- 9 Mart 2022
- 8.310
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.305
- 148
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.441
Burdayım kuzum uzaktan izliyorum sadeceL A L kuzummmm nerdesin yav
Aaa neden geçen gün benim de aklıma geldin uzaklaşmak istiyorsun diye düşündüm. Ama buradasın madem neden yazmıyorsunBurdayım kuzum uzaktan izliyorum sadece
bebisim olmazsa da haziran annesi olursun nolucak hic sikma canini avokado ye bol bol :)Silik milik bişi çıkardı herhalde kuzum ya hiçbir şey çıkmadı testteolursa mucize değil sürpriz olur ama inşallah kuzum bu ay olmazsa da Ekim var ne yapalım
Kuzum valla ne diyim darısı ekim ayına inşallah hepimiz için2-3 tane silik çizgiden sonra 12.günde tertemiz negatif bir test ilk idrar değil ama olsa çıkardı artık regl gelse de şu sıkıntıyı atsam içimden çok yoruldum bu ayAllah'ım gönlümüze rahatlık versin hepimizin Ekim ayında yeni umutlara gerçi eşim dinlenelim istiyor bu ay ama nasip edahandro B bernaad Merveeee57 melegim can begmsss ve diğer kızlar teşekkür ederim destekleriniz için
canim icini ferah tut sen insallah ekimde olsun, esin oyle demis ama zaten 2-3 gun var belki yine de denersiniz o gunlerde cok stres olmadan Allah en hayirli sekilde nasip etsin en dogru zamanda canimcim olucak olucak o silik cizgilerin haberciydi bir sonraki ay icin2-3 tane silik çizgiden sonra 12.günde tertemiz negatif bir test ilk idrar değil ama olsa çıkardı artık regl gelse de şu sıkıntıyı atsam içimden çok yoruldum bu ayAllah'ım gönlümüze rahatlık versin hepimizin Ekim ayında yeni umutlara gerçi eşim dinlenelim istiyor bu ay ama nasip edahandro B bernaad Merveeee57 melegim can begmsss ve diğer kızlar teşekkür ederim destekleriniz için
Öyle yapıcaz canım ovulasyon ile takip ederim 3 günü değerlendiririm gerisi Allah'ın takdiri çok fazla düşünüyorum belki biraz akışına bırakmak iyi gelircanim icini ferah tut sen insallah ekimde olsun, esin oyle demis ama zaten 2-3 gun var belki yine de denersiniz o gunlerde cok stres olmadan Allah en hayirli sekilde nasip etsin en dogru zamanda canimcim olucak olucak o silik cizgilerin haberciydi bir sonraki ay icin
Amin canım inşallahKuzum valla ne diyim darısı ekim ayına inşallah hepimiz içinekim ayı hepimize şans mutluluk ve sağlıklı bebişler getirsin inşallah
Nedennn uzaktan içinde olman lazımBurdayım kuzum uzaktan izliyorum sadece
Balım özelden atarmısınSat 25 eylül bat 24 ekim canım günceller misinZumruduanka96
Allah korusun kuzum kan vermedin miBurdayim diyo da burda kaliciyim 9 ay demio galiba kuzum
Bekleyelim bakalım ne olucakKuzum sabah negatif çıktı testim ama regl olmadım henüz hiç anlamadım yadakikasını da şaşmazdi ama
Üstünde 20 dk sonrası geçersiz diyordu 15.dk sonra kuruma çizgisi çıktı herhalde tam delirmelik yacanim icini ferah tut sen insallah ekimde olsun, esin oyle demis ama zaten 2-3 gun var belki yine de denersiniz o gunlerde cok stres olmadan Allah en hayirli sekilde nasip etsin en dogru zamanda canimcim olucak olucak o silik cizgilerin haberciydi bir sonraki ay icin
75ten sonra kimyasal yaşadım ben de1000 üstü kimyasal duymadım hiç benim en fazla 53 oldu 33 43 53 56 oldu sonra zaten kimyasal oldu 1000 üstü sanırım düşük oluyor yada dış gebelik tabi regli olduysan
Yaa kuzum benim üzme kendini dicem ama mümkün değil biliyorum2-3 tane silik çizgiden sonra 12.günde tertemiz negatif bir test ilk idrar değil ama olsa çıkardı artık regl gelse de şu sıkıntıyı atsam içimden çok yoruldum bu ayAllah'ım gönlümüze rahatlık versin hepimizin Ekim ayında yeni umutlara gerçi eşim dinlenelim istiyor bu ay ama nasip edahandro B bernaad Merveeee57 melegim can begmsss ve diğer kızlar teşekkür ederim destekleriniz için
Sen nasılsın kuzucum daha iyi misin?bebisim olmazsa da haziran annesi olursun nolucak hic sikma canini avokado ye bol bol :)
Modum düşük o yüzden yazmak istemedimAaa neden geçen gün benim de aklıma geldin uzaklaşmak istiyorsun diye düşündüm. Ama buradasın madem neden yazmıyorsun
Ara verdim çocuk işine o yüzden kuzum rahatsızlık vermek istemedimNedennn uzaktan içinde olman lazım
Allah kolaylık versin canım, kafanı toparla ve enerjin yüksek şekilde geri dönModum düşük o yüzden yazmak istemedimara verdim zaten çocuk işlerine evimi taşıyorum onun üzüntüsü de var
Yok canim. Pazartesiye kadar adet gelmemis olursa veririmAllah korusun kuzum kan vermedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?