💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Benim de çatlama 17 Eylüldü canım ben yaptım henüz negatif biraz bekle öyle yap strese girme sende bizim gibi erkenden

Aaa hemen böyle karalar bağlama deli misinnn bir dahki ay falan bebişin seninlee güzel şeyler düşün ve strese girme lütfen bebeğim
canim ne biliyim dusuk dediler cok uzuldum internette de 5-425 arasi diyor.. gidip kan versem mi bugun biraz daha beklesem mi diyorum

GÖREN HAMİLELER CEVAP YAZARSA SEVİNİRİM KIZLAR BİLGİLERİNİZE İHTİYACIM VAR
Özellikle cevap vermemiştim kuzum. Çünkü ben herşeyi denedim ben de olmadı. Ne zaman saldım tedaviye başlamayı bekledim o zaman oldu. Ve aile evinde 2-3 ilişkiden biri tuttu. Yani aslında olay kafamızda

Koyulastigi gün çok kötü kasık sancım olmuştu.gece tamamen koyulaşıp sabah ta silindiğini tahmin ediyorum böyle bir şey mümkün mü?illaki çok koyuluk 2 gün durması mi gerekiyor testte
Olabilir belki canım bak ben 14 ü öğlen pik gördüm akşam silindi dediğin gibi olabilir değerlendirdin mi o günü peki

Eklentiler

• 20230916_200703.webp
    25 KB · Görüntüleme: 33
Pantolon bile çok rahatsız etmeye başladı canım acaba mı diyorum ister istemez günler aylar gibi geliyo geçmiyo bi türlü rabbim isteyen herkes nasip etsin inş
Yaa bilirim canım gerçekten öylee bende sabırsız tayfadanım 5.günden beri test yapıyorum
İnşallahh canım Rabbim gönlümüze göre versin

Değerlerim ve hormon testim normal. Ultrasonumda iyi çıktı folik asit ve doktor tavsiyesi ile prowomen kullanıyorum. Eşimde de sperm sorunu çıkmadı neden olmuyor bizde anlamıyoruz aslında
Bende neden olmuyo diye aylarimi gecirdim spora baslayp vitaminleri alip su icmeye baslahnca oldu sanki oyle hissediyorm saglikli yumurta onemli cunnku

Olgunlaşmadan çatlayacağını sanmıyorum canım ama sen her ihtimale karşı testini yapmaya devam et ne olur ne olmaz

Özellikle cevap vermemiştim kuzum. Çünkü ben herşeyi denedim ben de olmadı. Ne zaman saldım tedaviye başlamayı bekledim o zaman oldu. Ve aile evinde 2-3 ilişkiden biri tuttu. Yani aslında olay kafamızda
Bende stres yapmamaya kafama takmamaya çalışıyorum ama elimde olmuyor canım yaa

Bende neden olmuyo diye aylarimi gecirdim spora baslayp vitaminleri alip su icmeye baslahnca oldu sanki oyle hissediyorm saglikli yumurta onemli cunnku
Bende biraz yürüyüş falan yapayım bari, su hep içerim zaten kilom da normal 162-59 ama bir kaç kg versem iyi gelir belki. Abur cubur hamur işi yiyorum biraz

Kızlar nasılsınız herşey yolundamı gebelik haberi alanlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum melisaa93 kuzucum birşey soracağım hemde diğer üyelere. Benim demir ve d vitaminim çok düşüktü yarın kadın doğuma randevu aldım sağlık sigortamı ilk kez kullanacağım. Konu o değilde sormak istediğim vitaminlere kadın Doğum bakar mı yoksa dahiliyeye mi yönlendirir ? Yönlendiriyorsa boşuna gitmiyim hemde hakkımdan gidicem devlette yaptırırım. Sonuçta hamilelik düşündüğüm için yaptıracağım kadın doğumcu yapar mı bilemedim. Öyle hakları yok bakmaz gitme derseniz gitmiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…