- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.221
Canım ben komplex kullanıyorum bu yüzden pragnacare içinde folik asit dışında gerekli vitaminler de varKızlar hamilelikte ilk 3 ay Folikasit dışında vitamin şart mı kullanmak yani
En temizi regli beklemek ama duramıyoruz ki çekmeceyi bir açıyorum testler bana bakıyor ben testlereSeninde 3 gün kalmış bata benim 4 gün var canım bende yapmam diyorum da sabah dayanamıyorum yapıyorum bu sabah negatif çıktı benimki de
Memnun kaldıysan iyi kuzucum, eczanelerden çok daha uyguna satılmaları beni kıllandırıyor birazCanım bendim alan vitaminactive satıcısından aldım hem hım/ her olanı hem no:1 i çok memnun kaldım orijinal ürün gönderildi ve skt si 2025 ti. Ben 2 aydır folik asit desteği alıyorum gebelik yok henüz ama önceden başlamak istedim
Doktor kontrolumde kutuyu da yanımda götürdüm kuzumMemnun kaldıysan iyi kuzucum, eczanelerden çok daha uyguna satılmaları beni kıllandırıyor birazben de 10 gündür kullanıyorum folik asit bakalım
canim ben smdi aldim gelince sana solerim son kullanma tarihi falan bakarim yoksa iade birtane satici var trendyoldaCanım aldığın satıcı güvenilir mi? Bana Trendyol'daki takviyeler hiç güvenilir gelmiyor
sagol canim benmm aldim bende ayni saticidan doktorum bile kullnmis bunu diye cok iyi hemen almaliyim dedimCanım bendim alan vitaminactive satıcısından aldım hem hım/ her olanı hem no:1 i çok memnun kaldım orijinal ürün gönderildi ve skt si 2025 ti. Ben 2 aydır folik asit desteği alıyorum gebelik yok henüz ama önceden başlamak istedim
aynı benYok canım zaten negatif çıkacağını biliyorum moralim bozulmuyor ama yapmadan duramıyorum işte aklımda duracağına yapıyım diyorum
Canım şekerim normalde yok ama zaten en son gittiğim doktor Glifor verdi zayıflamana Yardımcı olur diye bu ara da genetik testlerimizide yapmıştık bulursam özelden atayım sonucu sadece iki genimde çıkmıştı pıhtılaşma ona da tehlikeli değil normal demişlerdiCnm sanirim esin test vermistir cunku bunun nedeni o da olabilir ve mutlaka kan pihtilasma testi yaptir pco icinde sinir gibi yani ultrasonda temiz cikiyorsa altta yatiyor olabilir ilerde cikablr zayiflarsan duzeleblr. Cunku fsh ile lh dengesi biraz bozuk . Ama dedigim gbi bnce daha onemlisi ilk yazdigim problemlerden kaynaklanior olablr. Bazen pıhtılaşma yok diorlr ama testini atablrsen bir bakayim. Birde tokluk seker bak derim yemekten iki saat sonra ilk lokmadan itibaren bir olcun.
Sana hemen karalar bağlama dedik hadi inş yaptın mı bir test dahaaZumruduanka96
Benim bat bugün. Dün coook silik cizgi vardi. Bu sabah bi tik daha belirgin ama yine silik. Bat günü pozitif çıkabiliyor. Eger yarin da adet olmazsam ve cizgi bi tik daha koyuysa sanırım ben
evet canım bende yapmıştım bende de koyu cıkmıştı bi gebelik testi yapsaydınızKızlar herkese merhaba okadar heyecanla yazıyorum ki lütfen bilen biri bana yardımcı olabilir mi? Adetimin 31. Günü ben adet beklerken evde ovü testi buldum bi yapayım dedim ve daha önce hiç böyle koyu görmemiştim, bu hamilelik belirtisi olabilir mi?
Eki Görüntüle 3306597
Hamile değlsen yumurlamadan 14fün sonra regl bekleniyor. Bugün de test yaptın mı canım yarın da yap koyulaşıyorsa seeeen hamilesiiinSarı olan dün gece alttaki bu sabah. Yumurtlama günü üzerinden 12 gün geçti. BAT bugün.
Gebelik testi yapmalısınKızlar herkese merhaba okadar heyecanla yazıyorum ki lütfen bilen biri bana yardımcı olabilir mi? Adetimin 31. Günü ben adet beklerken evde ovü testi buldum bi yapayım dedim ve daha önce hiç böyle koyu görmemiştim, bu hamilelik belirtisi olabilir mi?
Eki Görüntüle 3306597
Hertürlü gebesin bu net canım sağlıkla gelsinKızlar merhaba
Sayfayı sessizce takip edenlerdendim ben :)
SAT: 30/08/2023
BAT: 26-27/09/2023
Bu sabah test yaptım, önce alttakini yaptım hafif bir silik çizgi çıktı ilk 5 dakika içerisinde
Kutusunun arkasında hafif çizgi bile çıksa sonuç gebelik olarak yorumlanmalıdır yazıyordu
Sonra hemen üsttekini yaptım ama onun son kullanma tarihi geçmişti, o da hemen çift çizgi çıkardı
Çok heyecanlandım hâlâ elim ayağım titriyor
Sizden de yorum alabilir miyim
Ne guzel bir tabloCanım tablom böyleydi gidim gıdım gidiyordu 10.günden sonra arttı zaten hiç ateşim 36.80 36.90 olmamıştı o şekilde şüphelenip test yapmıştım yoksa olmadı bu ayda diye hep o moddaydim
Teşekkür ederim canım bir internetten ne olduklarına baktım daha önce kullanmamıştım daCanım ben komplex kullanıyorum bu yüzden pragnacare içinde folik asit dışında gerekli vitaminler de var
Maalesef bişey çıkmadıLinakiz yanlış etiket kullnmadim umarim canim sen bugun test yapcaktin sonuc birsey varmi? Merk ettim
Tebrikler canım hadi kan testineKızlar merhaba
Sayfayı sessizce takip edenlerdendim ben :)
SAT: 30/08/2023
BAT: 26-27/09/2023
Bu sabah test yaptım, önce alttakini yaptım hafif bir silik çizgi çıktı ilk 5 dakika içerisinde
Kutusunun arkasında hafif çizgi bile çıksa sonuç gebelik olarak yorumlanmalıdır yazıyordu
Sonra hemen üsttekini yaptım ama onun son kullanma tarihi geçmişti, o da hemen çift çizgi çıkardı
Çok heyecanlandım hâlâ elim ayağım titriyor
Sizden de yorum alabilir miyim
kac günün kaldı canım seninde güzel haberlerini alacaz inş..Ne guzel bir tablo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?