💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Allah kolaylık versin canım, kafanı toparla ve enerjin yüksek şekilde geri dön Döndüğün gibi de bebiş haberi alalım inşallah
Aminn çok teşekkür ederim enerjim uzun süre geri gelmez gibi üst üstte geliyor bazı şeyler sınavdayım Heralde diyorum vardır bunda da bir hayır Allah büyük

Aşkım daha iki gün ölçmüşsün tablo oluşturman gerek ki genel hattı ile bilgi sahibi olalım

Tablo paylaştın mı ben mi görmedim kuzum

Cnm kusura bakma
Kan vermediklerimi de dahil edersek 5 kuzum.1 de düşük var iste. yok ümitsiz degilim. Hayirlisi ne zmansa o zaman olsun insallah. Saglikla olsun
Ümitsiz konuştum ama sen bni anlarsın
Aynı şeyleri koyulaşmayan testleri çok gördüğmüz için artık, sağlıklı bebiş testlerle bile kndını belli edıyor, bunu testlerle anlayabıleck kadar tecrübe kazandık
Dua et cnm, bol dua ve vazgecme akışına bırak bir gun olacak senin için dua edicem

Kızlar ovülasyon testim T çizgisi daha koyu. Hiç böyle çıkmamıstı ne demek? Bütün yumurtlama belirtilerim var. Dün gece 12 de yaptıgımda aynı böyleydi biraz önce de yaptım test fotografını attım

Eklentiler

• IMG_20230929_141054.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 68
  • 1695986248454.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 75
bebegim is yeri bilgisayarindan aciyorum yakinlasamiyorum millet dicek neye bakiyor bu her gun boyle ondan goremedim ama insallah pozitiftir ya belki bi surpriz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…