💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Maşallah pikin güzelliği bu gece ve yarın geceyi çok iyi değerlendirin . İlişki sonrası hemen kalkma, yarım saat yat ve kalçanı hafif yüksek tut bekle. Duş da ertesi sabah al mümkünse.

Ben pik olduğu akşam 3 büyük havuç yemiştim. Ertesi akşama çatlamıştı. Tavsiye ederim

Kuzum dün sende bir yerde iniş vardı noldu o yerleşme düşüşü gibiydi

diğer grafik de böyle yükseleceğine düşüyor ateş daha
İşte bu tabloyu diyorum bak. Sen şuan 0.1 lik düşüşlere falan takılma kapak çizgisine yakın düşüş olursa (yerleşme düşüşü değilse) adet geliyor demektir hala umut var beklemelisin

Senin ateş tablon her seferinde hamileymişsin gibi oluyor çok enteresan ve birden düşüyor. Belki de bu sefer seni yanıltacak inşallah öyledir
İşte ben de öyle çok umutlanıyorum şak diye düşüyor o yüzden bu ay hiç o beklentilere girmedim direkt adet günümü bekliyorum o gün düşmezse yaparım test

Bende nedense senin hamile oldugunu düşünüyorum bu inişli çıkışlı ateşle bak görürsün allahım inşallah hislerimde yanılmam
Ya aşkım ben de nedense bu ay hiç diğer aylar gibi hissetmiyorum her ay bir acaba mı oluyordu umutlu oluyordum ama bu ay hiç o hissiyat yok valla ya inşallah senin hissettiğin doğru cıkar

Aşkım ben aç karnına içtim yumurta çatlayana kadar

Canım dilerim geç yansıyordur. Yarın sabahını merak ediyorum açıkçası. Ama kimyasal bile ise, çok şükür hamile kalabiliyorsun. Sakın ola için karamsarlığa kapılmasın
Cok sagol kuzum yarin sabah son bir kez yaparim aynen. Insallah sonraki ay benim de senin gibi supheye yer vermeyecek netlikte testlerim olur

Kızlar biraz garip bir soru olacak ama ilişkiden sonra yarım saat kadar kalkmadan yatıyorum. Sonra kalkıp duş alıyorum duşta da abdestin gereği olarak her yerimi yıkıyorum tabiki ama rahim kısmını temizlerken dikkat mi etmeliyiz yani spermlere zarar verme ya da hamileliği önleme durumu olabilir mi siz neye dikkat ediyorsunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…