- 22 Şubat 2023
- 10.263
- 11.374
- 228
- 38
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.021
Araştırmalara göre sarı akıntılı kadınların hamile çıkma olasılığı yüksek oluyormuş kuzum. Bi araştırm okumuştumİnşallah tutturabilmişizdir bebeğimben birde jel denedim bu ay faydası oldu mu bilmiyorum ama sarımsı akıntım oluyor enfeksiyon mu yaptı acaba diye korkuyorum, kullananlardan enfeksiyon yaptı diyenler olmuştu
Yani belli olmuyor herkesin vücudu farkli ama genelde önem veriyorlar kiloya özellikle başka sebep yoksa bulunan.Ya canım doktorlar sebep bulamayınca kilo varsa ona takıyorlar bence nebilim 116 kiloyla hamile kalan arkadaşım var..kilolu insanlarda kalabiliyorda bilmiyorum sebep olarak sunuluyor bize
İnşallah tatlisim inşallah. Ya bu belirtiler çok benzer adetle ya da enfeksiyonla insan şüpheye düşüyor ama sarı akıntısı olup hamile olanlar çıktı burada hadi inşallahİnşallah tutturabilmişizdir bebeğimben birde jel denedim bu ay faydası oldu mu bilmiyorum ama sarımsı akıntım oluyor enfeksiyon mu yaptı acaba diye korkuyorum, kullananlardan enfeksiyon yaptı diyenler olmuştu
O zaman darısı gebelik testineCanım bizim de aynıydı sorun yoktu ama bazı takviyeler gerçekten mucize. Biz progeny m ve maxigo, maxijuno kullandık ve ilk kez jel denedim. Araştır dene istersen. bizim denemediğimiz şey yoktu. İçeriklerine bak özellikle E vitamini olsun takviyelerinde döllenme sağlıyor
Az önce benden de geldi akıntı ama normal düz akıntı gibi değil beyaz ile sarı arası yumurtlama akıntısı gibi uzayanAraştırmalara göre sarı akıntılı kadınların hamile çıkma olasılığı yüksek oluyormuş kuzum. Bi araştırm okumuştum
İnşallah hamişliktendir kuzumAz önce benden de geldi akıntı ama normal düz akıntı gibi değil beyaz ile sarı arası yumurtlama akıntısı gibi uzayan
Ayyy inşallah bebeğimmAraştırmalara göre sarı akıntılı kadınların hamile çıkma olasılığı yüksek oluyormuş kuzum. Bi araştırm okumuştum
Ben takip edemedim. Test mi yaptın canım? Kaçıncı günün bugün?Ayyy inşallah bebeğimmama olsa sanki çıkardı silikte olsa testlerde diye düşünüyorum
Bende daha önce hiç yaşamadığımdan enfeksiyon diye düşünmüştüm ama inşallah tersidir canımYani belli olmuyor herkesin vücudu farkli ama genelde önem veriyorlar kiloya özellikle başka sebep yoksa bulunan.
İnşallah tatlisim inşallah. Ya bu belirtiler çok benzer adetle ya da enfeksiyonla insan şüpheye düşüyor ama sarı akıntısı olup hamile olanlar çıktı burada hadi inşallah
Oyy hoşgeldinn canımmKız ne konuştunuz ben yokken maşallah
Her gün yapıyorum canım da daha birşey göremedim hep negatifBen takip edemedim. Test mi yaptın canım? Kaçıncı günün bugün?
Psikolojik gibi geliyor bana daİnşallah hamişliktendir kuzum
Çatlama gününü saymadın değil mi canım? 12. Gene kadar umut var bence. Ondan sonra da var tabi de. 12. Güne çıkıyor geneldeHer gün yapıyorum canım da daha birşey göremedim hep negatif10.gündü bugün kuzucum
Kız akıntının da rengini yapamaz bence psikoloji. Sarı akıntıda ümit var bencePsikolojik gibi geliyor bana daçok düşünüyorum da vücut farklı farklı tepkiler veriyormuş gibi
Saymadım canım 14 ünde hem pik hem çatlama gördüm o yüzden 15 i 1 saydım doğru dimii ☺Çatlama gününü saymadın değil mi canım? 12. Gene kadar umut var bence. Ondan sonra da var tabi de. 12. Güne çıkıyor genelde11. Gün dönen testler gördüm umarım bebeğin seninledir kuzum
15i doğru canım. İnşallah en kısa sürede göreceğiz pozitif testiniSaymadım canım 14 ünde hem pik hem çatlama gördüm o yüzden 15 i 1 saydım doğru dimii ☺
İnşallah canımm teşekkür ederim Rabbim hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallah en kısa zamanda
OYy inşallah canım benim15i doğru canım. İnşallah en kısa sürede göreceğiz pozitif testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?