- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.001
Canım şimdi gördüm testini tebrik ederim, sağlıcakla kucagina da alırsın inşallahYaptım nolur var deyin ya kan vericem hemen
Aman napalim tek kotu aliskanligimiz bu olsunNasıl dayanıyorsun ya ben bir sürü harcadim bile, test değil de sanki oyun jetonu benim gözümde testler
Dayanmak değil kaçmak benim ki negatif görmekten korktuğum için kaçıyorumNasıl dayanıyorsun ya ben bir sürü harcadim bile, test değil de sanki oyun jetonu benim gözümde testler
Ben de inanmıyordum adetimden 1 gün önce yaptığımda ovülasyonda pozitif gördüm test hatalı dedim bir daha yaptım gene pozitif hatta hamilelik olarak yorumladım sonra zaten adet geldiBebegim ben o iki defa yumurtlama olayina falan pek inanmiyorum ya. Benim dongu de 28 gun zaten. Oyle uzun uzadiya yumurtlamaya vakit olmadan adet geliyor geneldeama su tek yumurta ikizi olayi rüya gibi bir de kiz olurmus 2 tane tadindan yenmez ama ben onu ancak rüyamda görürüm heralde bir taneye de raziyiz..ah bir olsa
Yok kız ben 14 eylül de öğlen pik gördüm akşam çatlama oldu bak böyleCanım ozaman senin çatlama sonrası 9. Günün oluyor ben 10 dayım çünkü. Ayy evde de bir sürü testim var ovulasyon testlerinin yanında gelen biliyor musun ona rağmen yapmıyorum.
Himm enteresan olmus gercekten kuzum.ama yumurtlama olsa 2.defa adetin de gecikmesi gerekmez miydi? Ovu testi bir gosterge tabi amaBen de inanmıyordum adetimden 1 gün önce yaptığımda ovülasyonda pozitif gördüm test hatalı dedim bir daha yaptım gene pozitif hatta hamilelik olarak yorumladım sonra zaten adet geldibugün adetim bitti yaptım test hatalı olabilir mi pozitif olur mu diye ovülasyon testim negatif çıktı sanırım ben iki defa yumurtladım ama imkansız gibi geliyor
Korkma canım inşallah her şey güzel olacak, stres yapıp bebişini de strese sokmaCanım yoldayım izmire dönüyoruz yapmadım çünkü diğer gebeliğimde hep yapıp stresten kötü olmuştum bu sefer bekliyorum biraz ama kasık ağrısı çok arttı korkuyorum varınca yapacagım
Canım eşim hiç test verdi mi?Kızlar merhaba 4 senelık evlıyım il üç senede 4 kimyasal 1 bos gebeliğim var…şuana kadar bir sebep bulunamadı son bir senedir hiç gebe de kalamadım biraz kilo aldım ve adetlerim düzensizlesmeye başladı bazen ayda bir bazen iki ayda bir olmaya başladım bende menopoza giriyorum galiba dedim neyse daha önce doktorum amh fsh ıh prolaktin falan bakmamıstı hatta rahim filmi istedim gerek yok demişti 1,5 senedir de doğu görevindeyim burda doğru düzgün doktor yoktu gitmemiştim geçen gittim bu değerlerime baktrmak için ve sonucum Amh:3.06 Fsh:5.06 Ih:11.13 prolaktinde 13 çıktı rahim filmide çektim tüpler acık şekil normal dendi doktorun tek söylediği zayıfla oldu..film çekeli bir hafta oldu ilişki olmasın bir süre dedi kozlar şuana kadar bir tedavi görmedim düşüklerim hep 3 4 ay arayla olmuştu bana bir öneriniz varmı benim durumumda olan varmı???birde doktora pkomuyum dedim var da diyemem yokta diyemem dedim sizce adetlerim kilodan dolayımı gecikiyor??kilom 90bu arada genetik testler yaptm eşim yaptı her türlü testini ama hersey normal
Aaa bu ne hız gerçekten her şey aynı gün olmuşYok kız ben 14 eylül de öğlen pik gördüm akşam çatlama oldu bak böylebiraz tuhaf bir olay oldu ama şaşırdım yaaa sabrına hayran kaldım ben 5.günden beri test yapıyorum saçma sapan
