- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #7.961
Ay bende öyleyim ya o kadar sinirliyim kii o yüzden bu ayda olmadı kafasına girmiştimPek umudum yok kuzum ya. Reglin en belirgin habercisi ruh halim benim genelde. 1 hafta 5 gun kala bir sıkıntı basar icimi ordan anlarim yaklaştığınıbugun de o moddayim. Pek döneceğini dusunmesem de yarin sabah yaparim 1 test daha
İnşallah ikimizinki de dönsün bebeğim, daha var günümüze nasıl olsa, hiç belli olmazInsallah döner bu arada testin pozitife canimcm
Yaa sen ne yaptın test yaptın mı tekrar canım, ne zaman tahlil vereceksin belli miİlişki esnasında jel kullanın mutlaka. Ulaşmıyor olabilir. Gynooseed ile denemiştim ben
Demkki daha yeni tutunmuş ay maşallah bak ne güzel mucizeOnu düşündüm. Kan vermek 100 tl. Doktor muayenesi 500. Kalan testlerim ile durumu kontrol edeyim Sali gününe de direkt randevu aldım. 19 eylulde kan verdim 0.1 çıkmıştı.
Yaa hiç duymadım bir zararı yok değil mi? Sizde işe yaradı mı hamile kaldınız mı acabaİlişki esnasında jel kullanın mutlaka. Ulaşmıyor olabilir. Gynooseed ile denemiştim ben
Ay maşallahYaptım nolur var deyin ya kan vericem hemen
İyi bişi gibi yazmışsın kuzum ben biraz endişelendimHadi hayirlisi
Eşin de kontrole gitti mi canımKızlar 10 aydır hamile kalamiyorum, dua edin bana da lütfen. Hormon testlerim iyi çıktı, ultrasonda bir sorun yok yaşımda 28. Neden olmuyor hiç anlamıyorum her ay aynı stresler acaba hamile miyim, acaba bunlar belirti mi diye düşünerek yaşıyorum
EvetEşin de kontrole gitti mi canım
Evet canım onada spermiogram testi yapılmıştı normal çıkmıştı sonuçlarEşin de kontrole gitti mi canım
Oyle batma yazan pek cok kisi gebe cikti kuzum ondan yazdim. Korkacak bisey degildir insallah ya. Hic kotu dusunmek gelmedi aklimaİyi bişi gibi yazmışsın kuzum ben biraz endişelendim
Kızz maşallah sana test yapmadan nasıl duruyorsunSelam kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah
S simurgggg karalari bağlamak için çok erken daha pozitife donme ihtimali var hala lütfen strese girmebende de regl öncesi sinir ve duygusallık var kuzu kuzu bekliyorum test yapmadan
B bernaad sen de durumlar ne canım ?
fnd_50 canimciimm seni göremiyorum çok denk gelemiyoruz kendini yormamaya çalış mesleğin gereği zor biliyorum ama dikkat et kendine. İnşallah pozitif göreceğiz bu ay
Bu arada sen nasılsınn canım iyisindir inşallahSelam kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah
S simurgggg karalari bağlamak için çok erken daha pozitife donme ihtimali var hala lütfen strese girmebende de regl öncesi sinir ve duygusallık var kuzu kuzu bekliyorum test yapmadan
fnd_50 canimciimm seni göremiyorum çok denk gelemiyoruz kendini yormamaya çalış mesleğin gereği zor biliyorum ama dikkat et kendine. İnşallah pozitif göreceğiz bu ay
Dogru söylüyorsun tatlimSelam kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah
Kızz maşallah sana test yapmadan nasıl duruyorsun
Ben yapıyorum her gün canımm ama negatif ya 10.gündü bugün, olsa çıkardı diye düşünüyorum sonra berna saçmalama regli olana kadar umut var diyorum değişik bi ruh halindeyim anlayacağın
Ayy duruyorum valla korkuyorum adet belirtilerim var emin olamıyorumBu arada sen nasılsınn canım iyisindir inşallah
Amin inşallah canımKısmet insaallah onumuzdeki ay nasip olsun.
O bende de var ya aşırı duygusalım tüm vücudum ağrıyor kasiklarimda batma var. Dün bacaklarım ağrıyor diye ağladım saçma bir bahaneyleDogru söylüyorsun tatlimbeni biraz PMS hafakanlari basti ondan boyleyim sen neler yaptin ne durumdasin?
Perşembe benimki canım aslında sen en güzelini yapıyorsun ya hem maddi hem manevi yıpratıyor insanı bu süreçAyy duruyorum valla korkuyorum adet belirtilerim var emin olamıyorumiyiyim canim benim heyecanlanıyorum işte gün sayıyorum. 10. Gün erken canım dönebilir pozitife tabii ki hiç üzme kendini çarşamba dimi senin de bat ? O gün regl olmazsak işte test yaparız rahatça
Bilmiyorum ki kaçında oldum yumurtlama ne zaman ovulasyon testi yapcam bakalım ne zaman oluyorCanım sanki sen erken mi regl oldun yumurtlama da erken olmuştur
Bana biraz gebelik duygusalligi gibi geldi seninki canımO bende de var ya aşırı duygusalım tüm vücudum ağrıyor kasiklarimda batma var. Dün bacaklarım ağrıyor diye ağladım saçma bir bahaneylesokakta ki kedilere ağlıyorum evleri yok diye saçma bir haldeyim tam pms yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?