- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.501
Maşallah pikin güzelliğiKızlar ovülasyon testim T çizgisi daha koyu. Hiç böyle çıkmamıstı ne demek? Bütün yumurtlama belirtilerim var. Dün gece 12 de yaptıgımda aynı böyleydi biraz önce de yaptım test fotografını attım
Ben pik olduğu akşam 3 büyük havuç yemiştim. Ertesi akşama çatlamıştı. Tavsiye ederimKızlar ovülasyon testim T çizgisi daha koyu. Hiç böyle çıkmamıstı ne demek? Bütün yumurtlama belirtilerim var. Dün gece 12 de yaptıgımda aynı böyleydi biraz önce de yaptım test fotograf
Çatlaması için ne yapmalıyım besin takviyesi vs olarakya da döllenme için nasıl tavsiyeler verirsiniz beslenme ya da değerlendirme ile ilgili
diğer grafik de böyle yükseleceğine düşüyor ateş dahaTablo paylaştın mı ben mi görmedim kuzum
Kuzum dün sende bir yerde iniş vardı noldu o yerleşme düşüşü gibiydikuzum ya rica etsem bakar mısın yine tutamadım kendimi :)Çok fark yok dünden beri ama bu şekilde iniş çıkış gidio az az. Sol üstte referans eğrisi var orda hamilelik yaşayanların grafiğini gösterio böyle gitmiş ama benim ateşim fln çok çıkmıo böyle dümdüz gidio gibi. Kimisinin baya iniş çıkış zigzag olmuş ateşim de çok yükselmemiş anlamıorum neye göre bakıcam ya poffff.Bence ben bu ateşle hamile falan değilim kızlar
İşte bu tabloyu diyorum bak. Sen şuan 0.1 lik düşüşlere falan takılma kapak çizgisine yakın düşüş olursa (yerleşme düşüşü değilse) adet geliyor demektir hala umut var beklemelisindiğer grafik de böyle yükseleceğine düşüyor ateş daha
İşte ben de öyle çok umutlanıyorum şak diye düşüyor o yüzden bu ay hiç o beklentilere girmedim direkt adet günümü bekliyorum o gün düşmezse yaparım testSenin ateş tablon her seferinde hamileymişsin gibi oluyor çok enteresan ve birden düşüyor. Belki de bu sefer seni yanıltacakinşallah öyledir
Ya aşkım ben de nedense bu ay hiç diğer aylar gibi hissetmiyorum her ay bir acaba mı oluyordu umutlu oluyordum ama bu ay hiç o hissiyat yok valla ya inşallah senin hissettiğin doğru cıkarBende nedense senin hamile oldugunu düşünüyorum bu inişli çıkışlı ateşle bak görürsün allahım inşallah hislerimde yanılmam
Aşkım ben aç karnına içtim yumurta çatlayana kadarZumruduanka96 benim adetim geldi canım. İyi bari bekletmedi.
A Afratafracfnd_50 çakşır suyu aç karna mı içiliyor nasıl? Bir de yumurtlamaya kadar içilecek değil mi yoksa 10 gün müydü?
Burda çok yazıldı etti de o zamanlar içme niyetim yoktu. Çakşırı anlatanlardan bi tek siz aklıma geldiniz şu an.
Cok sagol kuzumCanım dilerim geç yansıyordur. Yarın sabahını merak ediyorum açıkçası.Ama kimyasal bile ise, çok şükür hamile kalabiliyorsun. Sakın ola için karamsarlığa kapılmasın
Yerleşme kanaması olabilir canım çok ve kırmızı gelmedigi sürece korkmaKizlar az miktarda pembe kan geldi simdi. Bi sorunmu var acaba bebekteelim ayagim titredi
Daha bugun ogrendim hamile oldgmu doktor 3-4 haftalk dedi. Cok korkuyorum suanYerleşme kanaması olabilir canım çok ve kırmızı gelmedigi sürece korkma
Folik asit yapmaz canım bat günün yakınsa yada bat günü ise yerleşme olabilirDaha bugun ogrendim hamile oldgmu doktor 3-4 haftalk dedi. Cok korkuyorum suansabah folik asite basladim ondan mi oldu anlamadim
Bat gunumu 4 gun gecti. Birazda adet sancisi gbi sancim varFolik asit yapmaz canım bat günün yakınsa yada bat günü ise yerleşme olabilir
26sı düşüş gibi canım ama bilmiyorum anlamıyorum ki hiç grafik okumayıKuzum dün sende bir yerde iniş vardı noldu o yerleşme düşüşü gibiydi
İnşallah bebeğin seninledirYeterince koyulasmadi diye dusunuyorum canım
dediğin bu galiba kuzumKuzum dün sende bir yerde iniş vardı noldu o yerleşme düşüşü gibiydi
Kuzum geçmez çogalır ise acile gidersin ultrasonla bakarlar galiba çok yeniymiş zaten kese gözükmez ama bilemedim.Bat gunumu 4 gun gecti. Birazda adet sancisi gbi sancim var
Teşekkür ederim öyle yapayımMaşallah pikin güzelliğibu gece ve yarın geceyi çok iyi değerlendirin . İlişki sonrası hemen kalkma, yarım saat yat ve kalçanı hafif yüksek tut bekle. Duş da ertesi sabah al mümkünse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?