💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım sağlık ocaklarında d vitamini bakmıyorlar bildiğim kadarıyla

Canım sağlık ocakları Aralık'tan beri d vitamini bakmıyor bilgin olsun

D vitaminine sağlık ocakları bakmıyor canım hastanelerde bakılıyor sadece yani kayseri de öyşe başka illerde farklı mı bilmiyorum

Ay hepimiz de yazmışız bakılmıyor diye peş peşe

Hepiniz ayni seyi demissiniz demkki yok sansimi denesemmi acaba yada hemsiresine mi sorsam tsh baktrcam cnku 3 ayda bir kontrl ediliyr dvitaminine en son haziranda baktrmisim ben 13 cikmis cok dusuk dimi kizceler baska neye bakiliyrdu demirde 93 benim hayr ben birde doktra dedimki d vitmini dusuk dedim cvp bak herkesin dusuk norml dedi halbuki dvitamini eksiklihi bir cok hastaliga davetiye imis kendi kendimizin doktoru olduk yahu

Senin ismini görmek bana nedense hep hamileligi çagrıştırdı inşallah hislerimde yanılmam
Yaa beni son zamanlarda bu kadar heyecanlandıran bi mesaj almadım sanırım inşallahinşallah bal damlıyor ağzınızdan

Yani şöyle özellikle kapalı kadınların çoğunda maalesef d vitamini düşük benim de düşük

Canım 13 düşük ama 30 olması lazım en az bir şey kullandın mi bu süre zarfı içinde
Yok canım varmi onerdigin bir vitamin takviyesi
Yani şöyle özellikle kapalı kadınların çoğunda maalesef d vitamini düşük benim de düşük
Yok canim ben açıgım kapali olmakla alakasi yok bence güneste bir skntı var günesin bize garazi var

Yok canim ben açıgım kapali olmakla alakasi yok bence güneste bir skntı var günesin bize garazi var
Bence de benim de en son 15 ti hem de takviye aldıktan sonra ölçtürdüğüm buydu iyi bir takviye bulursan bana da söyleee

Canım benim 15 li olan sonucum Şubat ayına ait desiferol kullandım sonra gebelik için pragnacare hım her(eşimle kullandık) kullanmaya başlayınca biraktim bu ilacı çünkü o takviye içinde de d vitamini vardı şimdi pragnacare folik asit kullanıyorum onun içinde de d vitamini var onu kullanıyorum folik asitle birlikte

Eklentiler

• IMG_20230924_224231.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20230924_224327.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 44
Bence de benim de en son 15 ti hem de takviye aldıktan sonra ölçtürdüğüm buydu iyi bir takviye bulursan bana da söyleee
Kizlar ben açığım bence pandemide düştü yükselmesi de zor ben evden çalışıyorum pandemide hiç çıkmadım dışarı 15 lere düştü böyle çok zor yukseliyor d vitamini doktor öyle söyledi güneş d.vitamininiz normalde günde 15 dakika işe yarar dusmemesini sağlar ama düşmüş olana takviye şart malesef benim daha yeni düzeldi

Tamm canim ocean diye bir marka var alan memnun ama arstrcaz artik yarin eger s.ocagina zaten troidlerim icin test vercem bir sorarim doktorumada
Bende folic kullniyorum solgar benmki snn kullndiginin internetten fotosunu indrip atarmisin canim onuda arastirayim
Ya 15 dkikadan fazla disardayim gun icndede yuruyuste yapiyorum denizdede okdar guneslendim yandik nebilyim okdar hamsi balik yagi nereye gidiyr bunlar birde ben 40kg verdim 2senedr simdi kilo almamak icin yuryus yapiyrum kolojende kullndim ben birde ama onu biraktim ne olur ne olmaz diye

B Busrax911

Z ZeynpBuse

Z zlybsr

ELIF7007

esen-ruzqar

B bsrr97

P pellypell

B Butterfly193

imagination forever

Efnanl

Papatyam000

S senaM33 @Busrax911

Z ZeynpBuse

Z zlybsr

ELIF7007

esen-ruzqar

B bsrr97

P pellypell

B Butterfly193

imagination forever

Efnanl

Papatyam000

S senaM33
Kızlar bat tarihleriniz geldi geçti durum güncellemesi alabilirmiyim kuzular bana özelden mesaj atarsanız çok iyi olur inşallah güzel haberler alalım
Ve diğer kızçelerim rica etsem bat zamanı güncel durumunuzda sat bat bildirmek için özelden yazarsanız çok iyi olur gözden kaçırmamış olurum böyle bazen bende unutuyorum sizlerdende ses Seda çıkmayınca tabloyu güncelleyemiyorum şimdiden teşekkür ederim

Bi daha doktora gittiğimde sorucam ne kullanayım diye doktor kontrolünde olması daha iyi

Ya o ocean markayı 3 ay kadar kullandım ama yüksetmedi o benim d vitaminini, doktora sorucam sonraki gidişimde artık çok sıkıntı oldu bu d vitamini benim için yükselmiyor

Canım ben kadın erkek olanı geçen ay eşimle birlikte kullandık denemelerden 1 ay önce ona da takviye olsun istedim şimdi no1 yazanı kullanıyorum ben

Eklentiler

• IMG_20230924_230005.webp
    31 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20230924_230025.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 39
Vallahi canimmm benim 21.gun hala yumi yok Bat hep karisti birde benim yaptihima bak caksir suyunu en fazla 14gun icmem gerekirken yumi gorene kdar anlamisim 21gundur iciyorum likir likir yaaa vallhi burda lina kizcem uyardida belkide ondan yumi gec kaldi bilmiyruz son zamanlarda giremedimde yigunluktan

Bi daha doktora gittiğimde sorucam ne kullanayım diye doktor kontrolünde olması daha iyi
Bana da doktor verdi kuzum desiferolu kafama göre almadım onu, kanda düşük çıkınca veriyorlar direkt bir arkadasim doğal urunlerle kafayı bozmuş onun d vitamini çok iyi seviyede kabak yağlı bişi var onu kullaniyor ben gebelik düşündüğüm için folik asitle alıyorum şimdilik bu ürünü kullanmadim hiç

Eklentiler

• IMG_20230924_230403.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 48
Anladım kuzum duruma göre bihaberdar edersin olur mu

Canım çok teşekkür ederim cevapların için bunu ilk kez gördüm ben doktora sorucam eğer içeriğinde bir sıkıntı yoksa kullanabilirim bunu çok sağol

Ya o ocean markayı 3 ay kadar kullandım ama yüksetmedi o benim d vitaminini, doktora sorucam sonraki gidişimde artık çok sıkıntı oldu bu d vitamini benim için yükselmiyor
Himmm birde okdar iyi diyrlar
Canım ben kadın erkek olanı geçen ay eşimle birlikte kullandık denemelerden 1 ay önce ona da takviye olsun istedim şimdi no1 yazanı kullanıyorum ben
Hemen ss aldim canim vallhi cok iyimis icerihi b12 zinc folik d vitaminide var miss daha ne olsun bunu eczaneden mi aldin yoksa internettnmi
Anladım kuzum duruma göre bihaberdar edersin olur mu
Tamam canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…