- 15 Mayıs 2022
- 3.612
- 2.946
- 83
- 29
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.301
Hayır anestezi almadım canım çok kısa bi işlem zatenAnesteziyle mi çekildiniz
Yani bende bi gerildim yorumu okuyunca ama incelediğim hsg filmlerindede açık olan tüpler aynı benim ki gibi gözüküyor. Birde dr söylerdi zaten kapalı olsaGünaydın kızlar iyi haftalar
cans16 tüplerin kapalı değil canım hiç canini sıkma gayette geçiş var tıkalı olsa geçiş olmazdı
Bence gayet iyi canım adetinden önce verdin sonuçtakizlarim lutfen bakin degerim sizce nasilll..@bernaad @Merve3553 @SipserZumruduanka96 @edahandro @sacibelinde ve etiketleyemediklerim.
PT/BHCG : 130 yazmislar teste. Gecen hafta carsamba sabahi idi dedigim gibi 2 gun sonra bir hafta olacak. yaptirdigimda testi adetimden 1 gun onceydi gibi. Sizce deger normal mi ? Dusuk mu cok
(Allahim bu ay olmayan kizlarima da nasip etsin)
Canim benim ilk bebegim tup bebek esimde sperm az oldugundan dolayi yaptrmistik bu kontrller falan ozel hastanedemi nerde tam olarak bunun adi neymis birde sperm azligindan oturu bu islemi yapiyrlarmi acaba o igeneler o bekleyis inan koly isler degil rabbim hayrlisini kolay yoldan nasip etsinKızlar, durumu benim gibi olanlar olabilir diye anlatmak istedim. Konu : ilaçsız tüp bebek tedavisi (doğal siklus transferi)
amh düşüklüğü var bende (0,06 değerim), bu yıl 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm başarısızdı. Amh düşük olduğunda çok az yumurtamız oluyor. Benim her döngümde 3-4 yumurtam oluyor ama, düzenli regl de oluyorum. Bu haftasonu başka bir doktora gittim ve bana doğal siklus transferi önerdi, yani ilaçsız tüp bebek tedavisi. Hiç bilmiyordum bu opsiyonu. Şimdi araştırıyorum da aşırı mantıklı geldi. Yani şöyle ki düşük amh ya da pkos farketmez, düzenli regl oluyorsanız yumurtanız büyüyor ve çatlıyor demek. Doğal siklusta bu büyümeyi takip ediyor doktor ve zaten adet düzenli olduğunda ne zaman çatlayacağı da belli aslında aşağı yukarı, istenilen büyüklüğe ulaştığında ve çatlama yaklaştığında yumurta toplaması yapıyor. Yani tüp bebekteki gibi ilaçlı iğneli yumurta büyütme süreci yok. Tamamen doğal kendi bünyenizde o yumurta büyüyor. Ve doktorun söylediğine göre bu şekilde doğal büyüyen yumurta ilaçla büyütülen yumurtalara göre çok daha sağlıklı oluyor, döllenmesi ve tutunması daha büyük ihtimal oluyor - eğer tabi toplanan yumurta boş çıkmazsa. Burada yani yumurta kalitesi devreye giriyor. Ben bu ay başında prp yaptırmıştım, beslenme takviye herşeye dikkat ediyorum. Yani umarım kaliteyi arttırmayı başarmışımdır.
Neyse yumurta toplandı, ve boş çıkmadı diyelim, o gün dölleniyor hemen laboratuar ortamında. Ve ilaçlı bir tedavi görülmediğinden eğer rahim kalınlığı vs de uygun ise ve embriyo da 5. güne ulaşırsa hemen transfer de edilebiliyor. Rahim hazır değilse donduruluyor.
Benim gibi bu yöntemden haberi olmayan ve tüp bebek tedavisinden çekinen varsa araştırabilir, doktoruna danışabilir. Ben kaç doktora gittim hiçbiri bana bu yöntemden bahsetmemişti. Bu ay deneyeceğim, takip edeceğiz bakalım. 2 yumurtam varmış zaten bu ay inşallah büyür kocaman olur kuzucuklarım :))
Ya hayır öyle düşünme değrrin iyi bence bat bile değildi sen kan verdiğindeyani arastirdim deger dusuk geldi bana o nedenle bilmiyorum.. regl de olmuyorum
Hertürlü gebesin bu net canım sağlıkla gelsin
Tebrikler canım hadi kan testinedünde böyle güzel haber aldık darısı tüm bekleyenlere
Aaa hemen böyle karalar bağlama deli misinnn bir dahki ay falanbilmiyorum canim cok dusuk dedi babam falan da .. uzuldum acikcasi sinirim bozuldu. bir sonraki ay asla teste baslamam onden cidden gecince yapicam, sacma sapan oldu boyle.
reglime 1 gun vardi canim benim yani agustosta 23 unde olmustum regl. Ben kani eylul 20'de verdim..
internetten de bakiyorum dusuk geliyor sonuc bana ya.. heralde olmadi. kismet
hastaneyi arayip tekrar kan verecegim mecbur da umitli degilim.
