💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar ovülasyon testim T çizgisi daha koyu. Hiç böyle çıkmamıstı ne demek? Bütün yumurtlama belirtilerim var. Dün gece 12 de yaptıgımda aynı böyleydi biraz önce de yaptım test fotograf
Çatlaması için ne yapmalıyım besin takviyesi vs olarak ya da döllenme için nasıl tavsiyeler verirsiniz beslenme ya da değerlendirme ile ilgili

Çift çizgin olduğu için bu günleri değerlendirin. Bildiğim kadarıyla T nin koyu çıkması yumurtanın tamamen olgunlaşıp atılacağını gösteriyor. T silinince yumurtlama gerçekleşmiş oluyor.Bir kaç gün her gün, silindikten sonra 2 günde 1 e dönebilirsiniz. Yumurtladıktan sonra değil de öncesinde ve yumurtlama gününde ilişkiye girmek daha önemliymiş demişlerdi bana. Doktor bana extra bişey yapmana gerek yok demişti.

Pik şu an bugünü değerlendirin mutlaka çatlaması için havuç yeniyor bundan sonrası için de yine 2 güne bir şeklinde değerlendirin, ben avokado yemiştim her sabah tutunması için

Modum düşük o yüzden yazmak istemedim ara verdim zaten çocuk işlerine evimi taşıyorum onun üzüntüsü de var
Ara ara oluyor böyle inşallah toparlanırsın en koşa sürede seni geri bekliyoruz aramıza
Aşkım daha iki gün ölçmüşsün tablo oluşturman gerek ki genel hattı ile bilgi sahibi olalım
Hahah evet evet zaten yanlış mı ölçtüm diye korktum ondan sordum

Artık masada bile yumurta görmek istemiyorum kızlar ya. Yumurtlama da yumurtlama yıldım tavuklara döndük bu kadınlık ne zor yarabbim. Kocalara göre hava hoş olduysa olmuştur aşkım olmadıysa bidahaki aya deneriz diyorlar. Kaygısı bizde derdi bizde. Gerçekten kuscam artık. Libidom bile kalmadı

Cok sagol kuzum evet dua et hamislerin duasi kabul olur.
Dedigin gibi surekli ayni seyi yasayinca biliyorsun ayni seyi. Senin 2. yada 3.kimyasalinda da galiba tek ümitsiz konusan bendim grupta hatta moralini bozdum diye korkmustum yazdiktan sonra. az cok kestiriyorsun çünkü sonunu. o yuzden sorun yok saglikla kucagimiza alma asamasina kadar gelebilen hamilelikler yasayalim hep birlikte

Valla biz eşimle akşam yemekten son içtik hep. Ben 10 gün boyunca tükettim günde 1 bardak. Eşim sabah akşam tüketti günde 2 bardak ve eşim benim yumurtam çatlayana kadar içmeye devam etti.

Hayırlısı olsun kuzun pes etmek yok en güzel zamanda gelecek inşallah

Burada sohbet güzel kafa dağılıyor ama aynı zamanda sürekli o konuya kafa yormama neden oluyor benim. Belirtiler testler bin çeşit ihtimaller. Zaten kolay strese giriyorum. Ben buraya mola vericem artık.

İnşallah hepimiz en kısa sürede hayırlısıyla hamile kalırız. Kendinize iyi bakın.

Kuzum benim ateş stabil. Benim umudum yok hamile olmadığımı düşünüyorum o yüzden atmadım ateşi de melegim can @melisaa93
Bende nedense senin hamile oldugunu düşünüyorum bu inişli çıkışlı ateşle bak görürsün allahım inşallah hislerimde yanılmam

Canım dilerim geç yansıyordur. Yarın sabahını merak ediyorum açıkçası. Ama kimyasal bile ise, çok şükür hamile kalabiliyorsun. Sakın ola için karamsarlığa kapılmasın

Bunu değerlendirin kuzum ve havuç ye çatlasın

Kuzum benim ateş stabil. Benim umudum yok hamile olmadığımı düşünüyorum o yüzden atmadım ateşi de melegim can @melisaa93
Senin ateş tablon her seferinde hamileymişsin gibi oluyor çok enteresan ve birden düşüyor. Belki de bu sefer seni yanıltacak inşallah öyledir

Tablo paylaştın mı ben mi görmedim kuzum
kuzum ya rica etsem bakar mısın yine tutamadım kendimi :)Çok fark yok dünden beri ama bu şekilde iniş çıkış gidio az az. Sol üstte referans eğrisi var orda hamilelik yaşayanların grafiğini gösterio böyle gitmiş ama benim ateşim fln çok çıkmıo böyle dümdüz gidio gibi. Kimisinin baya iniş çıkış zigzag olmuş ateşim de çok yükselmemiş anlamıorum neye göre bakıcam ya poffff.Bence ben bu ateşle hamile falan değilim kızlar

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-29-14-49-27-51_394a9586804009acc5ba752d9d5c7ed1.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…