- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #7.981
Canım ozaman senin çatlama sonrası 9. Günün oluyor ben 10 dayım çünkü. Ayy evde de bir sürü testim var ovulasyon testlerinin yanında gelen biliyor musun ona rağmen yapmıyorum.Perşembe benimki canım aslında sen en güzelini yapıyorsun ya hem maddi hem manevi yıpratıyor insanı bu süreçİnşallah son test yapışlarımız olur kuzucum mutlulukla sonuçlanır
Buradaki kadınların çoğu yumurtlama zamanıni tespit ediyor, bunun için herhangi bir yöntem kullanıyor musun? Ateş ölçümü, ovulasyon testi gibi. Bende bu ay başladım denemeye canım ovulasyon testi ile değerlendirdim günleri tabi gerisi Allah'a kalmış bakalımEvet
Evet canım onada spermiogram testi yapılmıştı normal çıkmıştı sonuçlar
En temizi ovulasyon testi gibi canım ben iki aydır test ediyorum takvimle tutacak mı diye takvimde yumurta çıktığı gün yumurtlama günum değil ama pik günü olarak görüyorum iki aydırBilmiyorum ki kaçında oldum yumurtlama ne zaman ovulasyon testi yapcam bakalım ne zaman oluyor
Evet canım 3 4 aydır kullanıyorum ovulasyon testi ve yumurtlama günlerini degerlendiriyorumBuradaki kadınların çoğu yumurtlama zamanıni tespit ediyor, bunun için herhangi bir yöntem kullanıyor musun? Ateş ölçümü, ovulasyon testi gibi. Bende bu ay başladım denemeye canım ovulasyon testi ile değerlendirdim günleri tabi gerisi Allah'a kalmış bakalım
İnşallah hamilesindir canım benimEvet canım 3 4 aydır kullanıyorum ovulasyon testi ve yumurtlama günlerini degerlendiriyorum
Benim bu ay uygulama ile aynı adet tarihi oluştu adetim dört beş gün sürüyor adet bittiği gibi ovulasyon testi Alaçam buraya atarım yorumlarsinizEn temizi ovulasyon testi gibi canım ben iki aydır test ediyorum takvimle tutacak mı diye takvimde yumurta çıktığı gün yumurtlama günum değil ama pik günü olarak görüyorum iki aydır
Valla bilemiyorum ağrılarım umutlanmama izin vermiyor hayırlısı canım benimBana biraz gebelik duygusalligi gibi geldi seninki canımhadi insallah
Merhaba hormon testleri normal görünüyor daha önce hamilelikte oluşmuş. Kilo engel olabilir tabii ben 4-5 kilo alınca bile kiloma dikkat et dedi doktorum ki zayıfım normalde. Öncelikli olarak kilo vermeye çalışabilirsin bence. İnşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alabilirsinKızlar merhaba 4 senelık evlıyım il üç senede 4 kimyasal 1 bos gebeliğim var…şuana kadar bir sebep bulunamadı son bir senedir hiç gebe de kalamadım biraz kilo aldım ve adetlerim düzensizlesmeye başladı bazen ayda bir bazen iki ayda bir olmaya başladım bende menopoza giriyorum galiba dedim neyse daha önce doktorum amh fsh ıh prolaktin falan bakmamıstı hatta rahim filmi istedim gerek yok demişti 1,5 senedir de doğu görevindeyim burda doğru düzgün doktor yoktu gitmemiştim geçen gittim bu değerlerime baktrmak için ve sonucum Amh:3.06 Fsh:5.06 Ih:11.13 prolaktinde 13 çıktı rahim filmide çektim tüpler acık şekil normal dendi doktorun tek söylediği zayıfla oldu..film çekeli bir hafta oldu ilişki olmasın bir süre dedi kozlar şuana kadar bir tedavi görmedim düşüklerim hep 3 4 ay arayla olmuştu bana bir öneriniz varmı benim durumumda olan varmı???birde doktora pkomuyum dedim var da diyemem yokta diyemem dedim sizce adetlerim kilodan dolayımı gecikiyor??kilom 90bu arada genetik testler yaptm eşim yaptı her türlü testini ama hersey normal
Demkki daha yeni tutunmuş ay maşallah bak ne güzel mucize
Yaaaa aşkım çok giremiyorum bu ara buraya özellikle hafta içi o kadar yoğun geçiyor kiSelam kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah
@simurgggg karalari bağlamak için çok erken daha pozitife donme ihtimali var hala lütfen strese girmebende de regl öncesi sinir ve duygusallık var kuzu kuzu bekliyorum test yapmadan
@bernaad sen de durumlar ne canım ?
fnd_50 canimciimm seni göremiyorum çok denk gelemiyoruz kendini yormamaya çalış mesleğin gereği zor biliyorum ama dikkat et kendine. İnşallah pozitif göreceğiz bu ay
Kuzum bu teste yok diyen göz doktoruna görünsün zatenYaptım nolur var deyin ya kan vericem hemen
İnstagramdan bir gebenin günlüğü sayfasını takip edin bilgi veriyor. Evet onun sayesinde olduğunu düşünüyorum. İlişki sırasında içine sık o şekilde devam edin geri akmıyor spermler ve vajina ph dengeliyorYaa hiç duymadım bir zararı yok değil mi? Sizde işe yaradı mı hamile kaldınız mı acaba
Teşekkürler bakacağım sayfayaİnstagramdan bir gebenin günlüğü sayfasını takip edin bilgi veriyor. Evet onun sayesinde olduğunu düşünüyorum. İlişki sırasında içine sık o şekilde devam edin geri akmıyor spermler ve vajina ph dengeliyor
Canım yoldayım izmire dönüyoruz yapmadım çünkü diğer gebeliğimde hep yapıp stresten kötü olmuştum bu sefer bekliyorum biraz ama kasık ağrısı çok arttı korkuyorum varınca yapacagımYaa sen ne yaptın test yaptın mı tekrar canım, ne zaman tahlil vereceksin belli mi
Benim de öyle ara ara uğruyorum denk gelemiyoruz sağlık olsun diyelimYaaaa aşkım çok giremiyorum bu ara buraya özellikle hafta içi o kadar yoğun geçiyor kiay inşallah hep birlikte pozitifleri görelim ağzından bal damlıyor
Nasıl dayanıyorsun ya ben bir sürü harcadim bile, test değil de sanki oyun jetonu benim gözümde testlerCanım ozaman senin çatlama sonrası 9. Günün oluyor ben 10 dayım çünkü. Ayy evde de bir sürü testim var ovulasyon testlerinin yanında gelen biliyor musun ona rağmen yapmıyorum.
YaaYaa evet @Merve3553 @melisaa93 sen hamilesin demelerine inanmayı konduramıyarak bide topiğe testi atıp bu ayda olmadı diyip herkesin hurra sen hamilesin demesiyle ertesi gün testi tekrarlayıp anında çift çizgiyi gördüğümde ikna oldum canım
Çarşamba günü öğrendim ama il dışındayım pzt randevu verdiler kana falan bakmıyolar kaldım burda böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?