💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaa olabilir canım bende uzun zaman olmuştu vereli bilmiyordum belli bir süresi olduğunu

Benim sağlık ovağı doktorum bakılmadığı için genelde de düşük olduğu için yazıyordu bana her ihtimale karşı, doktordan doktora da fark ediyor gerçekten ya düşük diyorsun neden ilaç yazmıyor acaba

Selam kizcelerim buhun saglik ocagina gittim dediginiz gibi d vitaminai b12 gib testler verilmiyrmus ama benim dusuk oldugu icin s.ocagindan yazdirabilceginiz bir ilac yazdi oda D-colefor bunu haftada 2kere iciyrsunuz

Ben hasimato hastasi olduhumdan 3 ayda bir kan veriyrum onu verrken demir eksikligimede baktirdim bakalim sonuc kac cikacak

Birde dun aksam bir arkadasin onerisi ile takviye ilaci arastryrdum onuda sordum doktora icerigi cok iyi trendyoldan siparis verdim eczanelerde var ama cok pahali doktorumda kullnabilirsin ben de kullndim cok iyi gunluk vitamin ihtyclarimizi karsiliyr kullnmanda fayda var dedi onuda foto olarak attim kizlar

Yardimci olan arakadaslarim allh razi olsun insallh faydasini gorurruz

Eklentiler

• 20230925_112038.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 129
  • Screenshot_20230925_112019_Trendyol.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20230925_112007_Trendyol.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 68
beyons kuzum hamile kaldığın ateş tablonu paylaşabilir misin
Canım tablom böyleydi gidim gıdım gidiyordu 10.günden sonra arttı zaten hiç ateşim 36.80 36.90 olmamıştı o şekilde şüphelenip test yapmıştım yoksa olmadı bu ayda diye hep o moddaydim

Eklentiler

• Screenshot_20230911-091742_Femometer.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 71
Neden geç kaldığını düşünüyorsun ki küre hala başlayabilirsin bence ben o aralarda başladım etkisi oldu.

Hala umut var daha 4 gün varmış bata
Reglim ilk günü başlayıp 10 gün yapılacak diye yazmıştı kızlar öyle hatırlıyorum ama geç değilse çok sevinirim valla

Canım aldığın satıcı güvenilir mi? Bana Trendyol'daki takviyeler hiç güvenilir gelmiyor

Canım aldığın satıcı güvenilir mi? Bana Trendyol'daki takviyeler hiç güvenilir gelmiyor
Canım bendim alan vitaminactive satıcısından aldım hem hım/ her olanı hem no:1 i çok memnun kaldım orijinal ürün gönderildi ve skt si 2025 ti. Ben 2 aydır folik asit desteği alıyorum gebelik yok henüz ama önceden başlamak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…