💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım tablom böyleydi gidim gıdım gidiyordu 10.günden sonra arttı zaten hiç ateşim 36.80 36.90 olmamıştı o şekilde şüphelenip test yapmıştım yoksa olmadı bu ayda diye hep o moddaydim
Hakikaten. Bak yerleşme düşüşü de yok demek ki herkeste olacak diye bir şey yok

Yaa kuzum benim çok sevindiim Darısı bizim başımıza inşallah. Senin sat kaçtı benim ki 13 ağustos ne zaman görürüm diye meraklandım şimdi
Canim benim senin de kesin cikacak benim testten bile alip deneyebilirsin bak bizim ayniydi ve sabah ayni cizgiyi gorduk silik hatta senin daha belirgindiii belki benim testten yapsan cikacakti
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim dileyen herkesede insallah

Kızlar bugün 8. Günüm sabah ilk idrarla yaptım ama negatif daha çok erken dimi çıkma ihtimali var hala

Eklentiler

• IMG_20230925_091111_945.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 100
Hakikaten. Bak yerleşme düşüşü de yok demek ki herkeste olacak diye bir şey yok
Kuzum biraz arastirdim da ff 100.000 kadinin tablosu ile bir calisma yapmis. %11inde implantasyon dip oldugu halde gebelik yokmus. %23 te implantasyon dipken gebe cikmislar. %75 in tablosu ise beyons un gibi hic düşme gozlenmemis. Yani istikrar iyidir yuzde 11 de gelip beni bulmaz insallah

kizlar benim hala sonuc yok bu arada. gecen hafta carsamba vermistim kan 1 hafta olacak betam zaten 10 kat olmustur saglikliysa gebelik bebek buyudu yani

merhaba kızlar size kendi durumumdan söz etmek istiyorum ovulasyın takıbı yapmaya başladım bu ay ayın 22 si iki koyu cizgi 23 eylül öğleden sonra ise peak gördüm ancak o gün calıstıgımız icin ilişki olamadı 24 ü sabah oldu ve gün icinde test yaptım farklı saatlerde ikinci T cizgisi koyudan biraz silikleşmişti sizce ihtimal varmıdır gebe kalabilmem icin ? Bu sekılde hamile kalanlar oldumu hiç

Kızlar bugün 8. Günüm sabah ilk idrarla yaptım ama negatif daha çok erken dimi çıkma ihtimali var hala
Canım benim bat 29 Eylül benimki de seninki gibi çıktı 1 gün var sanırım aramızda Allah'ım inşallah olumlu haberler alırız

Eklentiler

• IMG_20230925_095325.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…