💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ay bende öyleyim ya o kadar sinirliyim kii o yüzden bu ayda olmadı kafasına girmiştim
Insallah döner bu arada testin pozitife canimcm
İnşallah ikimizinki de dönsün bebeğim, daha var günümüze nasıl olsa, hiç belli olmaz

Selam kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah
S simurgggg karalari bağlamak için çok erken daha pozitife donme ihtimali var hala lütfen strese girme bende de regl öncesi sinir ve duygusallık var kuzu kuzu bekliyorum test yapmadan
B bernaad sen de durumlar ne canım ?
fnd_50 canimciimm seni göremiyorum çok denk gelemiyoruz kendini yormamaya çalış mesleğin gereği zor biliyorum ama dikkat et kendine. İnşallah pozitif göreceğiz bu ay

Kızz maşallah sana test yapmadan nasıl duruyorsun
Ben yapıyorum her gün canımm ama negatif ya 10.gündü bugün, olsa çıkardı diye düşünüyorum sonra berna saçmalama regli olana kadar umut var diyorum değişik bi ruh halindeyim anlayacağın

Bu arada sen nasılsınn canım iyisindir inşallah

Dogru söylüyorsun tatlim beni biraz PMS hafakanlari basti ondan boyleyim sen neler yaptin ne durumdasin?

Bu arada sen nasılsınn canım iyisindir inşallah
Ayy duruyorum valla korkuyorum adet belirtilerim var emin olamıyorum iyiyim canim benim heyecanlanıyorum işte gün sayıyorum. 10. Gün erken canım dönebilir pozitife tabii ki hiç üzme kendini çarşamba dimi senin de bat ? O gün regl olmazsak işte test yaparız rahatça

Dogru söylüyorsun tatlim beni biraz PMS hafakanlari basti ondan boyleyim sen neler yaptin ne durumdasin?
O bende de var ya aşırı duygusalım tüm vücudum ağrıyor kasiklarimda batma var. Dün bacaklarım ağrıyor diye ağladım saçma bir bahaneyle sokakta ki kedilere ağlıyorum evleri yok diye saçma bir haldeyim tam pms yanii

Perşembe benimki canım aslında sen en güzelini yapıyorsun ya hem maddi hem manevi yıpratıyor insanı bu süreç İnşallah son test yapışlarımız olur kuzucum mutlulukla sonuçlanır

Bana biraz gebelik duygusalligi gibi geldi seninki canım hadi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…