- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.081
Ayy amin inşallah canım inşallahTeşekkür ederim hayatım aminDarısı sana olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Kuzum@Busrax911
@ZeynpBuse
@zlybsr
@ELIF7007
@esen-ruzqar
@bsrr97
@pellypell
@mrym12
imagination forever
@gunduzcicek
@Papatyam000
@senaM33@Busrax911
@ZeynpBuse
@zlybsr
@ELIF7007
@esen-ruzqar
@bsrr97
@pellypell
@mrym12
imagination forever
@gunduzcicek
@Papatyam000
@senaM33
Kızlar bat tarihleriniz geldi geçti durum güncellemesi alabilirmiyim kuzularbana özelden mesaj atarsanız çok iyi olur inşallah güzel haberler alalım
Ve diğer kızçelerim rica etsem bat zamanı güncel durumunuzda sat bat bildirmek için özelden yazarsanız çok iyi olur gözden kaçırmamış olurum böyle bazen bende unutuyorum sizlerdende ses Seda çıkmayınca tabloyu güncelleyemiyorum şimdiden teşekkür ederim
Aaaa iptalim etmiş bana bişey demedi hiç canım sen demesen bak fark etmedim hiç
Bütün vitaminlerine baktır bakıyor hepsine özellikle söyle gebelikte demir vitamini kan değerleri önemli özellikle onlara baktırKizceler yarin s.ocagina gitcem su yumurtlama icin dvitaminiydi baska varmi eksik olursa sıkıntı olan vitaminlerime bir baktirayim dun eski sonuclarima bakarken d vitamini 13 de ya benim baska varmiydi s.ocqginda hani vitaminlere bakiliyr bilgilendirin kizlar
Ayy bat bugünse yarın mutlaka yapmalısın bence inşallah gelmez sabahaBen de aynı şekilde, bat bugün ama olmadım, hiç yapasım yok test
Netten aldım canımHimmm birde okdar iyi diyrlar
Hemen ss aldim canim vallhi cok iyimis icerihi b12 zinc folik d vitaminide var miss daha ne olsun bunu eczaneden mi aldin yoksa internettnmi
Tamam canimmm
Tamm canim yarin gidip baktrcam insalh bakarlarBütün vitaminlerine baktır bakıyor hepsine özellikle söyle gebelikte demir vitamini kan değerleri önemli özellikle onlara baktır
Canım mantıken bebek yerleştikten sonra bhgc yükselmeye başlar yani lekeden sonra yükselir bence yarın tekrar bir test yap negatif çıkması normal yani leke sonra testten sonra olduysa inşallah güzel haberlerini alırızKızlar bat 27 eylüldü. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Şimdi ufak bi lekelenmem olmuş. Yerleşme kanaması olamaz dimi testte negatif gördüm çünkü
Netten aldım canım
Kan testi yaptırdım sonucum 1172 cıktı kızlar ya kaç haftalık oluyo şimdi :) okadar şaşkınım ki aşırı heycanlıyım rabbim tümm bekleyenleri sevindirsin
Bana da eczacı bir tanıdığım önermişti kendisi de gebeliği boyunca ve sonrasında bu markayı kullanmış emzirme için bile var takviyeleriArastrdim trendyolda bayagi alip memnn kalan var hamileler hep bundan kullniyrmus takviye olrak 200 tl 30 tablet var trendyolda yarin eczaneye sorayim bakayim doktrlar tavisyesi ile aldim yazan cok sagolasin canim vallhi bende bole birsey aryrdum
Canim regli olana kadar umut var testler yaniltici olabiliyr bazen ama benmde reglime yakin lekelenmem geliyr ertesi gun regli oluyrum ama bu belki sende ole degildir umarim mucizen seninledrKızlar bat 27 eylüldü. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Şimdi ufak bi lekelenmem olmuş. Yerleşme kanaması olamaz dimi testte negatif gördüm çünkü
Ay demiştik sana kız bayağı da olmuş aslında keseyi görürsün bile belki ay çok sevindim sağlıcakla kucağına da al inşallah canım benimKan testi yaptırdım sonucum 1172 cıktı kızlar ya kaç haftalık oluyo şimdi :) okadar şaşkınım ki aşırı heycanlıyım rabbim tümm bekleyenleri sevindirsin
Ben burdayim anne diyorKan testi yaptırdım sonucum 1172 cıktı kızlar ya kaç haftalık oluyo şimdi :) okadar şaşkınım ki aşırı heycanlıyım rabbim tümm bekleyenleri sevindirsin
Aynen cok iyi cidden cok cok iyi hemen alicam faydasini gorrurum insallh tekra teskkur ederim vallhi buyuk aydinlandimBana da eczacı bir tanıdığım önermişti kendisi de gebeliği boyunca ve sonrasında bu markayı kullanmış emzirme için bile var takviyeleri
Uğur getirsin canım benimAynen cok iyi cidden cok cok iyi hemen alicam faydasini gorrurum insallh tekra teskkur ederim vallhi buyuk aydinlandim
Tebrik ederim canım benim böyle şaşkınlıklar hepimiz yaşayalım inşallahKan testi yaptırdım sonucum 1172 cıktı kızlar ya kaç haftalık oluyo şimdi :) okadar şaşkınım ki aşırı heycanlıyım rabbim tümm bekleyenleri sevindirsin
Sanada ugur getrsin canimm rabbim mucizelerini gondersin bizeUğur getirsin canım benim
İnşallah öyledir ama sanmıyorum kuzum ya test negatif çıktı çünküCanim regli olana kadar umut var testler yaniltici olabiliyr bazen ama benmde reglime yakin lekelenmem geliyr ertesi gun regli oluyrum ama bu belki sende ole degildir umarim mucizen seninledr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?