- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.161
Benimki gibi dalga dalga gidiyorAteş tablom kızlar @melegim can @melisaa93
Yaaa o zaman baktır bende hep yüksekdi bile nasıl düşmüşEn yakın zamanda ben de baktıracağım inşallah, bu arada ben de baktım da şimdi 2018 yılında benim de 4 e düşmüş
Çok güzel tebriklerKan testi yaptırdım sonucum 1172 cıktı kızlar ya kaç haftalık oluyo şimdi :) okadar şaşkınım ki aşırı heycanlıyım rabbim tümm bekleyenleri sevindirsin
Aa hiç bilmiyordum bende indireyim çok sağol bebeğimUygulamalar var kuzum. Ornek grafi benim yolladigim fertility friend uygulamasindan alinmis. Ben normalde femometer kullaniyorum
TebriklerKan testi yaptırdım sonucum 1172 cıktı kızlar ya kaç haftalık oluyo şimdi :) okadar şaşkınım ki aşırı heycanlıyım rabbim tümm bekleyenleri sevindirsin
Ahahaha umutsuzluğa yer yokkk o pozitifler buraya geleceekkkkkInsallah kuzumartik yarin ya da en iyi ihtimalle testte bisey goremezsem bihter gibi dinlenir guzellesir yuzumde en sahici gulumsememle regli beklerim
Bu normal satılan bir takviye mi ilaç mı acaba ?d vitamini eksikliği olan arkadaşlar gördüm yorumlarda, d vit damlaları yerine d-colefor kullanın, haftada 3 tane alınacak. damla kullanıyorsanız da öyle 1-2 damla değil, kilonuza göre. her 10 kg için 1 damla gibi düşünün, hatta çok çok düşükse değeriniz bir süre her 10 kg için 2 damla. Ama d-colefor en enkilisi, hergün içilmeyecek çok yüksek doz.
25 agustostu sat normal dimi ya değerim :)Çok güzel tebriklerbirkaç güne kese görünür. Son adet tarihinizden hesaplayın kaç gün gecikme ile bu değer çıktı canım
Insallah kuzumGünaydın kuzularS simurgggg ve fnd_50 sizin tablolar benim gözüme aynı gibi geliyor inşallah pozitifleri görelim edahandro kuzum sen test yaptın mı bugün? Zumruduanka96 türkiyeye hoşgeldin kuzum biz her ne kadar kaçmak istesek de buralardan
yok takviye değil bu ilaç, eczaneden alabilirsiniz (20.000'liğini öneririm)Bu normal satılan bir takviye mi ilaç mı acaba ?
Tamamdır çok teşekkür ederimyok takviye değil bu ilaç, eczaneden alabilirsiniz (20.000'liğini öneririm)
Reçetesiz satılıyor mu?yok takviye değil bu ilaç, eczaneden alabilirsiniz (20.000'liğini öneririm)
ama dediğim gibi bunu hergün değil, 2-3 günde bir içmek gerekiyor. Haftada 3 tane içilebilir.
evet evet, reçetesiz alabilirsinizReçetesiz satılıyor mu?
Hoş buldum kuzum vallahi geldim gibi kaçasım geldiGünaydın kuzularS simurgggg ve fnd_50 sizin tablolar benim gözüme aynı gibi geliyor inşallah pozitifleri görelim edahandro kuzum sen test yaptın mı bugün? Zumruduanka96 türkiyeye hoşgeldin kuzum biz her ne kadar kaçmak istesek de buralardan
Tamam kuzum. Sonrakı aylar için gelmişken alayım diyorumKuzum mavi olan artimed t1t2 olan sen ne varsa bir iki çeşit al kuzum
Canım bunu bende kullandim şimdi normal sınırlarda d vitaminim çok şükür ama bunla da hemen yukselmemisti haftada 2 kere kullan demisti doktor d viramini çok zor yukseliyor 1 kere düşünceyok takviye değil bu ilaç, eczaneden alabilirsiniz (20.000'liğini öneririm)
ama dediğim gibi bunu hergün değil, 2-3 günde bir içmek gerekiyor. Haftada 3 tane içilebilir.
Biz pahalı algısını kaybettikHoş buldum kuzum vallahi geldim gibi kaçasım geldiay çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?