- 19 Haziran 2023
- 1.371
- 681
- 38
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.101
İnşallah canım türkiyede olmıycam yanıma yine de bi tane gebelik testi koyayım, yarın sabah yola çıkıyorum diye test yapmıştımCanım mantıken bebek yerleştikten sonra bhgc yükselmeye başlar yani lekeden sonra yükselir bence yarın tekrar bir test yap negatif çıkması normal yani leke sonra testten sonra olduysa inşallah güzel haberlerini alırız
Al al yanına 3-4 tane al hatta ben senden umutluyum valla açıkçası daha regle de var çünkü netin olacak mı yd da bizi habersiz bırakmaİnşallah canım türkiyede olmıycam yanıma yine de bi tane gebelik testi koyayım, yarın sabah yola çıkıyorum diye test yapmıştım
Anladim cok tesekkur ederim daha cok yeni 3000 olmasina biraz daha zaman varİlk beta hcg değerinden bugüne kadar hesaplayın 3000 üstü ne zamansa o zaman görünür. Ben de yüreğim ağzımda bekliyorum sadece erken gebelik testinde gördüm daha önce kimyasalım oldu ondan ayaklarım gitmiyor ki kan vereyim
Ay rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah ne güzel yazmışsın yaBen burdayim anne
Ben burdayim anne diyordarisi bizim basimiza masallah rabbim kucgina almayi nasip etsin mayis sonu haziran ortasi gibi kucagida ikizler burcu geliyor
Olsun pozitif düsünelim pozitif olsun uzulmek yok yeterki rabbimden isteyelim mucizeler bizler icin umut herdaim var .. yeterki saglihimiz huzurumuz olsun.. ve rabbim bizi terketmesin rabbim bizleride sevindrcegi zqman gelicek insşsalllaaahhhİnşallah öyledir ama sanmıyorum kuzum ya test negatif çıktı çünkü
Allah kucağına almayı nasip etsin canımAy rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah ne güzel yazmışsın yabir bucuk yıldır ugrasıyodum vazgeçip kabullendiğimde kendi kendine oldu bu anlatılan doğruymuş demekki :)
Maşallah ne kadar yüksek değerde öğrendin. Tebrik ederimKan testi yaptırdım sonucum 1172 cıktı kızlar ya kaç haftalık oluyo şimdi :) okadar şaşkınım ki aşırı heycanlıyım rabbim tümm bekleyenleri sevindirsin
Tebrik ederim canım benim böyle şaşkınlıklar hepimiz yaşayalım inşallah4 haftalık falan oluyor
Bir gün geçmişti regl agrılarım vardı evde karşıma ovü testi cıktı öylesine bi yaptım t çizgisi c çizgisinden aşırı koyu cıkınca şüphelendim yoksa regl bekliyodumAllah kucağına almayı nasip etsin canımbat geçmiş miydi senin
Onun öncesi hiç test yapmışmıydın aşkım hamilelik testiBir gün geçmişti regl agrılarım vardı evde karşıma ovü testi cıktı öylesine bi yaptım t çizgisi c çizgisinden aşırı koyu cıkınca şüphelendim yoksa regl bekliyodum
AMinnnnnnnnnn topik kizcelerime buyuk mujdeler nasip etsin mucizeler minnak bebkler haberleri cok olsun rabbbimmmm bizlerride unutmayip dua ettigin icin sagol canimm hadi geliyor ikizlerAy rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah ne güzel yazmışsın yabir bucuk yıldır ugrasıyodum vazgeçip kabullendiğimde kendi kendine oldu bu anlatılan doğruymuş demekki :)
Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah en hayırlı zamanda :) salı günü inşallah keseyi görebilir miyim kiMaşallah ne kadar yüksek değerde öğrendin. Tebrik ederim
Canım bundan biz pek bişi anlamayız gibi ben ilk defa gördüm açıkçası doktor ne zaman yorumlayacak acabaKızlar hsg görüntülerim normal dimii
Normal canım tüplerin açık rahim şekli de normal bebiş için yeterli alan var gibi duruyoKızlar hsg görüntülerim normal dimii
Canım doktor sadece yazılı rapor verdi güzel gözüküyor dedi o kadarCanım bundan biz pek bişi anlamayız gibi ben ilk defa gördüm açıkçası doktor ne zaman yorumlayacak acaba
Süper kuzum bir sorun olsa söylerdi zatenCanım doktor sadece yazılı rapor verdi güzel gözüküyor dedi o kadar
Olacak canım inşallah size gğzel haber veririmAl al yanına 3-4 tane al hatta ben senden umutluyum valla açıkçası daha regle de var çünkü netin olacak mı yd da bizi habersiz bırakma
İnşallah canım ya burda bir sürü insan aynı şey için dua ediyoruzOlsun pozitif düsünelim pozitif olsun uzulmek yok yeterki rabbimden isteyelim mucizeler bizler icin umut herdaim var .. yeterki saglihimiz huzurumuz olsun.. ve rabbim bizi terketmesin rabbim bizleride sevindrcegi zqman gelicek insşsalllaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?