- 31 Temmuz 2023
- 444
- 430
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.341
Benim hep kadın doğumcu bakıyor canım bakar yaniKızlar nasılsınız herşey yolundamı gebelik haberi alanlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum@melisaa93 kuzucum birşey soracağım hemde diğer üyelere. Benim demir ve d vitaminim çok düşüktü yarın kadın doğuma randevu aldım sağlık sigortamı ilk kez kullanacağım. Konu o değilde sormak istediğim vitaminlere kadın Doğum bakar mı yoksa dahiliyeye mi yönlendirir ? Yönlendiriyorsa boşuna gitmiyim hemde hakkımdan gidicem devlette yaptırırım. Sonuçta hamilelik düşündüğüm için yaptıracağım kadın doğumcu yapar mı bilemedim. Öyle hakları yok bakmaz gitme derseniz gitmiyim.
Bence gidip ver canım yükseldiğini göreceksin ve için rahatlayacakhiç bekleme direkt git bence
canlarim gidip vereyim o zaman bu aksam valla cok uzuldum agladim.Bence ver canım artışa bakarsın keseyi görme durumuna göre de doktora gidersin
İnşallah kuzum inşallahInsallh kuzum birlikte alalim guzel haberi
İnşallah kuzumHayırlısı canım önümüzdeki ay beraber pozitif oluruz inşallah
Ay iyi bari baktırayım dimi yönlendirir en azından. Çok düşük çünkü ondan mı olmuyor diye düşünmeye başladım. Hemde dedim alttan muayene olurum belki yumurta geliştirici birşey verir yol gösterir bilemedim.Benim hep kadın doğumcu bakıyor canım bakar yani
Neresi kuzum orası ya biraz saçma şu olay 12 hafta çok fazla bence ya cidden evet sen git kan ver için rahatlasın merak etme güzel artış olucak bu benim bile 93 dü bir haftada 2250 oldu kuzumcanlarim gidip vereyim o zaman bu aksam valla cok uzuldum agladim.
burada zaten 12.haftaya kadar hastaneye gidemiyorsun 12.haftadan itibaren cagiriyorlar anlamadim nasil olucak bu is bakalim
Yumurtalarmiz yaglaniyomus bende benimkilerden ogrendim bol su yuruyus tenizliyo o yaglariBende biraz yürüyüş falan yapayım bari, su hep içerim zaten kilom da normal 162-59 ama bir kaç kg versem iyi gelir belki. Abur cubur hamur işi yiyorum biraz
Baktır baktır canım benim doktorum hormonlara vitaminlere hepsine bakıyor bide alttan muayene ediyor ultrasonla bakıyor sonuçlara göre yönlendiriyor beni bence sağlık sigortası da yaptırmışken iyi bi doktora git güzelce baksınAy iyi bari baktırayım dimi yönlendirir en azından. Çok düşük çünkü ondan mı olmuyor diye düşünmeye başladım. Hemde dedim alttan muayene olurum belki yumurta geliştirici birşey verir yol gösterir bilemedim.
sağol bitanemBaktır baktır canım benim doktorum hormonlara vitaminlere hepsine bakıyor bide alttan muayene ediyor ultrasonla bakıyor sonuçlara göre yönlendiriyor beni bence sağlık sigortası da yaptırmışken iyi bi doktora git güzelce baksın
Doktorla görüşsen kuzum kadın doğumla için rahatlar hem bende diğer arkadaşlara katılıyorum olumsuz bir durum olduğunu düşünmüyorum senin kan vereli de çok oldu zatencanim ne biliyim dusuk dediler cok uzuldum internette de 5-425 arasi diyor.. gidip kan versem mi bugun biraz daha beklesem mi diyorum
Canım ben geçen ay kadın doğumda hepsini yaptırdım troit hormon ve vitaminler tam kan tahlili de yaptirdimKızlar nasılsınız herşey yolundamı gebelik haberi alanlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum@melisaa93 kuzucum birşey soracağım hemde diğer üyelere. Benim demir ve d vitaminim çok düşüktü yarın kadın doğuma randevu aldım sağlık sigortamı ilk kez kullanacağım. Konu o değilde sormak istediğim vitaminlere kadın Doğum bakar mı yoksa dahiliyeye mi yönlendirir ? Yönlendiriyorsa boşuna gitmiyim hemde hakkımdan gidicem devlette yaptırırım. Sonuçta hamilelik düşündüğüm için yaptıracağım kadın doğumcu yapar mı bilemedim. Öyle hakları yok bakmaz gitme derseniz gitmiyim.
Daha güçlü kararlı gel lütfen canım benim inşallah 20 Ekim'de güzel haberlerini alacagiz moral bozmak yokİnşallah kuzumsen pozitife dönersin inşallh
Kızlar Ben elendimm adetim geldikimseyi etiketleyemiyorum hepinizi öpüyorummm. Azıcık daha şok yaşayıp, aranıza döneceğim inşallah
Zumruduanka96
Sat 25 Eylül
Bat 20 Eylül
Ay sağolun korktum bende yapmaz yönlendirir diyeCanım ben geçen ay kadın doğumda hepsini yaptırdım troit hormon ve vitaminler tam kan tahlili de yaptirdim
Yaİnşallah kuzumsen pozitife dönersin inşallh
Kızlar Ben elendimm adetim geldikimseyi etiketleyemiyorum hepinizi öpüyorummm. Azıcık daha şok yaşayıp, aranıza döneceğim inşallah
Zumruduanka96
Sat 25 Eylül
Bat 20 Eylül
Bnmde uc genimde pihtilasma cikmisti ona da sorun degil drmislerdi sonuc uc dusukCanım şekerim normalde yok ama zaten en son gittiğim doktor Glifor verdi zayıflamana Yardımcı olur diye bu ara da genetik testlerimizide yapmıştık bulursam özelden atayım sonucu sadece iki genimde çıkmıştı pıhtılaşma ona da tehlikeli değil normal demişlerdi
tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin inşYaptım hamileymişim ya gerçekten
canim ingiltere. sacmalik iste.Neresi kuzum orası ya biraz saçma şu olay 12 hafta çok fazla bence ya cidden evet sen git kan ver için rahatlasın merak etme güzel artış olucak bu benim bile 93 dü bir haftada 2250 oldu kuzum
canim kadin dogumcu yok burada dogum hastanesi var ona da 12.haftadan once almiyolar. mecbur gidip kan vericem yine. insallah yoktur olumsuzlukDoktorla görüşsen kuzum kadın doğumla için rahatlar hem bende diğer arkadaşlara katılıyorum olumsuz bir durum olduğunu düşünmüyorum senin kan vereli de çok oldu zaten
Hayır canım ben gittim içeri çağırdılar ameliyat önlüğü giyiyorsun altını çıkartıp. Daha sonra masa var üstünde röntgen cihazı olan oraya yatıyorsun normal vajinal muayne gibi. Sıvı vereceği aleti sokuyor kendini kasma diyor yavaş yavaş ilacı veriyor sadece ilaç verilirken kasıklarda hafif bir yanma oluyor o sırada derin derin nefes aldım kendimi hiç kasmadım içimden ayetel kürsi okudum. Sonra kalkıyorsun biraz ilaç dışarı akıyor temizliyorsun falan giyiniyorsun oldu bittiiİçime su serptin rahatladım öyle yorumlar okuyorum ki gerildikçe gerildim. Bir yorumda sonda takıldığı yazılmış öyle bir durum var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?