- 13 Aralık 2022
- 7.848
- 7.515
- 128
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.041
Hoş buldum kuzummHoşgeldinnnnnn
Sen anlat yolculuk nasıl geçti nerelere geldinHoş buldum kuzumm
Hamiş olan varmı yol yorucu geçti biraz yaSen anlat yolculuk nasıl geçti nerelere geldinbiz bıraktığın gibiyiz test yaptık mi belirti var mı vs vs
Ben kızların önerisiyle inofolic kullandım içinde folik asit bulunan bir takviye, regl düzenim bozulmuştu ,eski düzenine gelmesini sağladı ve hamileyimKızlar iyi pazarlar inşallah hepiniz iyisinizdir.. bildiğiniz gibi bu ay da gebelik olmadı. Şimdiye kadar hiç takviye inofolic vb kullanmadım. Bu dönemde yeni ayda önereceğiniz faydasını gördüğünüz takviye , yiyecek vitamin vs var mıdır ? Çok teşekkürler
Canım sağlık ocaklarında d vitamini bakmıyorlar bildiğim kadarıylaKizceler yarin s.ocagina gitcem su yumurtlama icin dvitaminiydi baska varmi eksik olursa sıkıntı olan vitaminlerime bir baktirayim dun eski sonuclarima bakarken d vitamini 13 de ya benim baska varmiydi s.ocqginda hani vitaminlere bakiliyr bilgilendirin kizlar
Canım sağlık ocakları Aralık'tan beri d vitamini bakmıyor bilgin olsunKizceler yarin s.ocagina gitcem su yumurtlama icin dvitaminiydi baska varmi eksik olursa sıkıntı olan vitaminlerime bir baktirayim dun eski sonuclarima bakarken d vitamini 13 de ya benim baska varmiydi s.ocqginda hani vitaminlere bakiliyr bilgilendirin kizlar
D vitaminine sağlık ocakları bakmıyor canım hastanelerde bakılıyor sadece yani kayseri de öyşe başka illerde farklı mı bilmiyorumKizceler yarin s.ocagina gitcem su yumurtlama icin dvitaminiydi baska varmi eksik olursa sıkıntı olan vitaminlerime bir baktirayim dun eski sonuclarima bakarken d vitamini 13 de ya benim baska varmiydi s.ocqginda hani vitaminlere bakiliyr bilgilendirin kizlar
Kuzum kaç ay kullandın İnofolic ben bir ay kullandım ikinci aya geçtim Şuan herhangi bir şey yok çarşamba rahim filmine gidicemBen kızların önerisiyle inofolic kullandım içinde folik asit bulunan bir takviye, regl düzenim bozulmuştu ,eski düzenine gelmesini sağladı ve hamileyim
Aaa hadi inşallah ya
D vitamini pahalıymış canım kadın doğuma gitmeden önce bende bir kan taratayim dedim de Ankara'da da bakmıyoruz dediler özel ve devlette de 6 aya 1 e düşürmüşler sanırım çünkü doktorum 6 ay geçmisse bakabiliyoruz bir bakayım demiştiD vitaminine sağlık ocakları bakmıyor canım hastanelerde bakılıyor sadece yani kayseri de öyşe başka illerde farklı mı bilmiyorum
Yumurtlamaya kadar kullandım sonrasında bıraktım normal folik asitimden devam ettim kutuyu bitirmemistim yani ilk aydan hamileyimKuzum kaç ay kullandın İnofolic ben bir ay kullandım ikinci aya geçtim Şuan herhangi bir şey yok çarşamba rahim filmine gidicem
Senin ismini görmek bana nedense hep hamileligi çagrıştırdı inşallah hislerimde yanılmamKızlar bugün döngümün 22.günü az önce uykumdansağ kasığımdaki şiddetli sancıyla uyandım hem ağrı sancı olurdu ama bu çok şiddetliydi hala da devam ediyorkötü bir şey mi bu
Çok geçmiş olsun canım saglıkla evinize dönmenize sevindimfnd_50 hayatım hiç yazamadım sana da etıketlerını gordum de ıkı gundur ıyıyım , ıyıyız evimize yeni çıktık Hastanede taburcu olduktan ıkı gun sonra tekrar yatışım yapıldı anestezıden kaynaklı bı komplıkasyon yaşadım ıkı gun öğürdüm kustum hiçbişey yemeden falan anca neyse geçti gitti şükür Allah’ın izniyle güzel haberler bekliyorum bu ay
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallahYumurtlamaya kadar kullandım sonrasında bıraktım normal folik asitimden devam ettim kutuyu bitirmemistim yani ilk aydan hamileyim
Teşekkür ederim hayatım aminÇok geçmiş olsun canım saglıkla evinize dönmenize sevindimbebişini saglıkla büyütürsün inşallah mis kokulu bebişi öp yerimize
Canım 13 düşük ama 30 olması lazım en az bir şey kullandın mi bu süre zarfı içindeKizceler yarin s.ocagina gitcem su yumurtlama icin dvitaminiydi baska varmi eksik olursa sıkıntı olan vitaminlerime bir baktirayim dun eski sonuclarima bakarken d vitamini 13 de ya benim baska varmiydi s.ocqginda hani vitaminlere bakiliyr bilgilendirin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?