💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Canım benim bat 29 Eylül benimki de seninki gibi çıktı 1 gün var sanırım aramızda Allah'ım inşallah olumlu haberler alırız
30 eylülden 2 ekime attı benim bat. Ama bir umut işte bakıyorum silik falan arıyorum öyle inşallah erkendir de görürüz canım birkaç güne

kizlar benim hala sonuc yok bu arada. gecen hafta carsamba vermistim kan 1 hafta olacak betam zaten 10 kat olmustur saglikliysa gebelik bebek buyudu yani
Kız bir şey mi oldu kan testine acaba ertesi günü çıkması lazımdı ay nasıl durdun 1 hafta ben şimdiye yenisini vermiştim bir tüp yetmez bir 1 ünite alın derdim

Bak araştırdıkça öğreneceksin ateş olayını hadi bakalım ilk zamanlar ben de çok araştırdım ettim mantığını kavradım

Kız bir şey mi oldu kan testine acaba ertesi günü çıkması lazımdı ay nasıl durdun 1 hafta ben şimdiye yenisini vermiştim bir tüp yetmez bir 1 ünite alın derdim
canim esim de diyor yani zaten kan bozulmustur hala test etmedilerse ay canim sorma ya stresten vallahi bebise bisey olcak diyorum. sabah aradim ben simdi lab i arayip donucem dedi 2.5 saat oldu ses yok. gidip kavga edicem haha. kiz bur da bi daha randevu alip kan vermek de bir hafta zaten resmen caresizlik.

Kullan
Tabi kuzum mutlaka etkileniyorsun.. var mı adet belirtin? Test yaptın mı tekrar hiç
şyan kahve rengi leke şeklinde başlamak üzere kuzum karnım çok ağrıyo

Yok tek bekleyen sende değilsin ki kaç tane kadın bekliyor benim sonucu de onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…