💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Memnun kaldıysan iyi kuzucum, eczanelerden çok daha uyguna satılmaları beni kıllandırıyor biraz ben de 10 gündür kullanıyorum folik asit bakalım

Memnun kaldıysan iyi kuzucum, eczanelerden çok daha uyguna satılmaları beni kıllandırıyor biraz ben de 10 gündür kullanıyorum folik asit bakalım
Doktor kontrolumde kutuyu da yanımda götürdüm kuzum bebek istiyorum deyince folik asit başlayalım hemen dedi ben başladım bile eşime de içiriyorum dedim çok çok iyi yapmışsın dedi beğendi

Canım aldığın satıcı güvenilir mi? Bana Trendyol'daki takviyeler hiç güvenilir gelmiyor
canim ben smdi aldim gelince sana solerim son kullanma tarihi falan bakarim yoksa iade birtane satici var trendyolda
sagol canim benmm aldim bende ayni saticidan doktorum bile kullnmis bunu diye cok iyi hemen almaliyim dedim

Canım şekerim normalde yok ama zaten en son gittiğim doktor Glifor verdi zayıflamana Yardımcı olur diye bu ara da genetik testlerimizide yapmıştık bulursam özelden atayım sonucu sadece iki genimde çıkmıştı pıhtılaşma ona da tehlikeli değil normal demişlerdi

Zumruduanka96
Benim bat bugün. Dün coook silik cizgi vardi. Bu sabah bi tik daha belirgin ama yine silik. Bat günü pozitif çıkabiliyor. Eger yarin da adet olmazsam ve cizgi bi tik daha koyuysa sanırım ben
Sana hemen karalar bağlama dedik hadi inş yaptın mı bir test dahaa

evet canım bende yapmıştım bende de koyu cıkmıştı bi gebelik testi yapsaydınız

Kızlar merhaba
Sayfayı sessizce takip edenlerdendim ben :)
SAT: 30/08/2023
BAT: 26-27/09/2023

Bu sabah test yaptım, önce alttakini yaptım hafif bir silik çizgi çıktı ilk 5 dakika içerisinde
Kutusunun arkasında hafif çizgi bile çıksa sonuç gebelik olarak yorumlanmalıdır yazıyordu

Sonra hemen üsttekini yaptım ama onun son kullanma tarihi geçmişti, o da hemen çift çizgi çıkardı

Çok heyecanlandım hâlâ elim ayağım titriyor
Sizden de yorum alabilir miyim

Eklentiler

• IMG_20230925_081706.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 95
Hertürlü gebesin bu net canım sağlıkla gelsin

Tebrikler canım hadi kan testine dünde böyle güzel haber aldık darısı tüm bekleyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…