💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

4 gerçekten çok düşük ama nasıl düşmüş öyle benim 15 ti en son takviye kullandıktan sonra

Bende anlamadım nasıl bu kadar düşmüş ola bilir..hala takviye kullanıyorum ama baktırmadım yükselmişmi
En yakın zamanda ben de baktıracağım inşallah, bu arada ben de baktım da şimdi 2018 yılında benim de 4 e düşmüş

Merhaba ben regil oldum sat 21 eylül bat 17 ekim listeye eklemisiniz

Tamm canim yarin gidip baktrcam insalh bakarlar
Yani normalde bakarlar ben yaptırmıştım doktordan doktora fark eder mi bilmiyorum ama bende kronik vitamin sıkıntısı var küçüklüğümden beri ondan baktırıyorum ben bende beden çürük biraz gebelikte hatta gebelikten sonra bile aşırı kilo verdim 67 kiloyla Hamile kalıp 67 kiloyla doğurdum doğumdan sonra 58 kilo kaldım

Bunlar ilk çekildiği an mı hsgnin son çekildiği anlarıda paylaşır mısın? Yani eğer son anlarıysa iki tüpün de tıkalı senin hiç gebelik yaşadın mı?
Tıkalı olsa doktoru söylemezmiydi sorun yok demiş doktoruncanım nasıl anladın tıkalı olduğunu

Bunlar ilk çekildiği an mı hsgnin son çekildiği anlarıda paylaşır mısın? Yani eğer son anlarıysa iki tüpün de tıkalı senin hiç gebelik yaşadın mı?
İkisindende geçis sağlandı dedi dr karın boşluğunada yayıldı

Eklentiler

• IMG_8418.webp
    84,1 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_8416.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_8417.webp
    87,3 KB · Görüntüleme: 59
Cnm sanirim esin test vermistir cunku bunun nedeni o da olabilir ve mutlaka kan pihtilasma testi yaptir pco icinde sinir gibi yani ultrasonda temiz cikiyorsa altta yatiyor olabilir ilerde cikablr zayiflarsan duzeleblr. Cunku fsh ile lh dengesi biraz bozuk . Ama dedigim gbi bnce daha onemlisi ilk yazdigim problemlerden kaynaklanior olablr. Bazen pıhtılaşma yok diorlr ama testini atablrsen bir bakayim. Birde tokluk seker bak derim yemekten iki saat sonra ilk lokmadan itibaren bir olcun.

Gunaydin kizlar. Acaip zikzakli gidiyor ates. Göğüs hassasiyeti iyice artti. Dun kizim dirsegiyle degecek gibi oldu acidan kivrandim resmen. Yuzumu de sivilce basti. Ama 10.gun testim de negatif. vucudum benimle eğleniyor fnd_50 @hamileyimmmm

Eklentiler

• Screenshot_20230925_060845_Femometer.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 76
Aşkım yerleşme düşüşüne inanılmaz benziyor hatta bence öyle ateş fırlamış çünkü. Test için erken çünkü yeni yerleşti birkaç gün sonra tekrarla güzel sonuç alacağız inanıyorum

Günaydınnn, aslında o dün ki düşüş ve bugün ki yükseliş çok iyi implantasyon düşüşüdür inşallah

Aklım hep sendeydi yoğunluğunu tahmin ettiğim için yazamadığını düşündüm kankam şimdi iyisin değil mi çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım kankam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…