- 17 Ağustos 2022
- 2.688
- 2.586
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.121
4 gerçekten çok düşük ama nasıl düşmüş öyleKızlar vitamin d baktırın kesinlikle..mesela ben kapalıyım ilk çocuk düşününce bendede ufacık düşük çıkmıştı o zaman ilaç kullanıyordum çok güzel yükselmişti hep takib ediyordum sonra bıraktım ilacı.Hamile kaldım yine lekelenmem olunca doktor kan değerlerime bakınca vitamin d 4 çıktı çok şaşırdım resmen yerlerdeydibana dedi acil ilaç kullanıcan ve bu lekelenmenin sebebi vitamin d düşük olduğundan ola bilir dedi..gebe kalınca malesef değerler eskisi gibi olmuyor
Bende anlamadım nasıl bu kadar düşmüş ola bilir..hala takviye kullanıyorum ama baktırmadım yükselmişmi4 gerçekten çok düşük ama nasıl düşmüş öylebenim 15 ti en son takviye kullandıktan sonra
En yakın zamanda ben de baktıracağım inşallah, bu arada ben de baktım da şimdi 2018 yılında benim de 4 e düşmüşBende anlamadım nasıl bu kadar düşmüş ola bilir..hala takviye kullanıyorum ama baktırmadım yükselmişmi
Merhaba ben regil oldum sat 21 eylül bat 17 ekim listeye eklemisinizEVETTT SEVGİLİ HANIMLAR EYLÜL -EKİM TOPİĞİMİZ HERKESE ŞANS GETİRSİN
Güzel günler yakında kızlar biz enerjimizi modumuzu yüksek tutalım evrene güzel mesajlar gönderelim
Güncel olarak sat ve batlarınızı beni etiket yaparsanız hemen ekleyebilirim
️ANNE ADAYI ️ ️BAT ️ ️SAT ️ DURUM S sss2022 @AdaMTuncy @Ayka85 @Alinnnn @semira123 @Nur5434 @Basakburcuu @kelebekxx @esen-ruzqar @Happyending @gmzgmz1 @genc-anne @Oyzg96 @sssakdg Niqu @ozgeeeee1 @melegim can @Merve3553 @tweeetyyy @golden-snitch @IADK @Afratafrac @begmsss @Smyrnasi 19 Eylül @Busrax911 17 Ağustos 17 Eylül @ZeynpBuse 19 Ağustos 19 Eylül @zlybsr 30 Ağustos 20 Eylül @ELIF7007 20 Eylül @esen-ruzqar 24 Ağustos 21 Eylül @bsrr97 26 Ağustos 21 eylül @pellypell 28 Ağustos 22 Eylül @mrym12 22 Ağustos 22 Eylül @imagination forever 28 Ağustos 22 Eylül @gunduzcicek 25 Ağustos 22 Eylül @Papatyam000 22 Ağustos 22 Eylül @senaM33 29 Ağustos 23 eylül @Belisimm 24 Ağustos 23 Eylül @courageux 30 Ağustos 24 Eylül @sumeyye 1306 24 Eylül @hermionegranger- 27 Ağustos 24 Eylül @turuncummm 26 Ağustos 24 Eylül Zumruduanka96 26 Ağustos 25 Eylül @Helenatili 28 Ağustos 25 Eylül @Bahar esinti 29 Ağustos 25 Eylül @Bedii 27 Ağustos 25 Eylül @zlybsr 30 Ağustos 26 Eylül @Lovelyy35 28 Ağustos 26 Eylül @ysmnella 26 Ağustos 26 Eylül @fblr 29 Ağustos 27 Eylül @Nooneathome9 28 Ağustos 27 Eylül @bliiss 28 Eylül @edahandro 2 Eylül 28 Eylül @bernaad 2 Eylül 28 Eylül @Aysegul Alav 28 Ağustos 28 Eylül @sacibelinde 1 Eylül 29 Eylül Merveeee57 3 Eylül 29 Eylül @Linakiz 3 eylül 30 Eylül fnd_50 2 Eylül
