- 23 Ağustos 2023
- 1.327
- 1.089
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #8.361
canim yapma bak yapsan bile sonra kan testi bilmem nesi yine stres basliyor.. reglden 1 gun once falan yap bence boyle resmen hayatimizi teste adiyoruz inan psikolojim bozulduKızlar bata 4 gün kaldı ya benim kendimi durdurmam lazım son güne kadar test yapmak istemiyorum ama sabahları içime bir kuşku düşüyor resmen test bağımlısı oldum test yapmadan duran arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
Canım benim başladı mı yazdın mı kaçırdım sanırım ama gelmediyse belli olmaz belirtiler çok benzer diyorlar. Eğer olduysan da kısmet değilmiş bu ay olmuyorsa vardır bir hayır. Önümüzde ki ay güzel olacak inşallahKızlar ben elendim bu ay şuan başlamak üzerekarnım çok ağrıyo
Tatlım ben erkenden test yapıp negatif görmektense beklemeyi tercih ediyorum. Hayal kırıklığı yaşamamak için öyle telkin et kendiniKızlar bata 4 gün kaldı ya benim kendimi durdurmam lazım son güne kadar test yapmak istemiyorum ama sabahları içime bir kuşku düşüyor resmen test bağımlısı oldum test yapmadan duran arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
Ben iyiydim aslında bu sabah biraz düştüm yani işim de stresli pazartesi sendromu yaşıyor da olabilirim dengem şaştı benimdecanim yapma bak yapsan bile sonra kan testi bilmem nesi yine stres basliyor.. reglden 1 gun once falan yap bence boyle resmen hayatimizi teste adiyoruz inan psikolojim bozuldu
valla ben de ise bile bakamiyorum canim inan alt ust oldum cok degisik. hormonlarim da mi oynadi bilmiyorum bir de belirsizlik hep aglayasim var stresliyimBen iyiydim aslında bu sabah biraz düştüm yani işim de stresli pazartesi sendromu yaşıyor da olabilirim dengem şaştı benimde
Geldi kuzum hemde beter geldi kıvrandırıyo beniCanım benim başladı mı yazdın mı kaçırdım sanırım ama gelmediyse belli olmaz belirtiler çok benzer diyorlar. Eğer olduysan da kısmet değilmiş bu ay olmuyorsa vardır bir hayır. Önümüzde ki ay güzel olacak inşallah
Tatlım ben erkenden test yapıp negatif görmektense beklemeyi tercih ediyorum. Hayal kırıklığı yaşamamak için öyle telkin et kendini
Kuzum hemen hesaplayım 130 du sanırım 2 gün sonra 260 iki gün sonra 520 1 gün sonra 780 çıkması lazım kuzum yanlış hesaplamadıysam bugün beşinci gün dedin ona göre hesapladımcanim ingiltere. sacmalik iste.
Kan vericem bugune aksamustune randevu buldum ama esim de diyorki simdi cok artmamissa yine uzulmeyelim cuma gununu falan mi beklesek diyor ama ben dayanamam.
canim senin cok guzel artmis ne guzel :) sen umut oldun bana inan ki yoksa cok dusuk falan dedi bazilari cok uzuldum agladim.. 20sinde sabah 8 de kan vermistim su an 25 aksamuzeri vericem 5.5 gun sonra olmus olacak 1000-1500 arasi olmali mi sence canim gec dollenme vs de olsa ?
gecen ay 23 agustostu reglim.
