💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Perşembe benimki canım aslında sen en güzelini yapıyorsun ya hem maddi hem manevi yıpratıyor insanı bu süreç İnşallah son test yapışlarımız olur kuzucum mutlulukla sonuçlanır
Canım ozaman senin çatlama sonrası 9. Günün oluyor ben 10 dayım çünkü. Ayy evde de bir sürü testim var ovulasyon testlerinin yanında gelen biliyor musun ona rağmen yapmıyorum.

Evet

Evet canım onada spermiogram testi yapılmıştı normal çıkmıştı sonuçlar
Buradaki kadınların çoğu yumurtlama zamanıni tespit ediyor, bunun için herhangi bir yöntem kullanıyor musun? Ateş ölçümü, ovulasyon testi gibi. Bende bu ay başladım denemeye canım ovulasyon testi ile değerlendirdim günleri tabi gerisi Allah'a kalmış bakalım

Evet canım 3 4 aydır kullanıyorum ovulasyon testi ve yumurtlama günlerini degerlendiriyorum

En temizi ovulasyon testi gibi canım ben iki aydır test ediyorum takvimle tutacak mı diye takvimde yumurta çıktığı gün yumurtlama günum değil ama pik günü olarak görüyorum iki aydır
Benim bu ay uygulama ile aynı adet tarihi oluştu adetim dört beş gün sürüyor adet bittiği gibi ovulasyon testi Alaçam buraya atarım yorumlarsiniz

Kızlar merhaba 4 senelık evlıyım il üç senede 4 kimyasal 1 bos gebeliğim var…şuana kadar bir sebep bulunamadı son bir senedir hiç gebe de kalamadım biraz kilo aldım ve adetlerim düzensizlesmeye başladı bazen ayda bir bazen iki ayda bir olmaya başladım bende menopoza giriyorum galiba dedim neyse daha önce doktorum amh fsh ıh prolaktin falan bakmamıstı hatta rahim filmi istedim gerek yok demişti 1,5 senedir de doğu görevindeyim burda doğru düzgün doktor yoktu gitmemiştim geçen gittim bu değerlerime baktrmak için ve sonucum Amh:3.06 Fsh:5.06 Ih:11.13 prolaktinde 13 çıktı rahim filmide çektim tüpler acık şekil normal dendi doktorun tek söylediği zayıfla oldu..film çekeli bir hafta oldu ilişki olmasın bir süre dedi kozlar şuana kadar bir tedavi görmedim düşüklerim hep 3 4 ay arayla olmuştu bana bir öneriniz varmı benim durumumda olan varmı???birde doktora pkomuyum dedim var da diyemem yokta diyemem dedim sizce adetlerim kilodan dolayımı gecikiyor??kilom 90 bu arada genetik testler yaptm eşim yaptı her türlü testini ama hersey normal

Merhaba hormon testleri normal görünüyor daha önce hamilelikte oluşmuş. Kilo engel olabilir tabii ben 4-5 kilo alınca bile kiloma dikkat et dedi doktorum ki zayıfım normalde. Öncelikli olarak kilo vermeye çalışabilirsin bence. İnşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alabilirsin

Yaaaa aşkım çok giremiyorum bu ara buraya özellikle hafta içi o kadar yoğun geçiyor ki ay inşallah hep birlikte pozitifleri görelim ağzından bal damlıyor

Kızlar aranızda prowomen kullanıp hamile kalan var mı? Benim hormon ve ultrason sonuçlarım iyi çıktı ama doktorum prowomen yazdı 3 ay kullan dedi 2.ayimdayim merak ettim fayda gören var mı?

Yaa hiç duymadım bir zararı yok değil mi? Sizde işe yaradı mı hamile kaldınız mı acaba
İnstagramdan bir gebenin günlüğü sayfasını takip edin bilgi veriyor. Evet onun sayesinde olduğunu düşünüyorum. İlişki sırasında içine sık o şekilde devam edin geri akmıyor spermler ve vajina ph dengeliyor

Yaaaa aşkım çok giremiyorum bu ara buraya özellikle hafta içi o kadar yoğun geçiyor ki ay inşallah hep birlikte pozitifleri görelim ağzından bal damlıyor
Benim de öyle ara ara uğruyorum denk gelemiyoruz sağlık olsun diyelim test falan yaparsam etiketlerim seni sen de benii etiketle

Yaa çok sevindim canım bak iyi ki demişler sana . Yoksa daha yapmazdın bak yarın pazartesi güzel haberler alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…