Evet bende 2 defa yumurtlama olayına inanmıyorum testlerde hata payı fazla. Ama şunu da söyliyeyim adetimin ikinci günü müthiş kasık ağrısı oldu ve bu zamana kadar asla olmazdı yataktan kalkarken eşimin elinden tutup kalkıyordum anlayamadım bir de İnofolic kullandım bu ay onun etkisi mi acaba dedim yumurtalarımı mı çalıştırdı diye düşündümHimm enteresan olmus gercekten kuzum.ama yumurtlama olsa 2.defa adetin de gecikmesi gerekmez miydi? Ovu testi bir gosterge tabi amayine de kafamdaki tek ispat aralarinda 1 hafta ölçüm farki olan iki farkli kese ile olusan gebelik olur heralde
Evet biraz öyle oldu canım çok şaşırmıştım acaba sorun mu var diye düşündüm çünkü çoğu kişi 2 gün pik görüp 3.gün çatlıyorduAaa bu ne hız gerçekten her şey aynı gün olmuşsen eğlencesine yapıyorsun canım onu biliyoruz ama yarın da itibaren pozitif görme ihtimalin var
Çok acayip olmuş iki gün üst uste pik gördük ama pikten saatler sonra silinmiş hadi hayırlısı canım benim değerlendirmeyi nasıl yaptınızYok kız ben 14 eylül de öğlen pik gördüm akşam çatlama oldu bak böylebiraz tuhaf bir olay oldu ama şaşırdım yaaa sabrına hayran kaldım ben 5.günden beri test yapıyorum saçma sapan
Evet canım tüm değerleri normal çıktı eşimindeCanım eşim hiç test verdi mi?
Aynen canım öyle oldu birazÇok acayip olmuş iki gün üst uste pik gördük ama pikten saatler sonra silinmiş hadi hayırlısı canım benim değerlendirmeyi nasıl yaptınız
Canım bizim de aynıydı sorun yoktu ama bazı takviyeler gerçekten mucize. Biz progeny m ve maxigo, maxijuno kullandık ve ilk kez jel denedim. Araştır dene istersen. bizim denemediğimiz şey yoktu. İçeriklerine bak özellikle E vitamini olsun takviyelerinde döllenme sağlıyorCanım eşim hiç test verdi mi?
Ben ertesi gün catlama gördüm canım genelde tek gün sürüyor benim de. Önemli olan tutturabilmek zaten bakalım değerlendirdik sonucu görücezEvet biraz öyle oldu canım çok şaşırmıştım acaba sorun mu var diye düşündüm çünkü çoğu kişi 2 gün pik görüp 3.gün çatlıyordu
Yaa bilmiyorum hamile gibi de hissetmiyorum sonra bir anda kesin hamileyim diyorum kafayı yedim ciddenovulasyonla takip etmek stresli işmiş ama ya öncesinde yumurtlamayı net bilmediğimden hiç test yapmıyordum regle kadar
Hepimiz görelim pozitifi inşallah
Ya canım doktorlar sebep bulamayınca kilo varsa ona takıyorlar bence nebilim 116 kiloyla hamile kalan arkadaşım var..kilolu insanlarda kalabiliyorda bilmiyorum sebep olarak sunuluyor bizeMerhaba hormon testleri normal görünüyor daha önce hamilelikte oluşmuş. Kilo engel olabilir tabii ben 4-5 kilo alınca bile kiloma dikkat et dedi doktorum ki zayıfım normalde. Öncelikli olarak kilo vermeye çalışabilirsin bence. İnşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alabilirsin
İnşallah tutturabilmişizdir bebeğimBen ertesi gün catlama gördüm canım genelde tek gün sürüyor benim de. Önemli olan tutturabilmek zaten bakalım değerlendirdik sonucu görücez
Anladım canım. Benim doktorum hsg sonrası değerlendirin demişti. Ben iki gün sonra değerlendirmelere başlamıştım. Sana tek önerebileceğim bu kuzum.Evet canım tüm değerleri normal çıktı eşiminde
Canım bizim de aynıydı sorun yoktu ama bazı takviyeler gerçekten mucize. Biz progeny m ve maxigo, maxijuno kullandık ve ilk kez jel denedim. Araştır dene istersen. bizim denemediğimiz şey yoktu. İçeriklerine bak özellikle E vitamini olsun takviyelerinde döllenme sağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?