30 Eylül S simurgggg 2 Eylül
30 Eylül @hamileyimmmm 30 Eylül @yenibirhayal 29 Ağustos 1 Ekim @sea7483 3 Eylül 1 Ekim @Blue_girll 4 Eylül 1 Ekim @eylem91 7 Eylül 2 Ekim @Zeyzey272727272727 8 Eylül 2 Ekim @blackkdahlia 5 Eylül 3 Ekim @mcnn123 6 Eylül 3 Ekim @UstaOzlem 5 Eylül 3 Ekim @melisaa93 3 Eylül 3 Ekim @LesLey 7 Eylül 3 Ekim TurnaBulut 3 Eylül 3 Ekim @lavinia1021 5 Eylül 5 Ekim @Kahvelim_ 8 Eylül 5 Ekim @papatya0910 11 Eylül 5 Ekim @rani1234 11 Eylül 10 Ekim @Pkolu_anneadayi 12 Eylül 10 Ekim @kova35 13 Eylül 10 Ekim @Medala 14 Eylül 11Ekim @Mevsimlisan 13 Eylül 11 Ekim @zuzu3838 12 Eylül 12 Ekim @Sevimli_35 14 Eylül 12 Ekim @aksjakana 17 Eylül 12 Ekim @pempbepsikolog 15 Eylül 13 Ekim @Juventass 17 Eylül 14 Ekim @gucluol 16 Eylül 14 Ekim @gulseliinn 15 Eylül 15 Ekim @sed2 11 Eylül 15 Ekim @Dunyamelekoldu 20 Eylül 16 Ekim @Orangegreysky 18 Eylül 16 Ekim @Nur61_ 16 Ekim @outoffit 19 Eylül 16 Ekim @Perlitik 16 Eylül 16 Ekim @sunshine1 18 Eylül 16 Ekim @hayatbeninedenyoruyosun 12 eylül 17 ekim @bebekheyecani 23 Eylül 20 Ekim @Sipser 20 Eylül 20 Ekim @rojbininannesi 24 Eylül 21 Ekim @dream2311 23 Eylül 21 Ekim @goldBride 21 Eylül 21 Ekim @gunes050 19 Eylül 27 Ekim
sancınız oldu mu çok gerginim bende çekilcemKızlar hsg görüntülerim normal dimii
Yani normalde bakarlar ben yaptırmıştım doktordan doktora fark eder mi bilmiyorum ama bende kronik vitamin sıkıntısı var küçüklüğümden beri ondan baktırıyorum ben bende beden çürük biraz gebelikte hatta gebelikten sonra bile aşırı kilo verdim 67 kiloyla Hamile kalıp 67 kiloyla doğurdum doğumdan sonra 58 kilo kaldımTamm canim yarin gidip baktrcam insalh bakarlar
Yani vitamin eksikliğinden kilo kaybım oğlum vitamin olarak beni tükettiTamm canim yarin gidip baktrcam insalh bakarlar
Bunlar ilk çekildiği an mı hsgnin son çekildiği anlarıda paylaşır mısın? Yani eğer son anlarıysa iki tüpün de tıkalı senin hiç gebelik yaşadın mı?Kızlar hsg görüntülerim normal dimii
Tıkalı olsa doktoru söylemezmiydi sorun yok demiş doktoruncanım nasıl anladın tıkalı olduğunuBunlar ilk çekildiği an mı hsgnin son çekildiği anlarıda paylaşır mısın? Yani eğer son anlarıysa iki tüpün de tıkalı senin hiç gebelik yaşadın mı?
Çekilirken olmadı canım akşamına karın ağrım oldusancınız oldu mu çok gerginim bende çekilcem
İkisindende geçis sağlandı dedi dr karın boşluğunada yayıldıBunlar ilk çekildiği an mı hsgnin son çekildiği anlarıda paylaşır mısın? Yani eğer son anlarıysa iki tüpün de tıkalı senin hiç gebelik yaşadın mı?
Buda raporumBunlar ilk çekildiği an mı hsgnin son çekildiği anlarıda paylaşır mısın? Yani eğer son anlarıysa iki tüpün de tıkalı senin hiç gebelik yaşadın mı?
