooseed ile denemiştim benKızlar 10 aydır hamile kalamiyorum, dua edin bana da lütfen. Hormon testlerim iyi çıktı, ultrasonda bir sorun yok yaşımda 28. Neden olmuyor hiç anlamıyorum her ay aynı stresler acaba hamile miyim, acaba bunlar belirti mi diye düşünerek yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?