💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

2-3 tane silik çizgiden sonra 12.günde tertemiz negatif bir test ilk idrar değil ama olsa çıkardı artık regl gelse de şu sıkıntıyı atsam içimden çok yoruldum bu ay Allah'ım gönlümüze rahatlık versin hepimizin Ekim ayında yeni umutlara gerçi eşim dinlenelim istiyor bu ay ama nasip edahandro B bernaad Merveeee57 melegim can begmsss ve diğer kızlar teşekkür ederim destekleriniz için

Eklentiler

• IMG_20230929_130840_298.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 76
Kuzum valla ne diyim darısı ekim ayına inşallah hepimiz için ekim ayı hepimize şans mutluluk ve sağlıklı bebişler getirsin inşallah

canim icini ferah tut sen insallah ekimde olsun, esin oyle demis ama zaten 2-3 gun var belki yine de denersiniz o gunlerde cok stres olmadan Allah en hayirli sekilde nasip etsin en dogru zamanda canimcim olucak olucak o silik cizgilerin haberciydi bir sonraki ay icin

Öyle yapıcaz canım ovulasyon ile takip ederim 3 günü değerlendiririm gerisi Allah'ın takdiri çok fazla düşünüyorum belki biraz akışına bırakmak iyi gelir

Üstünde 20 dk sonrası geçersiz diyordu 15.dk sonra kuruma çizgisi çıktı herhalde tam delirmelik ya yada ben kimyasal geçiriyorum

Eklentiler

• IMG_20230929_132440_750.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 71
Yaa kuzum benim üzme kendini dicem ama mümkün değil biliyorum Bu testler gerçekten can sıkıyor en iyisi yapmamak ama kendimizi tutamıyoruz. İnşallah Ekim de güzel haberlerini alalım, Rabbim hayırlısıyla nasip etsin gönlünden geçeni

Aaa neden geçen gün benim de aklıma geldin uzaklaşmak istiyorsun diye düşündüm. Ama buradasın madem neden yazmıyorsun
Modum düşük o yüzden yazmak istemedim ara verdim zaten çocuk işlerine evimi taşıyorum onun üzüntüsü de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…