💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kizceler yarin s.ocagina gitcem su yumurtlama icin dvitaminiydi baska varmi eksik olursa sıkıntı olan vitaminlerime bir baktirayim dun eski sonuclarima bakarken d vitamini 13 de ya benim baska varmiydi s.ocqginda hani vitaminlere bakiliyr bilgilendirin kizlar

Ben kızların önerisiyle inofolic kullandım içinde folik asit bulunan bir takviye, regl düzenim bozulmuştu ,eski düzenine gelmesini sağladı ve hamileyim

Canım sağlık ocaklarında d vitamini bakmıyorlar bildiğim kadarıyla

Canım sağlık ocakları Aralık'tan beri d vitamini bakmıyor bilgin olsun

D vitaminine sağlık ocakları bakmıyor canım hastanelerde bakılıyor sadece yani kayseri de öyşe başka illerde farklı mı bilmiyorum

Ben kızların önerisiyle inofolic kullandım içinde folik asit bulunan bir takviye, regl düzenim bozulmuştu ,eski düzenine gelmesini sağladı ve hamileyim
Kuzum kaç ay kullandın İnofolic ben bir ay kullandım ikinci aya geçtim Şuan herhangi bir şey yok çarşamba rahim filmine gidicem

D vitaminine sağlık ocakları bakmıyor canım hastanelerde bakılıyor sadece yani kayseri de öyşe başka illerde farklı mı bilmiyorum
D vitamini pahalıymış canım kadın doğuma gitmeden önce bende bir kan taratayim dedim de Ankara'da da bakmıyoruz dediler özel ve devlette de 6 aya 1 e düşürmüşler sanırım çünkü doktorum 6 ay geçmisse bakabiliyoruz bir bakayım demişti

fnd_50 hayatım hiç yazamadım sana da etıketlerını gordum de ıkı gundur ıyıyım , ıyıyız evimize yeni çıktık Hastanede taburcu olduktan ıkı gun sonra tekrar yatışım yapıldı anestezıden kaynaklı bı komplıkasyon yaşadım ıkı gun öğürdüm kustum hiçbişey yemeden falan anca neyse geçti gitti şükür Allah’ın izniyle güzel haberler bekliyorum bu ay

Kızlar bugün döngümün 22.günü az önce uykumdansağ kasığımdaki şiddetli sancıyla uyandım hem ağrı sancı olurdu ama bu çok şiddetliydi hala da devam ediyor kötü bir şey mi bu
Senin ismini görmek bana nedense hep hamileligi çagrıştırdı inşallah hislerimde yanılmam

Çok geçmiş olsun canım saglıkla evinize dönmenize sevindim bebişini saglıkla büyütürsün inşallah mis kokulu bebişi öp yerimize

Canım 13 düşük ama 30 olması lazım en az bir şey kullandın mi bu süre zarfı içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…