- 15 Ağustos 2023
- 90
- 53
- 3
- 30
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.261
GÖREN HAMİLELER CEVAP YAZARSA SEVİNİRİM KIZLAR BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VARKızlar hamile olanlar neler yaptılar nasıl hamile kaldılar biraz öneride bulunabilir misiniz? Mesela yumurtlama günleri ard arda mi ilişki, ya da kür falan vitamin ne kullandiniz? Bilgi verirseniz sevinirim
30 eylülden 2 ekime attı benim bat. Ama bir umut işte bakıyorum silik falan arıyorum öyle inşallah erkendir de görürüz canım birkaç güneCanım benim bat 29 Eylül benimki de seninki gibi çıktı 1 gün var sanırım aramızda Allah'ım inşallah olumlu haberler alırız
Kız bir şey mi oldu kan testine acaba ertesi günü çıkması lazımdı ay nasıl durdun 1 haftakizlar benim hala sonuc yok bu arada. gecen hafta carsamba vermistim kan 1 hafta olacak betam zaten 10 kat olmustur saglikliysa gebelikbebek buyudu yani
8.gunde umudunu hala %90 koruyabilirsin bence canim 9da yuzde %80 benim gibi 10.gunde %50ye iniyorKızlar bugün 8. Günüm sabah ilk idrarla yaptım ama negatif daha çok erken dimi çıkma ihtimali var hala
Hayırlısı canım önümüzdeki ay beraber pozitif oluruz inşallahİnşallh süpriz yapar bebişim kuzum
Bak araştırdıkça öğreneceksin ateş olayını hadi bakalımKuzum biraz arastirdim da ff 100.000 kadinin tablosu ile bir calisma yapmis. %11inde implantasyon dip oldugu halde gebelik yokmus. %23 te implantasyon dipken gebe cikmislar. %75 in tablosu ise @beyons un gibi hic düşme gozlenmemis. Yani istikrar iyidiryuzde 11 de gelip beni bulmaz insallah
O zaman umut hep varevet ya bende diyordum yerleşme olmadı olmamış bence herkese göre değişiyor
Bazen oluyor öyle canım yeni mi verdin birkaç saat geçsin düşer inşallahKizlarr ben kadin dogum doktoruna gidip kan verdim de hicbir bilgi yok e nabizda kan verdigime dair birsey yok niye sisteme girmedi dahaedahandro B bernaad TurnaBulut DunyamMelek
10 gibi verdim kuzum yaaa surekli giriyorum ama giris bile yapmamislar anlamdimBazen oluyor öyle canım yeni mi verdin birkaç saat geçsin düşer inşallah
canim esim de diyor yani zaten kan bozulmustur hala test etmedilerseKız bir şey mi oldu kan testine acaba ertesi günü çıkması lazımdı ay nasıl durdun 1 haftaben şimdiye yenisini vermiştim bir tüp yetmez bir 1 ünite alın derdim
KullanYa benim midem bulanıyo üç gündür hastayım galiba anlamadım ama çok rahatsız ediyor kuzum. Şayet 17sinde yumurtladıysam 8 gün olmuş daha bebekten olma ihtimali düşük, yine de ilaç kullanmaya korkuyorum
şyan kahve rengi leke şeklinde başlamak üzere kuzum karnım çok ağrıyoTabi kuzum mutlaka etkileniyorsun.. var mı adet belirtin? Test yaptın mı tekrar hiç
Yok tek bekleyen sende değilsin ki kaç tane kadın bekliyor benim sonucu de onlaracanim esim de diyor yani zaten kan bozulmustur hala test etmedilerseay canim sorma ya stresten vallahi bebise bisey olcak diyorum. sabah aradim ben simdi lab i arayip donucem dedi 2.5 saat oldu ses yok. gidip kavga edicem haha. kiz bur da bi daha randevu alip kan vermek de bir hafta zaten resmen caresizlik.
Koruyalım o zaman8.gunde umudunu hala %90 koruyabilirsin bence canim 9da yuzde %80 benim gibi 10.gunde %50ye iniyorbata kadar her zaman bir ihtimal var
Öğleden sonra düşer kuzum 2 buçuk 3 gibi mutlu haberlerle inşallah10 gibi verdim kuzum yaaa surekli giriyorum ama giris bile yapmamislar anlamdim
Ya evet daha sağlıklısı o tabi ama yine de etki eder bana etmişti çünküReglim ilk günü başlayıp 10 gün yapılacak diye yazmıştı kızlar öyle hatırlıyorum ama geç değilse çok sevinirim valla
Normalde de ağrıyor muydu regl için karnın kuzum yaKızlar ben elendim bu ay şuan başlamak üzerekarnım çok ağrıyo
Maalesef bişey çıkmadı
canimm olsun daha erken rabbim mucizelerini gond3rsin bak ben hala yumurta bekliyrum hahahah simdi yapicam bakalim ne cikacak bugn 22.günKızlar bugün 8. Günüm sabah ilk idrarla yaptım ama negatif daha çok erken dimi çıkma ihtimali var hala
bebisim Allahim bir sonraki ay nasip etsin dualarim seninle hic sikma canini olucak gelicek bebis ben cok inaniyorum cok az kaldiKızlar ben elendim bu ay şuan başlamak üzerekarnım çok ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?