- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.141
Yeeesss işte bu ateşGunaydin kizlar. Acaip zikzakli gidiyor ates. Göğüs hassasiyeti iyice artti. Dun kizim dirsegiyle degecek gibi oldu acidan kivrandim resmen. Yuzumu de sivilce basti. Ama 10.gun testim de negatif. vucudum benimle eğleniyorfnd_50 @hamileyimmmm
Aşkım yerleşme düşüşüne inanılmaz benziyor hatta bence öyle ateş fırlamış çünkü. Test için erken çünkü yeni yerleştibirkaç gün sonra tekrarla güzel sonuç alacağız inanıyorum
Günaydınnn, aslında o dün ki düşüş ve bugün ki yükseliş çok iyi implantasyon düşüşüdür inşallah
Yeeesss işte bu ateşBoşversene testi o anca yarın gösterir 2.çizgiyi. Testinin markası ne?
Aşkım ben motive etmiyorum tablon motive ediyor bariz yerleşme düşüşü bu.Ya kuzum cok motive ediyorsun gercekten sagolinsallah dedigin gibidir. Onceki düşüş icin düşünmüştüm olabilir mi diye ama sonra yine çakılınca umudu kestim. O zaman yarin yine yuksek giderse ihtimal var diyorsun
O yerleşmeyse ki yerleşme büyük ihtimal bi iki güne anca yansır testePredictor kuzum. Ama sahtesi olabilir testten pek emin degilim. Yalanci pozitf cikarmasin da negatife razi olduk
İyiyiz kuzum çok şükürAklım hep sendeydi yoğunluğunu tahmin ettiğim için yazamadığını düşündüm kankam şimdi iyisin değil mi çok geçmiş olsun çok üzüldüm canım kankam
O yerleşmeyse ki yerleşme büyük ihtimal bi iki güne anca yansır teste
Sahte gibi geliyorsa aynı çişle yapmak için bi tane daha test bulundur yarın öbür gün yapmak için
Kuzum mavi olan artimed t1t2 olan sen ne varsa bir iki çeşit al kuzummelegim can kuzum hangi kaset testler iyidi sizin burda
Kuzum gayet güzel gidiyor bence sonuda güzel olsun inşallah
Ben regl oldum canım, gecikti biraz stresten sanırım. 25 eylül sat, 20 ekim bat@Busrax911
@ZeynpBuse
@zlybsr
@ELIF7007
@esen-ruzqar
@bsrr97
P pellypell
@mrym12
@imagination forever
@gunduzcicek
@Papatyam000
@senaM33@Busrax911
@ZeynpBuse
@zlybsr
@ELIF7007
@esen-ruzqar
@bsrr97
P pellypell
@mrym12
@imagination forever
@gunduzcicek
@Papatyam000
@senaM33
Kızlar bat tarihleriniz geldi geçti durum güncellemesi alabilirmiyim kuzularbana özelden mesaj atarsanız çok iyi olur inşallah güzel haberler alalım
Ve diğer kızçelerim rica etsem bat zamanı güncel durumunuzda sat bat bildirmek için özelden yazarsanız çok iyi olur gözden kaçırmamış olurum böyle bazen bende unutuyorum sizlerdende ses Seda çıkmayınca tabloyu güncelleyemiyorum şimdiden teşekkür ederim
Canım bunun takibini nereden sağlıyorsunuz acaba merak ettim konuşma cok olunca kaçırmışta olabilirimfnd_50 canim implantasyon dususleri grafilerini inceledim de. Sanki onlar yine cizginin ustunde devam edip dongunun ilk yarisina gore yine de yuksek kaliyor gibi. Bak bir de ornek buldum. Senin tablon ne guzel gidiyor bu ornege gore
Ama 7 ile 10 günler arasında oluyor aşkım implantasyon düşüşleri. Benim için daha erken ama seninki yerleşme düşüşüfnd_50 canim implantasyon dususleri grafilerini inceledim de. Sanki onlar yine cizginin ustunde devam edip dongunun ilk yarisina gore yine de yuksek kaliyor gibi. Bak bir de ornek buldum. Senin tablon ne guzel gidiyor bu ornege gore
Yok senin luteal faz hep cizginin ustunde ya o acidan dedimAma 7 ile 10 günler arasında oluyor aşkım implantasyon düşüşleri. Benim için daha erken ama seninki yerleşme düşüşü
Canım bunun takibini nereden sağlıyorsunuz acaba merak ettim konuşma cok olunca kaçırmışta olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?