- 25 Haziran 2022
- 2.219
- 1.991
- 83
- 29
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.281
Yaa sevindim bilmiyordumKuzum bu üye hamile kan testi verdi 1000 lerden
Ne zaman gittin canım 24 saat içinde düşer normaldeKizlarr ben kadin dogum doktoruna gidip kan verdim de hicbir bilgi yok e nabizda kan verdigime dair birsey yok niye sisteme girmedi dahaedahandro @bernaad TurnaBulut @Dunyamelekoldu
Teşekürler canim insallahÖğleden sonra düşer kuzum 2 buçuk 3 gibi mutlu haberlerle inşallah
Bugun gittim kuzum 10 gibi verdim hic dusmemis girs flan bile yokNe zaman gittin canım 24 saat içinde düşer normalde
Canim ben 1 dogum yaptim yaptiklarimi yazayimGÖREN HAMİLELER CEVAP YAZARSA SEVİNİRİM KIZLAR BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR
yani arastirdim deger dusuk geldi bana o nedenle bilmiyorum.. regl de olmuyorumkizlarim lutfen bakin degerim sizce nasilll..@bernaadMerve3553 Sipser Zumruduanka96 edahandro sacibelinde ve etiketleyemediklerim.
PT/BHCG : 130 yazmislar teste. Gecen hafta carsamba sabahi idi dedigim gibi 2 gun sonra bir hafta olacak. yaptirdigimda testi adetimden 1 gun onceydi gibi. Sizce deger normal mi ? Dusuk mu cok
(Allahim bu ay olmayan kizlarima da nasip etsin)
Çok ağrılı geçiyo kuzum evetNormalde de ağrıyor muydu regl için karnın kuzum ya
Ekim de olamıcak kuzum maalesef ya kasıma kısmetsebebisim Allahim bir sonraki ay nasip etsin dualarim seninle hic sikma canini olucak gelicek bebis ben cok inaniyorum cok az kaldi
canım sen kan verdiğinde daha bat tarihin bile gelmemişti değil mi? o yüzden gayet normal bence, tecrübeli anneler daha iyi bilir ama. 2 günde 1 2 ye katlıyor olması gerekiyormuş, şimdi dr a gitsen keseyi göreceksin neredeyse :) şimdiye 1000'in üzerine çıkmıştır bencekizlarim lutfen bakin degerim sizce nasilll..@bernaadMerve3553 Sipser Zumruduanka96 edahandro sacibelinde ve etiketleyemediklerim.
PT/BHCG : 130 yazmislar teste. Gecen hafta carsamba sabahi idi dedigim gibi 2 gun sonra bir hafta olacak. yaptirdigimda testi adetimden 1 gun onceydi gibi. Sizce deger normal mi ? Dusuk mu cok
bilmiyorum canim cok dusuk dedi babam falan da .. uzuldum acikcasi sinirim bozuldu. bir sonraki ay asla teste baslamam onden cidden gecince yapicam, sacma sapan oldu boyle.canım sen kan verdiğinde daha bat tarihin bile gelmemişti değil mi? o yüzden gayet normal bence, tecrübeli anneler daha iyi bilir ama. 2 günde 1 2 ye katlıyor olması gerekiyormuş, şimdi dr a gitsen keseyi göreceksin neredeyse :) şimdiye 1000'in üzerine çıkmıştır bencekan vermek değil de artık, direk dr muayenesine gidemiyor musun?
iyi ama sen kaset testle de takibe devam ettin ve gittikçe de koyulaştı, yani bu hcg yükseldi demek. Bugün yine yaptın mı test? hemen moral bozma yaaa bebişi üzeceksin annesiiii ne çabuk vazgeçtin öylebilmiyorum canim cok dusuk dedi babam falan da .. uzuldum acikcasi sinirim bozuldu. bir sonraki ay asla teste baslamam onden cidden gecince yapicam, sacma sapan oldu boyle.
reglime 1 gun vardi canim benim yani agustosta 23 unde olmustum regl. Ben kani eylul 20'de verdim..
internetten de bakiyorum dusuk geliyor sonuc bana ya.. heralde olmadi. kismet
hastaneyi arayip tekrar kan verecegim mecbur da umitli degilim.
Söylediklerinizi deneyeceğim bende çok teşekkürlerCanim ben 1 dogum yaptim yaptiklarimi yazayimhergun iliski oldu bazi gunler 2 kere sperm cok olsun yumurtami bulsun diye dusumcem bu sekildeydi yani her iliskiden snra belimin altina yastik koydum ayaklarimi diktim yukari oyle uyuyodum dus hemen almiyodum vitaminlerim eksikti dahiliye kan verdim bi doyet yazdi bana beyaz ekmek cay patates kizartma yok vs diye ve d vitaminim eksikmis onu takviye verdi baska vitaminler verdi sonrasinda esime hergun havuc yediriyordum sperm hizini arttiriyomus ☺ bende kuruyemis tuketyodm mervede yiyodum gunde 2-3 litre su iciyordum vucudum duzene girsin diye sukurler olsun 4 ayda hamile kaldim bunlari yapinca bide yuruyus yapiyordm yumurtalarim catlasin diye hareket olsun diye simdi 2. Cocugu dusunuyoruz ama ayni cabayi gosteremiyorum sanki kan verdim gecen hafta degerlerim ne cikacak bakalim yavastan basladm yeniden adetim gecti bu ay ama adetten 5 gun once kan verdm negatfti smdi test yapmaya korkuyorm negatf gormekten korktgm icin
Bu hangi markanın ki çizgi varBebetime pozitif çıktı. Salak prodoctor hala ayni cikariyor güya erken gebelik testi. Bugün 14.40 doktor randevum var
@yenibirhayal
B bekliyorummm
Kuzum benim adetimden bir gün önce 93 çıkmıştı değerin güzel bence sağlıkla artsın kuzumkizlarim lutfen bakin degerim sizce nasilll..@bernaadMerve3553 Sipser Zumruduanka96 edahandro sacibelinde ve etiketleyemediklerim.
Bebetime marka. Valla prodoctor erken testti asiri silikti bunda cat diye çıktı. 1 saat sonra doktora gitcemBu hangi markanın ki çizgi var
Hadi inşallah güzel sonuçlar alirsinBebetime marka. Valla prodoctor erken testti asiri silikti bunda cat diye çıktı. 1 saat sonra doktora gitcem
Canım içimde his var kalacaksın hamile yazacaktım seni arayıp bulmam uzun sürdühayırlı olsun bebeğim topiğimiznormalde adımı yazdırmayacaktım ama topic sahibi sen olduğun için koşa koşa geldimmmm önceki topic gibi boool hamişli aylar diliyorum
sat 3 eylül
bat 3 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?