- 9 Mart 2022
- 8.310
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.305
- 148
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.461
AminnAllah kolaylık versin canım, kafanı toparla ve enerjin yüksek şekilde geri dönDöndüğün gibi de bebiş haberi alalım inşallah
Aşkım daha iki gün ölçmüşsün tablo oluşturman gerek ki genel hattı ile bilgi sahibi olalımAteş takibi bilen kızlar ben iki gündür ölçmeye başladım dün adetin 3. Günüydü 36.5 çıktı bugün 36.1 normal mi neden olur ? Sizden duyduğum böyle sert düşüşler olmuyordu sanki.melegim can fnd_50 melisaa93
Bence varKizlar geldim geldimbenim kizi okula hazirlamaya ugrasiyordum tersinden kalkti bu sabah hazirla okula gotur derken yazamadim atiyorum testi. Tam tahmin ettigim gibi nerde melegim can in 14.gun test nerde benimki umutlar bir sonraki aya insallah. Umarum regl fazla gecikmez. melegim can B bernaad T tweeetyyy fnd_50 edahandro @bliiss Merveeee57 @beyons melisaa93 Tikabasa
İyi de testlerin koyu işte kuzum sen niye inanmıyorsun hamile oldugunaKizlar geldim geldimbenim kizi okula hazirlamaya ugrasiyordum tersinden kalkti bu sabah hazirla okula gotur derken yazamadim atiyorum testi. Tam tahmin ettigim gibi nerde melegim can in 14.gun test nerde benimki umutlar bir sonraki aya insallah. Umarum regl fazla gecikmez. melegim can B bernaad T tweeetyyy fnd_50 edahandro @bliiss Merveeee57 @beyons melisaa93 Tikabasa
Gayet net belli canım niye hamile degilmissin gibi düşündün kiKizlar geldim geldimbenim kizi okula hazirlamaya ugrasiyordum tersinden kalkti bu sabah hazirla okula gotur derken yazamadim atiyorum testi. Tam tahmin ettigim gibi nerde melegim can in 14.gun test nerde benimki umutlar bir sonraki aya insallah. Umarum regl fazla gecikmez. melegim can B bernaad T tweeetyyy fnd_50 edahandro @bliiss Merveeee57 @beyons melisaa93 Tikabasa
Kuzum benim ateş stabil. Benim umudum yok hamile olmadığımı düşünüyorum o yüzden atmadım ateşi de
Tablo paylaştın mı ben mi görmedim kuzumevet evet yataktan hiç kalkmadan hatta hareket olmasın diye çişe bile kalkmadan ölçtüm hep :) güzel hislerin umut verdi inan ki inşallah gebe kalırım bu ay. Kasıklarımda 38 yaşıma kadar hiç olmamış değişik bir his var ve yumurtalıklarım seyiriyor günlerdir pıt pıt. Ben de farklı hissediyorum ama bakalım.Tekrar teşekkür ederim mutlaka bilgilendireceğim. Sevgiler :)
Ümitsiz konuştum ama sen bni anlarsınKan vermediklerimi de dahil edersek 5 kuzum.1 de düşük var iste. yok ümitsiz degilim. Hayirlisi ne zmansa o zaman olsun insallah. Saglikla olsun
Ne rahatsızlığı kuzum saçmalamaAra verdim çocuk işine o yüzden kuzum rahatsızlık vermek istemedim
Değişik bir tablo ama. Geçen ay mesela hep yükseldi olmadı. Şimdi zikzaklı. Böyle olup hamile olan vardı sankiKuzum benim ateş stabil. Benim umudum yok hamile olmadığımı düşünüyorum o yüzden atmadım ateşi demelegim can melisaa93
yok canım bugün paylaşım yapmadım akışına bıraktım grafiğe baka baka kafaları yicem yoksaTablo paylaştın mı ben mi görmedim kuzum
Paylaş kuzum bakalım
evet bebisim ben iyiyim gecti cok sukur ya korkuttu beni de :) sen nasilsinSen nasılsın kuzucum daha iyi misin?
bebegim is yeri bilgisayarindan aciyorum yakinlasamiyorum millet dicek neye bakiyor bu her gun boyle
Pik demek kuzumKızlar ovülasyon testim T çizgisi daha koyu. Hiç böyle çıkmamıstı ne demek? Bütün yumurtlama belirtilerim var. Dün gece 12 de yaptıgımda aynı böyleydi biraz önce de yaptım test fotografını attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?