💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

canim yapma bak yapsan bile sonra kan testi bilmem nesi yine stres basliyor.. reglden 1 gun once falan yap bence boyle resmen hayatimizi teste adiyoruz inan psikolojim bozuldu

Kızlar ben elendim bu ay şuan başlamak üzere karnım çok ağrıyo
Canım benim başladı mı yazdın mı kaçırdım sanırım ama gelmediyse belli olmaz belirtiler çok benzer diyorlar. Eğer olduysan da kısmet değilmiş bu ay olmuyorsa vardır bir hayır. Önümüzde ki ay güzel olacak inşallah
Tatlım ben erkenden test yapıp negatif görmektense beklemeyi tercih ediyorum. Hayal kırıklığı yaşamamak için öyle telkin et kendini

canim yapma bak yapsan bile sonra kan testi bilmem nesi yine stres basliyor.. reglden 1 gun once falan yap bence boyle resmen hayatimizi teste adiyoruz inan psikolojim bozuldu
Ben iyiydim aslında bu sabah biraz düştüm yani işim de stresli pazartesi sendromu yaşıyor da olabilirim dengem şaştı benimde

Ben iyiydim aslında bu sabah biraz düştüm yani işim de stresli pazartesi sendromu yaşıyor da olabilirim dengem şaştı benimde
valla ben de ise bile bakamiyorum canim inan alt ust oldum cok degisik. hormonlarim da mi oynadi bilmiyorum bir de belirsizlik hep aglayasim var stresliyim

Geldi kuzum hemde beter geldi kıvrandırıyo beni

Kuzum hemen hesaplayım 130 du sanırım 2 gün sonra 260 iki gün sonra 520 1 gün sonra 780 çıkması lazım kuzum yanlış hesaplamadıysam bugün beşinci gün dedin ona göre hesapladım

Kuzum hemen hesaplayım 130 du sanırım 2 gün sonra 260 iki gün sonra 520 1 gün sonra 780 çıkması lazım kuzum yanlış hesaplamadıysam bugün beşinci gün dedin ona göre hesapladım
canim 20 sinde sabah 08:00 de verdim - 130 cikmis.
simdi 25 inde aksamustu 5:30 da verecegim yani dedigin gibi 22 sinde 260 olsa 24 unde 520 yani 25i aksami da 780 degilde 650 falan gibi dimi. o zaman saglikli bir gebelik oluyor mu ?

ama senin mesela cok artmis canim o neden oyle kisiden kisiye degisiyor mu ? 1 haftada 93 den 2000lere gelmesi

Evde test bulundurmamak benim adet bir gün geçti, test olsa yapardım ama bilerek almadım yapmayayım diye

İçimi rahatlattın kuzum teşekkür ederim

Kuzum özele mi gideceksin? Özelde kadın doğum hepsine baktırır. Devlete hiç gitmedim. Benim Kadın doğumcum özellikle d ye hep baktırdı çünkü genel olarak herkesin eksik. Ve düşüklüğü de engel oluyor gebeliğe diyordu

Kuzum beta değişir kişiden kişiye. Buna takılma. Sadece artış en az %60 olmalı. Benim ilk 172 sonra 400lü birşey sonra 1000li birşey çıkmıştı

İşe verelim bari kendimizi, ingiltereymissin şöyle çıkıp bir yürüyüş yap istersen mesai bitimi ben öyle yapmayı planlıyorum şimdi daraldim valla ben iyi düşünüyorum senin için çok erkendi kan tahlilin bir sürü de gün geçti üstünden yeni verecegin güzel cikacak inşallah canımcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…