💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

İnşallah tutturabilmişizdir bebeğim ben birde jel denedim bu ay faydası oldu mu bilmiyorum ama sarımsı akıntım oluyor enfeksiyon mu yaptı acaba diye korkuyorum, kullananlardan enfeksiyon yaptı diyenler olmuştu
Araştırmalara göre sarı akıntılı kadınların hamile çıkma olasılığı yüksek oluyormuş kuzum. Bi araştırm okumuştum

Ya canım doktorlar sebep bulamayınca kilo varsa ona takıyorlar bence nebilim 116 kiloyla hamile kalan arkadaşım var..kilolu insanlarda kalabiliyorda bilmiyorum sebep olarak sunuluyor bize
Yani belli olmuyor herkesin vücudu farkli ama genelde önem veriyorlar kiloya özellikle başka sebep yoksa bulunan.
İnşallah tutturabilmişizdir bebeğim ben birde jel denedim bu ay faydası oldu mu bilmiyorum ama sarımsı akıntım oluyor enfeksiyon mu yaptı acaba diye korkuyorum, kullananlardan enfeksiyon yaptı diyenler olmuştu
İnşallah tatlisim inşallah. Ya bu belirtiler çok benzer adetle ya da enfeksiyonla insan şüpheye düşüyor ama sarı akıntısı olup hamile olanlar çıktı burada hadi inşallah

O zaman darısı gebelik testine

Bende daha önce hiç yaşamadığımdan enfeksiyon diye düşünmüştüm ama inşallah tersidir canım yarın yine yapcam test daha da birşey görmezsem bırakcam yapmayı yani inşallah

Her gün yapıyorum canım da daha birşey göremedim hep negatif 10.gündü bugün kuzucum
Çatlama gününü saymadın değil mi canım? 12. Gene kadar umut var bence. Ondan sonra da var tabi de. 12. Güne çıkıyor genelde 11. Gün dönen testler gördüm umarım bebeğin seninledir kuzum

Çatlama gününü saymadın değil mi canım? 12. Gene kadar umut var bence. Ondan sonra da var tabi de. 12. Güne çıkıyor genelde 11. Gün dönen testler gördüm umarım bebeğin seninledir kuzum
Saymadım canım 14 ünde hem pik hem çatlama gördüm o yüzden 15 i 1 saydım doğru dimii ☺
İnşallah canımm teşekkür ederim Rabbim hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallah en kısa zamanda

Saymadım canım 14 ünde hem pik hem çatlama gördüm o yüzden 15 i 1 saydım doğru dimii ☺
İnşallah canımm teşekkür ederim Rabbim hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallah en kısa zamanda
15i doğru canım. İnşallah en kısa sürede göreceğiz pozitif testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…