💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Benim hep kadın doğumcu bakıyor canım bakar yani

Bence gidip ver canım yükseldiğini göreceksin ve için rahatlayacak hiç bekleme direkt git bence

Bence ver canım artışa bakarsın keseyi görme durumuna göre de doktora gidersin
canlarim gidip vereyim o zaman bu aksam valla cok uzuldum agladim.
burada zaten 12.haftaya kadar hastaneye gidemiyorsun 12.haftadan itibaren cagiriyorlar anlamadim nasil olucak bu is bakalim

Hayırlısı canım önümüzdeki ay beraber pozitif oluruz inşallah
İnşallah kuzum sen pozitife dönersin inşallh

Kızlar Ben elendimm adetim geldi kimseyi etiketleyemiyorum hepinizi öpüyorummm. Azıcık daha şok yaşayıp, aranıza döneceğim inşallah

Zumruduanka96
Sat 25 Eylül
Bat 20 Eylül

canlarim gidip vereyim o zaman bu aksam valla cok uzuldum agladim.
burada zaten 12.haftaya kadar hastaneye gidemiyorsun 12.haftadan itibaren cagiriyorlar anlamadim nasil olucak bu is bakalim
Neresi kuzum orası ya biraz saçma şu olay 12 hafta çok fazla bence ya cidden evet sen git kan ver için rahatlasın merak etme güzel artış olucak bu benim bile 93 dü bir haftada 2250 oldu kuzum

Bende biraz yürüyüş falan yapayım bari, su hep içerim zaten kilom da normal 162-59 ama bir kaç kg versem iyi gelir belki. Abur cubur hamur işi yiyorum biraz
Yumurtalarmiz yaglaniyomus bende benimkilerden ogrendim bol su yuruyus tenizliyo o yaglari

Baktır baktır canım benim doktorum hormonlara vitaminlere hepsine bakıyor bide alttan muayene ediyor ultrasonla bakıyor sonuçlara göre yönlendiriyor beni bence sağlık sigortası da yaptırmışken iyi bi doktora git güzelce baksın

canim ne biliyim dusuk dediler cok uzuldum internette de 5-425 arasi diyor.. gidip kan versem mi bugun biraz daha beklesem mi diyorum
Doktorla görüşsen kuzum kadın doğumla için rahatlar hem bende diğer arkadaşlara katılıyorum olumsuz bir durum olduğunu düşünmüyorum senin kan vereli de çok oldu zaten

Canım ben geçen ay kadın doğumda hepsini yaptırdım troit hormon ve vitaminler tam kan tahlili de yaptirdim

Daha güçlü kararlı gel lütfen canım benim inşallah 20 Ekim'de güzel haberlerini alacagiz moral bozmak yok

Kızlar bata 4 gün kaldı ya benim kendimi durdurmam lazım son güne kadar test yapmak istemiyorum ama sabahları içime bir kuşku düşüyor resmen test bağımlısı oldum test yapmadan duran arkadaşlardan tavsiye bekliyorum

Bnmde uc genimde pihtilasma cikmisti ona da sorun degil drmislerdi sonuc uc dusuk
Simdi hamilelkten once 3-4 gunde bir corasprin iciorm kalir kalmaz da igneye baslicm
Kan pihtilasma testinizi mutlaka hematoloji bolumune gosterin bu konuda cogu kadin dogum bilgili degil

Neresi kuzum orası ya biraz saçma şu olay 12 hafta çok fazla bence ya cidden evet sen git kan ver için rahatlasın merak etme güzel artış olucak bu benim bile 93 dü bir haftada 2250 oldu kuzum
canim ingiltere. sacmalik iste.

Kan vericem bugune aksamustune randevu buldum ama esim de diyorki simdi cok artmamissa yine uzulmeyelim cuma gununu falan mi beklesek diyor ama ben dayanamam.
canim senin cok guzel artmis ne guzel :) sen umut oldun bana inan ki yoksa cok dusuk falan dedi bazilari cok uzuldum agladim.. 20sinde sabah 8 de kan vermistim su an 25 aksamuzeri vericem 5.5 gun sonra olmus olacak 1000-1500 arasi olmali mi sence canim gec dollenme vs de olsa ?

gecen ay 23 agustostu reglim.

Doktorla görüşsen kuzum kadın doğumla için rahatlar hem bende diğer arkadaşlara katılıyorum olumsuz bir durum olduğunu düşünmüyorum senin kan vereli de çok oldu zaten
canim kadin dogumcu yok burada dogum hastanesi var ona da 12.haftadan once almiyolar. mecbur gidip kan vericem yine. insallah yoktur olumsuzluk

İçime su serptin rahatladım öyle yorumlar okuyorum ki gerildikçe gerildim. Bir yorumda sonda takıldığı yazılmış öyle bir durum var mı
Hayır canım ben gittim içeri çağırdılar ameliyat önlüğü giyiyorsun altını çıkartıp. Daha sonra masa var üstünde röntgen cihazı olan oraya yatıyorsun normal vajinal muayne gibi. Sıvı vereceği aleti sokuyor kendini kasma diyor yavaş yavaş ilacı veriyor sadece ilaç verilirken kasıklarda hafif bir yanma oluyor o sırada derin derin nefes aldım kendimi hiç kasmadım içimden ayetel kürsi okudum. Sonra kalkıyorsun biraz ilaç dışarı akıyor temizliyorsun falan giyiniyorsun oldu bittii kanamamda benim sadece bir kaç damla oldu öyle günlerce sürmedi şakır şakır olmadı. Sadece işte dediğim gibi ilaç karın boşluğuna yayıldığı için sanırım baya bi gaz sancısı gibi sancım oldu gece ve ertesi gün o da yavaşlayarak azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…