canim 20 sinde sabah 08:00 de verdim - 130 cikmis.Kuzum hemen hesaplayım 130 du sanırım 2 gün sonra 260 iki gün sonra 520 1 gün sonra 780 çıkması lazım kuzum yanlış hesaplamadıysam bugün beşinci gün dedin ona göre hesapladım
Evde test bulundurmamakKızlar bata 4 gün kaldı ya benim kendimi durdurmam lazım son güne kadar test yapmak istemiyorum ama sabahları içime bir kuşku düşüyor resmen test bağımlısı oldum test yapmadan duran arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
İçimi rahatlattın kuzum teşekkür ederimHayır canım ben gittim içeri çağırdılar ameliyat önlüğü giyiyorsun altını çıkartıp. Daha sonra masa var üstünde röntgen cihazı olan oraya yatıyorsun normal vajinal muayne gibi. Sıvı vereceği aleti sokuyor kendini kasma diyor yavaş yavaş ilacı veriyor sadece ilaç verilirken kasıklarda hafif bir yanma oluyor o sırada derin derin nefes aldım kendimi hiç kasmadım içimden ayetel kürsi okudum. Sonra kalkıyorsun biraz ilaç dışarı akıyor temizliyorsun falan giyiniyorsun oldu bittiikanamamda benim sadece bir kaç damla oldu öyle günlerce sürmedi şakır şakır olmadı. Sadece işte dediğim gibi ilaç karın boşluğuna yayıldığı için sanırım baya bi gaz sancısı gibi sancım oldu gece ve ertesi gün o da yavaşlayarak azaldı
Ben çok iyi anlıyorum. Ben de yapamadım. Sadede o ay zaten tedaviye başlayacağım regl bekliyorum diye hiç düşünmedim bir de ilişki de olmayınca ihtimal de vermedimBende stres yapmamaya kafama takmamaya çalışıyorum ama elimde olmuyor canım yaa
Bebeğim sen kan vereli bir hafta oldu acaba o zamanın değeri mi???? Mutlaka yine test veryani arastirdim deger dusuk geldi bana o nedenle bilmiyorum.. regl de olmuyorum
Kuzum özele mi gideceksin? Özelde kadın doğum hepsine baktırır. Devlete hiç gitmedim. Benim Kadın doğumcum özellikle d ye hep baktırdı çünkü genel olarak herkesin eksik. Ve düşüklüğü de engel oluyor gebeliğe diyorduKızlar nasılsınız herşey yolundamı gebelik haberi alanlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum@melisaa93 kuzucum birşey soracağım hemde diğer üyelere. Benim demir ve d vitaminim çok düşüktü yarın kadın doğuma randevu aldım sağlık sigortamı ilk kez kullanacağım. Konu o değilde sormak istediğim vitaminlere kadın Doğum bakar mı yoksa dahiliyeye mi yönlendirir ? Yönlendiriyorsa boşuna gitmiyim hemde hakkımdan gidicem devlette yaptırırım. Sonuçta hamilelik düşündüğüm için yaptıracağım kadın doğumcu yapar mı bilemedim. Öyle hakları yok bakmaz gitme derseniz gitmiyim.
Kuzum beta değişir kişiden kişiye. Buna takılma. Sadece artış en az %60 olmalı. Benim ilk 172 sonra 400lü birşey sonra 1000li birşey çıkmıştıcanim 20 sinde sabah 08:00 de verdim - 130 cikmis.
simdi 25 inde aksamustu 5:30 da verecegim yani dedigin gibi 22 sinde 260 olsa 24 unde 520 yani 25i aksami da 780 degilde 650 falan gibi dimi. o zaman saglikli bir gebelik oluyor mu ?
ama senin mesela cok artmis canim o neden oyle kisiden kisiye degisiyor mu ? 1 haftada 93 den 2000lere gelmesi
bugun verecegim canimcim bakalimBebeğim sen kan vereli bir hafta oldu acaba o zamanın değeri mi???? Mutlaka yine test ver
kac gun sonra 400 cikti bebisim senin ?Kuzum beta değişir kişiden kişiye. Buna takılma. Sadece artış en az %60 olmalı. Benim ilk 172 sonra 400lü birşey sonra 1000li birşey çıkmıştı
Kuzum ben regl bekliyordum hiç hamile olacağımı düşünmemiştim. 32.gün test yaptım(pcos olduğu için 28-34 arası değişir döngüm) 172 çıktı. 34.gün 400 küsür oldukac gun sonra 400 cikti bebisim senin ?
Rica ederimİçimi rahatlattın kuzum teşekkür ederim
Bari ağrı yapma dimi ah kadin olmak nasıl zorGeldi kuzum hemde beter geldi kıvrandırıyo beni
İşe verelim bari kendimizi, ingiltereymissin şöyle çıkıp bir yürüyüş yap istersen mesai bitimi ben öyle yapmayı planlıyorum şimdi daraldim valla ben iyi düşünüyorum senin için çok erkendi kan tahlilin bir sürü de gün geçti üstünden yeni verecegin güzel cikacak inşallah canımcimcanim yapma bak yapsan bile sonra kan testi bilmem nesi yine stres basliyor.. reglden 1 gun once falan yap bence boyle resmen hayatimizi teste adiyoruz inan psikolojim bozuldu
Yaa kıyamam üzme kendini de bebişini de kuzucum her şey yolundadır göreceksincanlarim gidip vereyim o zaman bu aksam valla cok uzuldum agladim.
burada zaten 12.haftaya kadar hastaneye gidemiyorsun 12.haftadan itibaren cagiriyorlar anlamadim nasil olucak bu is bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?