- 7 Ağustos 2023
- 600
- 453
- 33
- 26
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.481
Çatlaması için ne yapmalıyım besin takviyesi vs olarakPik demek kuzum
Çift çizgin olduğu için bu günleri değerlendirin. Bildiğim kadarıyla T nin koyu çıkması yumurtanın tamamen olgunlaşıp atılacağını gösteriyor. T silinince yumurtlama gerçekleşmiş oluyor.Bir kaç gün her gün, silindikten sonra 2 günde 1 e dönebilirsiniz. Yumurtladıktan sonra değil de öncesinde ve yumurtlama gününde ilişkiye girmek daha önemliymiş demişlerdi bana. Doktor bana extra bişey yapmana gerek yok demişti.Kızlar ovülasyon testim T çizgisi daha koyu. Hiç böyle çıkmamıstı ne demek? Bütün yumurtlama belirtilerim var. Dün gece 12 de yaptıgımda aynı böyleydi biraz önce de yaptım test fotograf
Çatlaması için ne yapmalıyım besin takviyesi vs olarakya da döllenme için nasıl tavsiyeler verirsiniz beslenme ya da değerlendirme ile ilgili
Teşekkür ederimÇift çizgin olduğu için bu günleri değerlendirin önemli olan o bir kaç gün her gün, sonrasında 2 günde 1 e dönebilirsiniz. Doktor bana extra bişey yapmana gerek yok demişti.
Pik şu an bugünü değerlendirin mutlakaKızlar ovülasyon testim T çizgisi daha koyu. Hiç böyle çıkmamıstı ne demek? Bütün yumurtlama belirtilerim var. Dün gece 12 de yaptıgımda aynı böyleydi biraz önce de yaptım test fotografını attım
Ara ara oluyor böyle inşallah toparlanırsın en koşa sürede seni geri bekliyoruz aramızaModum düşük o yüzden yazmak istemedimara verdim zaten çocuk işlerine evimi taşıyorum onun üzüntüsü de var
Hahah evet evet zaten yanlış mı ölçtüm diye korktum ondan sordumAşkım daha iki gün ölçmüşsün tablo oluşturman gerek ki genel hattı ile bilgi sahibi olalım
Cok sagol kuzumCnm kusura bakma
Ümitsiz konuştum ama sen bni anlarsın
Aynı şeyleri koyulaşmayan testleri çok gördüğmüz için artık, sağlıklı bebiş testlerle bile kndını belli edıyor, bunu testlerle anlayabıleck kadar tecrübe kazandık
Dua et cnm, bol dua ve vazgecme akışına bırak bir gun olacaksenin için dua edicem
Yeterince koyulasmadi diye dusunuyorum canımGayet net belli canım niye hamile degilmissin gibi düşündün ki
Valla biz eşimle akşam yemekten son içtik hep. Ben 10 gün boyunca tükettim günde 1 bardak. Eşim sabah akşam tüketti günde 2 bardak ve eşim benim yumurtam çatlayana kadar içmeye devam etti.Zumruduanka96 benim adetim geldi canım. İyi bari bekletmedi.
A Afratafracfnd_50 çakşır suyu aç karna mı içiliyor nasıl? Bir de yumurtlamaya kadar içilecek değil mi yoksa 10 gün müydü?
Burda çok yazıldı etti de o zamanlar içme niyetim yoktu. Çakşırı anlatanlardan bi tek siz aklıma geldiniz şu an.
Tamam canım çok sağol. Yani tok olsa daha iyi gibi.Valla biz eşimle akşam yemekten son içtik hep. Ben 10 gün boyunca tükettim günde 1 bardak. Eşim sabah akşam tüketti günde 2 bardak ve eşim benim yumurtam çatlayana kadar içmeye devam etti.
Çok şükür kuzum. Benim de ne olsun neyseki işlerim çok yoğun bu arada da çok düşünmeye vaktim olmuyorevet bebisim ben iyiyim gecti cok sukur ya korkuttu beni de :) sen nasilsin
Hayırlısı olsun kuzun pes etmek yok en güzel zamanda gelecek inşallah2-3 tane silik çizgiden sonra 12.günde tertemiz negatif bir test ilk idrar değil ama olsa çıkardı artık regl gelse de şu sıkıntıyı atsam içimden çok yoruldum bu ayAllah'ım gönlümüze rahatlık versin hepimizin Ekim ayında yeni umutlara gerçi eşim dinlenelim istiyor bu ay ama nasip @edahandro @bernaad @Merveeee57 melegim can @begmsss ve diğer kızlar teşekkür ederim destekleriniz için
Bende nedense senin hamile oldugunu düşünüyorum bu inişli çıkışlı ateşle bak görürsün allahım inşallah hislerimde yanılmamKuzum benim ateş stabil. Benim umudum yok hamile olmadığımı düşünüyorum o yüzden atmadım ateşi demelegim can @melisaa93
Canım dilerim geç yansıyordur. Yarın sabahını merak ediyorum açıkçası.Kizlar geldim geldimbenim kizi okula hazirlamaya ugrasiyordum tersinden kalkti bu sabah hazirla okula gotur derken yazamadim atiyorum testi. Tam tahmin ettigim gibi nerde melegim can in 14.gun test nerde benimki umutlar bir sonraki aya insallah. Umarum regl fazla gecikmez. melegim can @bernaad T tweeetyyy fnd_50 @edahandro bliiss @Merveeee57 @beyons @melisaa93 @Tikabasa
Bunu değerlendirin kuzum ve havuç ye çatlasınKızlar ovülasyon testim T çizgisi daha koyu. Hiç böyle çıkmamıstı ne demek? Bütün yumurtlama belirtilerim var. Dün gece 12 de yaptıgımda aynı böyleydi biraz önce de yaptım test fotograf
Çatlaması için ne yapmalıyım besin takviyesi vs olarakya da döllenme için nasıl tavsiyeler verirsiniz beslenme ya da değerlendirme ile ilgili
Senin ateş tablon her seferinde hamileymişsin gibi oluyor çok enteresan ve birden düşüyor. Belki de bu sefer seni yanıltacakKuzum benim ateş stabil. Benim umudum yok hamile olmadığımı düşünüyorum o yüzden atmadım ateşi demelegim can @melisaa93
kuzum ya rica etsem bakar mısın yine tutamadım kendimi :)Çok fark yok dünden beri ama bu şekilde iniş çıkış gidio az az. Sol üstte referans eğrisi var orda hamilelik yaşayanların grafiğini gösterio böyle gitmiş ama benim ateşim fln çok çıkmıo böyle dümdüz gidio gibi. Kimisinin baya iniş çıkış zigzag olmuş ateşim de çok yükselmemiş anlamıorum neye göre bakıcam ya poffff.Bence ben bu ateşle hamile falan değilim kızlarTablo paylaştın mı ben mi görmedim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?