💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Günaydın kızlar iyi haftalar
cans16 tüplerin kapalı değil canım hiç canini sıkma gayette geçiş var tıkalı olsa geçiş olmazdı
Yani bende bi gerildim yorumu okuyunca ama incelediğim hsg filmlerindede açık olan tüpler aynı benim ki gibi gözüküyor. Birde dr söylerdi zaten kapalı olsa teşekkür ederim

Merhaba kizlar. Allah kucağımisi boş bırakmasin inşallah.Ovulasyon testi anlayanlar yazabilir mi kizlar. Kafam karıştı çünkü 3.testte koyulaşır gibi oldu sonra silindi. Test saati hep 13.00 da. Acaba gece tamamen koyulaşılmista sabah çatlamış olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_20230925_133433.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20230925_133433.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 51
Bence gayet iyi canım adetinden önce verdin sonuçta bir daha ne zaman vereceksin oranın sistemi cidden çok saçma bu sonucun bir anlamı kalmamış oluyor kaç gün geçmiş aradan

Canim benim ilk bebegim tup bebek esimde sperm az oldugundan dolayi yaptrmistik bu kontrller falan ozel hastanedemi nerde tam olarak bunun adi neymis birde sperm azligindan oturu bu islemi yapiyrlarmi acaba o igeneler o bekleyis inan koly isler degil rabbim hayrlisini kolay yoldan nasip etsin

Hertürlü gebesin bu net canım sağlıkla gelsin

Tebrikler canım hadi kan testine dünde böyle güzel haber aldık darısı tüm bekleyenlere

Çook teşekkür ederimm
Burası malesef küçük bir ilçe, devlet hastanesinde kan tahlili her gün yapmıyorlar
Yarın sabah testlerimi yineleyip aile hekimime gitmeyi düşünüyorum
Normalde kan değerlerim de çok düşüktür, erkenden tedbirimizi de almış oluruz

İnşallah yarın da daha koyu çizgiler görebilirim

BAT bekleyen herkese hayırlısını diliyorum, umarım bebişlerimiz bizimledir

Aaa hemen böyle karalar bağlama deli misinnn bir dahki ay falan bebişin seninlee güzel şeyler düşün ve strese girme lütfen bebeğim

Kızlar yumurtlamam 17 eylüldü adet tarihim 3 ekim sanki kasıklarıma birşey baskı yapıyo oturamıyorum bile hiç bukadar olmazdı hamilelik belirtisi olabilir mi erken biliyorum olsunda çok isityorum erken gebelik testi yapsam çok mu erken olur

Canım henüz pik olmamış bazı günler silik çıkıp bazı günler hiç çıkmadığı olabiliyor sen düzenli yapmaya devam et birde sıvı alımına dikkat et 2 saat önceden kes

Çatlamadan sonra en erken 10-12 günde belli oluyormuş cabım yani daha çok erken ama yapmak istersen yap yine içinde kalmasın

Söylediklerinizi deneyeceğim bende çok teşekkürler benim hiç çocuğum yok daha ve 10 aydır deniyoruz olmadi henüz. İnşallah sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız
Bende 16. Ayda hile kaldim mutlaka kan degerlernze baktrn saglikli yumurtlamanz ve dollenmes icin cok onemli bu . Folik asit kullaniyormusunuz

Canım henüz pik olmamış bazı günler silik çıkıp bazı günler hiç çıkmadığı olabiliyor sen düzenli yapmaya devam et birde sıvı alımına dikkat et 2 saat önceden kes
Koyulastigi gün çok kötü kasık sancım olmuştu.gece tamamen koyulaşıp sabah ta silindiğini tahmin ediyorum böyle bir şey mümkün mü?illaki çok koyuluk 2 gün durması mi gerekiyor testte

Çatlamadan sonra en erken 10-12 günde belli oluyormuş cabım yani daha çok erken ama yapmak istersen yap yine içinde kalmasın
Pantolon bile çok rahatsız etmeye başladı canım acaba mı diyorum ister istemez günler aylar gibi geliyo geçmiyo bi türlü rabbim isteyen herkes nasip etsin inş

Yada çok koyulaşmadan yumurta olgunlaşma dan çatlamış olabilirmi? Ayy ne zormuş bu işler.eskiden korunmasız ilişki olunca hemen Bebek olur sanmıştım .ne cahillik? İnsan başına gelmeyince ogrenmiyormus bazı şeyleri

Bende 16. Ayda hile kaldim mutlaka kan degerlernze baktrn saglikli yumurtlamanz ve dollenmes icin cok onemli bu . Folik asit kullaniyormusunuz
Değerlerim ve hormon testim normal. Ultrasonumda iyi çıktı folik asit ve doktor tavsiyesi ile prowomen kullanıyorum. Eşimde de sperm sorunu çıkmadı neden olmuyor bizde anlamıyoruz aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…