- 31 Temmuz 2023
- 444
- 430
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.321
O zaman süper ya teşekkür ederimYa evet daha sağlıklısı o tabi ama yine de etki eder bana etmişti çünkü
10 gibi verdim canim giris bile gornmuyor yaNe kadar oldu vereli canım bi kaç saati bulabiliyor bazen
Benim de çatlama 17 Eylüldü canım ben yaptım henüz negatif biraz bekle öyle yap strese girme sende bizim gibi erkendenKızlar yumurtlamam 17 eylüldü adet tarihim 3 ekim sanki kasıklarıma birşey baskı yapıyo oturamıyorum bile hiç bukadar olmazdı hamilelik belirtisi olabilir mi erken biliyorum olsunda çok isityorum erken gebelik testi yapsam çok mu erken olur
Yaptım hamileymişim ya gerçektenevet canım bende yapmıştım bende de koyu cıkmıştı bi gebelik testi yapsaydınız
canim insallah amin gidip bugun yine kan vereyim mi bekleyim mi kan vermek icin ne diyorsunuz ?Kuzum benim adetimden bir gün önce 93 çıkmıştı değerin güzel bence sağlıkla artsın kuzum
canim ne biliyim dusuk dediler cok uzuldum internette de 5-425 arasi diyor.. gidip kan versem mi bugun biraz daha beklesem mi diyorumAaa hemen böyle karalar bağlama deli misinnn bir dahki ay falanbebişin seninlee güzel şeyler düşün ve strese girme lütfen bebeğim
İçime su serptin rahatladım öyle yorumlar okuyorum ki gerildikçe gerildim. Bir yorumda sonda takıldığı yazılmış öyle bir durum var mıHayır anestezi almadım canım çok kısa bi işlem zaten
Özellikle cevap vermemiştim kuzum. Çünkü ben herşeyi denedim ben de olmadı. Ne zaman saldım tedaviye başlamayı bekledim o zaman oldu. Ve aile evinde 2-3 ilişkiden biri tuttu. Yani aslında olay kafamızdaGÖREN HAMİLELER CEVAP YAZARSA SEVİNİRİM KIZLAR BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR
2 gün daha beklemek istiyorum aslında dayanabilirsem cnmBenim de çatlama 17 Eylüldü canım ben yaptım henüz negatif biraz bekle öyle yap strese girme sende bizim gibi erkenden
Olabilir belki canım bak ben 14 ü öğlen pik gördüm akşam silindi dediğin gibi olabilir değerlendirdin mi o günü pekiKoyulastigi gün çok kötü kasık sancım olmuştu.gece tamamen koyulaşıp sabah ta silindiğini tahmin ediyorum böyle bir şey mümkün mü?illaki çok koyuluk 2 gün durması mi gerekiyor testte
Yaa bilirim canım gerçekten öylee bende sabırsız tayfadanım 5.günden beri test yapıyorumPantolon bile çok rahatsız etmeye başladı canım acaba mı diyorum ister istemez günler aylar gibi geliyo geçmiyo bi türlü rabbim isteyen herkes nasip etsin inş
Bende neden olmuyo diye aylarimi gecirdim spora baslayp vitaminleri alip su icmeye baslahnca oldu sanki oyle hissediyorm saglikli yumurta onemli cunnkuDeğerlerim ve hormon testim normal. Ultrasonumda iyi çıktı folik asit ve doktor tavsiyesi ile prowomen kullanıyorum. Eşimde de sperm sorunu çıkmadı neden olmuyor bizde anlamıyoruz aslında
Olgunlaşmadan çatlayacağını sanmıyorum canım ama sen her ihtimale karşı testini yapmaya devam et ne olur ne olmazYada çok koyulaşmadan yumurta olgunlaşma dan çatlamış olabilirmi? Ayy ne zormuş bu işler.eskiden korunmasız ilişki olunca hemen Bebek olur sanmıştım .ne cahillik? İnsan başına gelmeyince ogrenmiyormus bazı şeyleri
Bence gidip ver canım yükseldiğini göreceksin ve için rahatlayacakcanim ne biliyim dusuk dediler cok uzuldum internette de 5-425 arasi diyor.. gidip kan versem mi bugun biraz daha beklesem mi diyorum
Bence ver canım artışa bakarsın keseyi görme durumuna göre de doktora gidersincanim insallah amin gidip bugun yine kan vereyim mi bekleyim mi kan vermek icin ne diyorsunuz ?
Bende stres yapmamaya kafama takmamaya çalışıyorum ama elimde olmuyor canım yaaÖzellikle cevap vermemiştim kuzum. Çünkü ben herşeyi denedim ben de olmadı. Ne zaman saldım tedaviye başlamayı bekledim o zaman oldu. Ve aile evinde 2-3 ilişkiden biri tuttu. Yani aslında olay kafamızda
Bende biraz yürüyüş falan yapayım bari, su hep içerim zaten kilom da normal 162-59 ama bir kaç kg versem iyi gelir belki. Abur cubur hamur işi yiyorum birazBende neden olmuyo diye aylarimi gecirdim spora baslayp vitaminleri alip su icmeye baslahnca oldu sanki oyle hissediyorm saglikli yumurta onemli cunnku
Kuzum o zaman bi hastahaneyi arasana 10 gibi verdiysen sonuçların çıkması lazımdı10 gibi verdim canim giris bile gornmuyor ya
Kizlarr ben kadin dogum doktoruna gidip kan verdim de hicbir bilgi yok e nabizda kan verdigime dair birsey yok niye sisteme girmedi dahaedahandro B bernaad @TurnaBulut DunyamMelek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?