💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Günaydın kızlar nasılsınız iyisinizdir umarım
Ya benim midem bulanıyo üç gündür hastayım galiba anlamadım ama çok rahatsız ediyor kuzum. Şayet 17sinde yumurtladıysam 8 gün olmuş daha bebekten olma ihtimali düşük, yine de ilaç kullanmaya korkuyorum

Canım bunu bende kullandim şimdi normal sınırlarda d vitaminim çok şükür ama bunla da hemen yukselmemisti haftada 2 kere kullan demisti doktor d viramini çok zor yukseliyor 1 kere düşünce
ya işte d vitamini sıkıntı genelde, ama damlalardansa bu çok daha etkili. sırf ilaç almak da değil kesinlikle gün ortası dışarı çıkmak gerekiyor, güneş olsun olmasın. Çok önemli bu aslında, ilacı desteklemek lazım.

Adetime 2 yada 3 gün var ama benim 5 yıldır olmuyordu o yüzden böyle değişik hissediyorum birkaç gün bekleyip kan vereceğim. Hepimize nasip etsin inşallah
Testini tekrarla kuzum kan vermeden istersen. Bal gibi pozitif ama tek testle yetinme

Kızlar ben şöyle bişey yaptım normalde çörekotu kürüne başlayacaktım ama almak için gel kaldım bugün döngümün daha 6. Günü. Sabahları ben shake yapıyorum kahvaltı için muz keten tohumu falan çörekotu ve tarçını da içine koydum acaba etkisi olur mu yine de böyle yapsam

evet evet, reçetesiz alabilirsiniz
Benim en son gidişimde ortalamadaki alt sınırın dibindeydi ama dr da ilaç vermedi. Sıcaklar artıyor güneş daha çok göreceğiz zaten falan diye heralde. Acaba yeterince görmüş müyümdür bilmiyorum
Benim ilk gebeliğimin ilk kontrolünde D vitaminim 100 mü ne çıkmıştı. Dr hem şaşırmıştı hem de gülmüştü. Düşük diye ilaç kullanmıştım fazla gelmiş heralde
O zaman bunu da kendim alabilirim

Bugünkü testimi de yaptım bat son 4 kaldı kızlar bu da negatif

Eklentiler

• IMG_20230925_095112.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 61
Neden geç kaldığını düşünüyorsun ki küre hala başlayabilirsin bence ben o aralarda başladım etkisi oldu.
Bugünkü testimi de yaptım bat son 4 kaldı kızlar bu da negatif
Hala umut var daha 4 gün varmış bata

Bebeğim bgn test yaptın mıı

Geldi canım gelmekte olan hemen güncelliyorum24 eylül - 30 ekim

Tıkalı olsa doktoru söylemezmiydi sorun yok demiş doktoruncanım nasıl anladın tıkalı olduğunu
O beyazlıklar rahminin şekli yani içi siyah olmamalı sıktığı şey onu beyaz göstermeliydi bunu sanırım ilk çekildiği zamanları açık dediyse açıktır bak resimde atıcam Googleden bulup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…