- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.181
Ya benim midem bulanıyo üç gündür hastayım galiba anlamadım ama çok rahatsız ediyor kuzum. Şayet 17sinde yumurtladıysam 8 gün olmuş daha bebekten olma ihtimali düşük, yine de ilaç kullanmaya korkuyorumGünaydın kızlar nasılsınız iyisinizdir umarım
ya işte d vitamini sıkıntı genelde, ama damlalardansa bu çok daha etkili. sırf ilaç almak da değil kesinlikle gün ortası dışarı çıkmak gerekiyor, güneş olsun olmasın. Çok önemli bu aslında, ilacı desteklemek lazım.Canım bunu bende kullandim şimdi normal sınırlarda d vitaminim çok şükür ama bunla da hemen yukselmemisti haftada 2 kere kullan demisti doktor d viramini çok zor yukseliyor 1 kere düşünce
Vallahi aynen öyle oldu neyin fiyatı ne kadar hiç bi fikrim yok çünkü sürekli değişiyor sankiBiz pahalı algısını kaybettik
Testini tekrarla kuzum kan vermeden istersen. Bal gibi pozitif ama tek testle yetinmeAdetime 2 yada 3 gün var ama benim 5 yıldır olmuyordu o yüzden böyle değişik hissediyorum birkaç gün bekleyip kan vereceğim. Hepimize nasip etsin inşallah
Benim en son gidişimde ortalamadaki alt sınırın dibindeydi ama dr da ilaç vermedi. Sıcaklar artıyor güneş daha çok göreceğiz zaten falan diye heralde. Acaba yeterince görmüş müyümdür bilmiyorumevet evet, reçetesiz alabilirsiniz
12 pik 13 çatlamış canımHanımlar merhaba hepiniz dualarımdasınız inşallah bizlere de nasip olacak gebelik
Rica etsem ovu testlerime bakar mısınız
Sırasıyla 10-11-12-13
Günaydın aşkım benim ateş de zikzak gidiyor bu ay bakalım ne olacakGünaydın kuzularS simurgggg ve fnd_50 sizin tablolar benim gözüme aynı gibi geliyor inşallah pozitifleri görelim @edahandro kuzum sen test yaptın mı bugün? Zumruduanka96 türkiyeye hoşgeldin kuzum biz her ne kadar kaçmak istesek de buralardan
Neden geç kaldığını düşünüyorsun ki küre hala başlayabilirsin bence ben o aralarda başladım etkisi oldu.Kızlar ben şöyle bişey yaptım normalde çörekotu kürüne başlayacaktım ama almak için gel kaldım bugün döngümün daha 6. Günü. Sabahları ben shake yapıyorum kahvaltı için muz keten tohumu falan çörekotu ve tarçını da içine koydum acaba etkisi olur mu yine de böyle yapsam
Hala umut var daha 4 gün varmış bataBugünkü testimi de yaptım bat son 4 kaldı kızlar bu da negatif
İnşallah pozitifler olacakGünaydın aşkım benim ateş de zikzak gidiyor bu ay bakalım ne olacak
Bebeğim bgn test yaptın mııCanım lütfen kendini üzme. Adetli değilken yapılan hormon testlerinin anlamı yok diye biliyorum. Sanırım sadece progesteron anlamlı çıkıyordu. Adetli değilken yapılan kan testi hakkında yorum yapmak doğru olmaz. Ve buralardan da bence kafanı bulandırma.
Bikaç gün önce galiba regl olduğunu söyledikten sonra iptal etmişti canım dikkatimi çekmiştiAaaa iptalim etmiş bana bişey demedi hiç canım sen demesen bak fark etmedim hiç
Geldi canım gelmekte olan@Busrax911
Z ZeynpBuse
@zlybsr
@ELIF7007
@esen-ruzqar
@bsrr97
P pellypell
@mrym12
@imagination forever
@gunduzcicek
@Papatyam000
@senaM33@Busrax911
Z ZeynpBuse
@zlybsr
@ELIF7007
@esen-ruzqar
@bsrr97
P pellypell
@mrym12
@imagination forever
@gunduzcicek
@Papatyam000
@senaM33
Kızlar bat tarihleriniz geldi geçti durum güncellemesi alabilirmiyim kuzularbana özelden mesaj atarsanız çok iyi olur inşallah güzel haberler alalım
Ve diğer kızçelerim rica etsem bat zamanı güncel durumunuzda sat bat bildirmek için özelden yazarsanız çok iyi olur gözden kaçırmamış olurum böyle bazen bende unutuyorum sizlerdende ses Seda çıkmayınca tabloyu güncelleyemiyorum şimdiden teşekkür ederim
O beyazlıklar rahminin şekli yani içi siyah olmamalı sıktığı şey onu beyaz göstermeliydi bunu sanırım ilk çekildiği zamanları açık dediyse açıktır bak resimde atıcam Googleden bulupTıkalı olsa doktoru söylemezmiydi sorun yok demiş doktoruncanım nasıl anladın tıkalı olduğunu
Özelden atarmısın kuzumGeldi canım gelmekte olanhemen güncelliyorum 24 eylül - 30 ekim
Anladım kuzum insan etkileniyo ya benimde bat bugünBikaç gün önce galiba regl olduğunu söyledikten sonra iptal etmişti canım dikkatimi çekmişti
Tıkalı olsa doktoru söylemezmiydi sorun yok demiş doktoruncanım nasıl anladın tıkalı olduğunu
Tamamdir canimÖzelden atarmısın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?