- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.241
Hakikaten. Bak yerleşme düşüşü de yok demek ki herkeste olacak diye bir şey yokCanım tablom böyleydi gidim gıdım gidiyordu 10.günden sonra arttı zaten hiç ateşim 36.80 36.90 olmamıştı o şekilde şüphelenip test yapmıştım yoksa olmadı bu ayda diye hep o moddaydim
İnşallh süpriz yapar bebişim kuzumBende sabah erken gebelik yaptım negatif, olsa çıkardı herhalde yapmam daha da
Insallah kuzum. Hamislerin duasi kabul olurmuşkac günün kaldı canım seninde güzel haberlerini alacaz inş..
evet ya bende diyordum yerleşme olmadı olmamış bence herkese göre değişiyorHakikaten. Bak yerleşme düşüşü de yok demek ki herkeste olacak diye bir şey yok
hepinize dua ediyorum inanıyorum herkes zaten hamile kalacak sadece herkesin zamanı farklıInsallah kuzum. Hamislerin duasi kabul olurmuşcuma ya da cmtsi bat
Bizim senle batlarımız aynı hadi hayırlı haberlerle inşallahhInsallah kuzum. Hamislerin duasi kabul olurmuşcuma ya da cmtsi bat
Ya bu prodoctor hep ayni siliklikte cikariyorrrSana hemen karalar bağlama dedik hadi inş yaptın mı bir test dahaa
Kuzum bu üye hamile kan testi verdi 1000 lerdenGebelik testi yapmalısın
Yaa kuzum benim çok sevindiimDarısı bizim başımıza inşallah. Senin sat kaçtı benim ki 13 ağustos ne zaman görürüm diye meraklandım şimdi
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim dileyen herkesede insallahCanim benim senin de kesin cikacak benim testten bile alip deneyebilirsin bak bizim ayniydi ve sabah ayni cizgiyi gorduk silik hatta senin daha belirgindiiibelki benim testten yapsan cikacakti
Kuzum biraz arastirdim da ff 100.000 kadinin tablosu ile bir calisma yapmis. %11inde implantasyon dip oldugu halde gebelik yokmus. %23 te implantasyon dipken gebe cikmislar. %75 in tablosu iseHakikaten. Bak yerleşme düşüşü de yok demek ki herkeste olacak diye bir şey yok
canim cok erken hic sikma canini ya, daha gecmemistir idrara bebisimKızlar bugün 8. Günüm sabah ilk idrarla yaptım ama negatif daha çok erken dimi çıkma ihtimali var hala
Ay ne biliyim bazı kişilerin çıkmıştı 8.gün silik falan hiç yok morelim bozulducanim cok erken hic sikma canini ya, daha gecmemistir idrara bebisim
Insallh kuzum birlikte alalim guzel haberiBizim senle batlarımız aynı hadi hayırlı haberlerle inşallahh
ay bence cok nadir o ya cogu kisi de cikmiyordur ne ara yerlesicek bebis.Ay ne biliyim bazı kişilerin çıkmıştı 8.gün silik falan hiç yok morelim bozuldu
Canım benim bat 29 Eylül benimki de seninki gibi çıktı 1 gün var sanırım aramızda Allah'ım inşallah olumlu haberler alırızKızlar bugün 8. Günüm sabah ilk idrarla yaptım ama negatif daha çok erken dimi çıkma ihtimali var hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?