Bugün yapmadım canım adet bekliyorum artık
Gördüm evet. Hadi kan vercen inş sonucu etiketleeeBebetime pozitif çıktı. Salak prodoctor hala ayni cikariyor güya erken gebelik testi. Bugün 14.40 doktor randevum var
Y yenibirhayal
@bekliyorummm
Canım henüz pik olmamış bazı günler silik çıkıp bazı günler hiç çıkmadığı olabiliyor sen düzenli yapmaya devam et birde sıvı alımına dikkat et 2 saat önceden kesMerhaba kizlar. Allah kucağımisi boş bırakmasin inşallah.Ovulasyon testi anlayanlar yazabilir mi kizlar. Kafam karıştı çünkü 3.testte koyulaşır gibi oldu sonra silindi. Test saati hep 13.00 da. Acaba gece tamamen koyulaşılmista sabah çatlamış olabilir mi?
Benim de öyle başlıyor regller herkeste olmuyormuş ama duyunca şaşırmıştımKullan
şyan kahve rengi leke şeklinde başlamak üzere kuzum karnım çok ağrıyo
Çatlamadan sonra en erken 10-12 günde belli oluyormuş cabım yani daha çok erken ama yapmak istersen yap yine içinde kalmasınKızlar yumurtlamam 17 eylüldü adet tarihim 3 ekim sanki kasıklarıma birşey baskı yapıyo oturamıyorum bile hiç bukadar olmazdı hamilelik belirtisi olabilir mi erken biliyorum olsunda çok isityorum erken gebelik testi yapsam çok mu erken olur
Bende 16. Ayda hile kaldim mutlaka kan degerlernze baktrn saglikli yumurtlamanz ve dollenmes icin cok onemli bu . Folik asit kullaniyormusunuzSöylediklerinizi deneyeceğim bende çok teşekkürlerbenim hiç çocuğum yok daha ve 10 aydır deniyoruz olmadi henüz. İnşallah sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız
Koyulastigi gün çok kötü kasık sancım olmuştu.gece tamamen koyulaşıp sabah ta silindiğini tahmin ediyorum böyle bir şey mümkün mü?illaki çok koyuluk 2 gün durması mi gerekiyor testteCanım henüz pik olmamış bazı günler silik çıkıp bazı günler hiç çıkmadığı olabiliyor sen düzenli yapmaya devam et birde sıvı alımına dikkat et 2 saat önceden kes
Pantolon bile çok rahatsız etmeye başladı canım acaba mı diyorum ister istemez günler aylar gibi geliyo geçmiyo bi türlü rabbim isteyen herkes nasip etsin inşÇatlamadan sonra en erken 10-12 günde belli oluyormuş cabım yani daha çok erken ama yapmak istersen yap yine içinde kalmasın
Yada çok koyulaşmadan yumurta olgunlaşma dan çatlamış olabilirmi? Ayy ne zormuş bu işler.eskiden korunmasız ilişki olunca hemen Bebek olur sanmıştım .ne cahillik? İnsan başına gelmeyince ogrenmiyormus bazı şeyleriCanım henüz pik olmamış bazı günler silik çıkıp bazı günler hiç çıkmadığı olabiliyor sen düzenli yapmaya devam et birde sıvı alımına dikkat et 2 saat önceden kes
Değerlerim ve hormon testim normal. Ultrasonumda iyi çıktı folik asit ve doktor tavsiyesi ile prowomen kullanıyorum. Eşimde de sperm sorunu çıkmadı neden olmuyor bizde anlamıyoruz aslındaBende 16. Ayda hile kaldim mutlaka kan degerlernze baktrn saglikli yumurtlamanz ve dollenmes icin cok onemli bu . Folik asit kullaniyormusunuz
Ne kadar oldu vereli canım bi kaç saati bulabiliyor bazenKizlarr ben kadin dogum doktoruna gidip kan verdim de hicbir bilgi yok e nabizda kan verdigime dair birsey yok niye sisteme girmedi daha @edahandro B bernaad @TurnaBulutDunyamMelek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?