💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yeeesss işte bu ateş Boşversene testi o anca yarın gösterir 2.çizgiyi. Testinin markası ne?

Ya kuzum cok motive ediyorsun gercekten sagol insallah dedigin gibidir. Onceki düşüş icin düşünmüştüm olabilir mi diye ama sonra yine çakılınca umudu kestim. O zaman yarin yine yuksek giderse ihtimal var diyorsun

Günaydınnn, aslında o dün ki düşüş ve bugün ki yükseliş çok iyi implantasyon düşüşüdür inşallah

Insallah kuzum artik yarin ya da en iyi ihtimalle testte bisey goremezsem bihter gibi dinlenir guzellesir yuzumde en sahici gulumsememle regli beklerim

Aşkım ben motive etmiyorum tablon motive ediyor bariz yerleşme düşüşü bu. Ateş ertesi gün birden fırladı çünkü. Testin hemen pozitif olmaz birkaç gün sonra kendini gösterir diye düşünüyorum.

Femometer analiz kısmında gebelik tahmini olan yerde ne yazıyor bir bakar mısın hani orda “implantasyon düşüşü, trifazik paten” falan yazıyor ya orada S simurgggg

Predictor kuzum. Ama sahtesi olabilir testten pek emin degilim. Yalanci pozitf cikarmasin da negatife razi olduk
O yerleşmeyse ki yerleşme büyük ihtimal bi iki güne anca yansır teste
Sahte gibi geliyorsa aynı çişle yapmak için bi tane daha test bulundur yarın öbür gün yapmak için

Femometer analiz kısmında gebelik tahmini olan yerde ne yazıyor bir bakar mısın hani orda “implantasyon düşüşü, trifazik paten” falan yazıyor ya orada S simurgggg

O impantasyon düşüşü olarak yorumlamamis canim. 35.1i anormal düşük buldu zaten uygulama. Ama 2 kere de ölçtüm yani. Simdi de nerdeyse 1.5 derece artti

Eklentiler

• Screenshot_20230925_073723_Femometer.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 79
O yerleşmeyse ki yerleşme büyük ihtimal bi iki güne anca yansır teste
Sahte gibi geliyorsa aynı çişle yapmak için bi tane daha test bulundur yarın öbür gün yapmak için

İnşallah canım benim Ben yarin son kez yapar yoksa bırakır regli beklerim diyordum aslinda ama siz bir gun daha eklediniz umuduma hadi hayirlisi

fnd_50 canim implantasyon dususleri grafilerini inceledim de. Sanki onlar yine cizginin ustunde devam edip dongunun ilk yarisina gore yine de yuksek kaliyor gibi. Bak bir de ornek buldum. Senin tablon ne guzel gidiyor bu ornege gore

Eklentiler

• Screenshot_20230925_075837_Chrome.webp
    28 KB · Görüntüleme: 76
Ben regl oldum canım, gecikti biraz stresten sanırım. 25 eylül sat, 20 ekim bat

fnd_50 canim implantasyon dususleri grafilerini inceledim de. Sanki onlar yine cizginin ustunde devam edip dongunun ilk yarisina gore yine de yuksek kaliyor gibi. Bak bir de ornek buldum. Senin tablon ne guzel gidiyor bu ornege gore
Canım bunun takibini nereden sağlıyorsunuz acaba merak ettim konuşma cok olunca kaçırmışta olabilirim

Ama 7 ile 10 günler arasında oluyor aşkım implantasyon düşüşleri. Benim için daha erken ama seninki yerleşme düşüşü

d vitamini eksikliği olan arkadaşlar gördüm yorumlarda, d vit damlaları yerine d-colefor kullanın, haftada 3 tane alınacak. damla kullanıyorsanız da öyle 1-2 damla değil, kilonuza göre. her 10 kg için 1 damla gibi düşünün, hatta çok çok düşükse değeriniz bir süre her 10 kg için 2 damla. Ama d-colefor en enkilisi, hergün içilmeyecek çok yüksek doz.

Ama 7 ile 10 günler arasında oluyor aşkım implantasyon düşüşleri. Benim için daha erken ama seninki yerleşme düşüşü
Yok senin luteal faz hep cizginin ustunde ya o acidan dedim evet yoksa yerleşme icin senin daha erken regl ayni gundu ama yumurtlama epey farkli gunlerde gorduk bu ay. Hayirlisi olsun hakkimizda. Olsa da olmasa da O'ndan gelen razi olduk sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…