💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

İnşallah canım türkiyede olmıycam yanıma yine de bi tane gebelik testi koyayım, yarın sabah yola çıkıyorum diye test yapmıştım

Anladim cok tesekkur ederim daha cok yeni 3000 olmasina biraz daha zaman var

Ben burdayim anne

Ben burdayim anne diyor darisi bizim basimiza masallah rabbim kucgina almayi nasip etsin mayis sonu haziran ortasi gibi kucagida ikizler burcu geliyor
Ay rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah ne güzel yazmışsın ya bir bucuk yıldır ugrasıyodum vazgeçip kabullendiğimde kendi kendine oldu bu anlatılan doğruymuş demekki :)

İnşallah öyledir ama sanmıyorum kuzum ya test negatif çıktı çünkü
Olsun pozitif düsünelim pozitif olsun uzulmek yok yeterki rabbimden isteyelim mucizeler bizler icin umut herdaim var .. yeterki saglihimiz huzurumuz olsun.. ve rabbim bizi terketmesin rabbim bizleride sevindrcegi zqman gelicek insşsalllaaahhh

Kızlar hsg görüntülerim normal dimii

Eklentiler

• IMG_8416.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_8418.webp
    84,1 KB · Görüntüleme: 78
Ay rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah ne güzel yazmışsın ya bir bucuk yıldır ugrasıyodum vazgeçip kabullendiğimde kendi kendine oldu bu anlatılan doğruymuş demekki :)
Allah kucağına almayı nasip etsin canım bat geçmiş miydi senin

Tebrik ederim canım benim böyle şaşkınlıklar hepimiz yaşayalım inşallah 4 haftalık falan oluyor

Allah kucağına almayı nasip etsin canım bat geçmiş miydi senin
Bir gün geçmişti regl agrılarım vardı evde karşıma ovü testi cıktı öylesine bi yaptım t çizgisi c çizgisinden aşırı koyu cıkınca şüphelendim yoksa regl bekliyodum

Bir gün geçmişti regl agrılarım vardı evde karşıma ovü testi cıktı öylesine bi yaptım t çizgisi c çizgisinden aşırı koyu cıkınca şüphelendim yoksa regl bekliyodum
Onun öncesi hiç test yapmışmıydın aşkım hamilelik testi

AMinnnnnnnnnn topik kizcelerime buyuk mujdeler nasip etsin mucizeler minnak bebkler haberleri cok olsun rabbbimmmm bizlerride unutmayip dua ettigin icin sagol canimm hadi geliyor ikizler

İnşallah canım ya burda bir sürü insan aynı şey için dua ediyoruz

Kızlar vitamin d baktırın kesinlikle..mesela ben kapalıyım ilk çocuk düşününce bendede ufacık düşük çıkmıştı o zaman ilaç kullanıyordum çok güzel yükselmişti hep takib ediyordum sonra bıraktım ilacı.Hamile kaldım yine lekelenmem olunca doktor kan değerlerime bakınca vitamin d 4 çıktı çok şaşırdım resmen yerlerdeydibana dedi acil ilaç kullanıcan ve bu lekelenmenin sebebi vitamin d düşük olduğundan ola bilir dedi..gebe kalınca malesef değerler eskisi gibi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…