Cnm sanirim esin test vermistir cunku bunun nedeni o da olabilir ve mutlaka kan pihtilasma testi yaptir pco icinde sinir gibi yani ultrasonda temiz cikiyorsa altta yatiyor olabilir ilerde cikablr zayiflarsan duzeleblr. Cunku fsh ile lh dengesi biraz bozuk . Ama dedigim gbi bnce daha onemlisi ilk yazdigim problemlerden kaynaklanior olablr. Bazen pıhtılaşma yok diorlr ama testini atablrsen bir bakayim. Birde tokluk seker bak derim yemekten iki saat sonra ilk lokmadan itibaren bir olcun.Kızlar merhaba 4 senelık evlıyım il üç senede 4 kimyasal 1 bos gebeliğim var…şuana kadar bir sebep bulunamadı son bir senedir hiç gebe de kalamadım biraz kilo aldım ve adetlerim düzensizlesmeye başladı bazen ayda bir bazen iki ayda bir olmaya başladım bende menopoza giriyorum galiba dedim neyse daha önce doktorum amh fsh ıh prolaktin falan bakmamıstı hatta rahim filmi istedim gerek yok demişti 1,5 senedir de doğu görevindeyim burda doğru düzgün doktor yoktu gitmemiştim geçen gittim bu değerlerime baktrmak için ve sonucum Amh:3.06 Fsh:5.06 Ih:11.13 prolaktinde 13 çıktı rahim filmide çektim tüpler acık şekil normal dendi doktorun tek söylediği zayıfla oldu..film çekeli bir hafta oldu ilişki olmasın bir süre dedi kozlar şuana kadar bir tedavi görmedim düşüklerim hep 3 4 ay arayla olmuştu bana bir öneriniz varmı benim durumumda olan varmı???birde doktora pkomuyum dedim var da diyemem yokta diyemem dedim sizce adetlerim kilodan dolayımı gecikiyor??kilom 90bu arada genetik testler yaptm eşim yaptı her türlü testini ama hersey normal
Hiç yapmamıştım bu ay hiç ihtimal vermiyodum aylardır olmayıncaOnun öncesi hiç test yapmışmıydın aşkım hamilelik testi
Anesteziyle mi çekildinizÇekilirken olmadı canım akşamına karın ağrım oldu
Aşkım yerleşme düşüşüne inanılmaz benziyor hatta bence öyle ateş fırlamış çünkü. Test için erken çünkü yeni yerleştiGunaydin kizlar. Acaip zikzakli gidiyor ates. Göğüs hassasiyeti iyice artti. Dun kizim dirsegiyle degecek gibi oldu acidan kivrandim resmen. Yuzumu de sivilce basti. Ama 10.gun testim de negatif. vucudum benimle eğleniyorfnd_50 @hamileyimmmm
Günaydınnn, aslında o dün ki düşüş ve bugün ki yükseliş çok iyi implantasyon düşüşüdür inşallahGunaydin kizlar. Acaip zikzakli gidiyor ates. Göğüs hassasiyeti iyice artti. Dun kizim dirsegiyle degecek gibi oldu acidan kivrandim resmen. Yuzumu de sivilce basti. Ama 10.gun testim de negatif. vucudum benimle eğleniyorfnd_50 @hamileyimmmm
Aklım hep sendeydi yoğunluğunu tahmin ettiğim için yazamadığını düşündüm kankam şimdi iyisin değil mi çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım kankamfnd_50 hayatım hiç yazamadım sana da etıketlerını gordum de ıkı gundur ıyıyım , ıyıyız evimize yeni çıktık Hastanede taburcu olduktan ıkı gun sonra tekrar yatışım yapıldı anestezıden kaynaklı bı komplıkasyon yaşadım ıkı gun öğürdüm kustum hiçbişey yemeden falan anca neyse geçti gitti şükür Allah’ın izniyle güzel haberler bekliyorum bu ay
Etiketlerim tabiki kuzum inşallah birbirimize güzel haberler veririzBenim de öyle ara ara uğruyorum denk gelemiyoruz sağlık olsun diyelimtest falan yaparsam etiketlerim seni sen de benii etiketle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?