- 7 Ağustos 2023
- 600
- 453
- 33
- 26
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.521
Öyle yapıcamBen pik olduğu akşam 3 büyük havuç yemiştim. Ertesi akşama çatlamıştı. Tavsiye ederim
Hangi gun bat canim?İşte ben de öyle çok umutlanıyorum şak diye düşüyor o yüzden bu ay hiç o beklentilere girmedim direkt adet günümü bekliyorum o gün düşmezse yaparım test
ay kusura bakma canım işyerinden giriyorum biraz da yoğunum yorumunu görmeden 2 kez paylaşmışım. Teşekkür ederim kuzum geri dönüşün içinİşte bu tabloyu diyorum bak. Sen şuan 0.1 lik düşüşlere falan takılma kapak çizgisine yakın düşüş olursa (yerleşme düşüşü değilse) adet geliyor demektir hala umut var beklemelisin
benim de geldi canimm peceteye pembe kahverengi ama reglden onceydi sonra kendi kesildi senin de yerlesmedir belkiKizlar az miktarda pembe kan geldi simdi. Bi sorunmu var acaba bebekteelim ayagim titredi
Kadin dogumcular iliski sonrasi vajina icinin yikanmasini onermiyorlar zaten canim. Asidik dengeyi bozup enfeksiyona acik hale getiriyormus.Kızlar biraz garip bir soru olacak ama ilişkiden sonra yarım saat kadar kalkmadan yatıyorum. Sonra kalkıp duş alıyorum duşta da abdestin gereği olarak her yerimi yıkıyorum tabiki ama rahim kısmını temizlerken dikkat mi etmeliyiz yani spermlere zarar verme ya da hamileliği önleme durumu olabilir mi siz neye dikkat ediyorsunuz???
Acilde bakiolarmi ulturasonla ?Kuzum geçmez çogalır ise acile gidersin ultrasonla bakarlar galiba çok yeniymiş zaten kese gözükmez ama bilemedim.
Acilde bakiolarmi ulturasonla ?
Kadın doguma gidersen bakarlar normal aciller bakmaz canım. Sen lekelenmeni kontrol et geçerse sıkıntı yapmaAcilde bakiolarmi ulturasonla ?
Sabun falan değil sadece suyla yıkıyorum canım hem abdestin gereği olarakta o bölgenin temizlenmesi gerekiyor ya birde meni varken içinde o şekilde bırakmak rahatsız edici olur diye düşünüyordum, yanlış mı yapıyorum acabaKadin dogumcular iliski sonrasi vajina icinin yikanmasini onermiyorlar zaten canim. Asidik dengeyi bozup enfeksiyona acik hale getiriyormus.
canim ben de ise mi baksam bi yandan forum hep acik Allahtan Turk yok kimse anlamiyor ne yazdigimiÇok şükür kuzum. Benim de ne olsun neyseki işlerim çok yoğun bu arada da çok düşünmeye vaktim olmuyorboşa düşmemem lazım bu ara
Yok canım estagfrllah olur mu öyle şey her zaman yardımcı olurum inşallah sonu güzel oluray kusura bakma canım işyerinden giriyorum biraz da yoğunum yorumunu görmeden 2 kez paylaşmışım. Teşekkür ederim kuzum geri dönüşün için
Son 4 gün kaldı kuzum. 3 Ekim gibi bat. Ateş ya bir iki gün kala düşer ya da tam adet günü düşer. Adet sivilcem çıkarsa yakında zaten tamamdırHangi gun bat canim?
Evet niye öbürü farklıydı kuzumdediğin bu galiba kuzum
canım ikisi de aynı program femometer. Biri optimize eğri ,diğeri yorumlanmış eğri diye geçiyor.Evet niye öbürü farklıydı kuzum
Valla yanlış dogru diye bisey diyemem kuzum bende sadece o bilgi var. kadin dogumcum bana oyle demisti. Vajinal ph degeri 3.5-5 arasiymis cesme suyu ph 6 9 arasiymis galiba. O da dengeyi bozuyormus. Bildigim oSabun falan değil sadece suyla yıkıyorum canım hem abdestin gereği olarakta o bölgenin temizlenmesi gerekiyor ya birde meni varken içinde o şekilde bırakmak rahatsız edici olur diye düşünüyordum, yanlış mı yapıyorum acaba
Senin surecin nasildi canim?İnşallah biz haklı cıkarız kuzucum 5 sene de o kadar cok kımyasal gecırdım ki sayısını bile unuttum seni benden iyi anlayan yoktur heralde ama umut her zaman var
Valla yanlış dogru diye bisey diyemem kuzum bende sadece o bilgi var. kadin dogumcum bana oyle demisti. Vajinal ph degeri 3.5-5 arasiymis cesme suyu ph 6 9 arasiymis galiba. O da dengeyi bozuyormus. Bildigim
Anladım canım teşekkürler, sen mesela ilişki sonrası duş alırken vajina kısmını asla temizleniyor ve su tutmuyorsun doğru anladım değil mi, peki sonrasında ilişki yaşandığı için herhangi bir koku vs olmuyor mu ya da ilişki sonrası sıvıyı peceteyle falan mı temizlemek gerekiyor o zaman? Çok saçma sorular bunlar farkındayım ama uzun zamandır hamile kalamiyorum o yüzden acaba bu konuda bir yanlış mı yapıyorum diye tecrübelilere sormak istedimValla yanlış dogru diye bisey diyemem kuzum bende sadece o bilgi var. kadin dogumcum bana oyle demisti. Vajinal ph degeri 3.5-5 arasiymis cesme suyu ph 6 9 arasiymis galiba. O da dengeyi bozuyormus. Bildigim o
Benimkini 4. Gün yaptı doktor benimde haftasonuna geldi canımKızlar hormon tahlilleri 4.gün yapılmaz değil mi? 2 ve 3. Günler haftasonuna denk geliyorda
Kuzum ic dis demeden Allah ne verdiyse yikiyordum ben sabunla falan hattaAnladım canım teşekkürler, sen mesela ilişki sonrası duş alırken vajina kısmını asla temizleniyor ve su tutmuyorsun doğru anladım değil mi, peki sonrasında ilişki yaşandığı için herhangi bir koku vs olmuyor mu ya da ilişki sonrası sıvıyı peceteyle falan mı temizlemek gerekiyor o zaman? Çok saçma sorular bunlar farkındayım ama uzun zamandır hamile kalamiyorum o yüzden acaba bu konuda bir yanlış mı yapıyorum diye tecrübelilere sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?