💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

İşte bu tabloyu diyorum bak. Sen şuan 0.1 lik düşüşlere falan takılma kapak çizgisine yakın düşüş olursa (yerleşme düşüşü değilse) adet geliyor demektir hala umut var beklemelisin
ay kusura bakma canım işyerinden giriyorum biraz da yoğunum yorumunu görmeden 2 kez paylaşmışım. Teşekkür ederim kuzum geri dönüşün için

Kadin dogumcular iliski sonrasi vajina icinin yikanmasini onermiyorlar zaten canim. Asidik dengeyi bozup enfeksiyona acik hale getiriyormus.

Kadin dogumcular iliski sonrasi vajina icinin yikanmasini onermiyorlar zaten canim. Asidik dengeyi bozup enfeksiyona acik hale getiriyormus.
Sabun falan değil sadece suyla yıkıyorum canım hem abdestin gereği olarakta o bölgenin temizlenmesi gerekiyor ya birde meni varken içinde o şekilde bırakmak rahatsız edici olur diye düşünüyordum, yanlış mı yapıyorum acaba

Çok şükür kuzum. Benim de ne olsun neyseki işlerim çok yoğun bu arada da çok düşünmeye vaktim olmuyor boşa düşmemem lazım bu ara
canim ben de ise mi baksam bi yandan forum hep acik Allahtan Turk yok kimse anlamiyor ne yazdigimi
dusme dusme evet hep buna odakliyiz ya is olmasi cok guzel o acidan

Kızlar hormon tahlilleri 4.gün yapılmaz değil mi? 2 ve 3. Günler haftasonuna denk geliyorda

Valla yanlış dogru diye bisey diyemem kuzum bende sadece o bilgi var. kadin dogumcum bana oyle demisti. Vajinal ph degeri 3.5-5 arasiymis cesme suyu ph 6 9 arasiymis galiba. O da dengeyi bozuyormus. Bildigim o

Valla yanlış dogru diye bisey diyemem kuzum bende sadece o bilgi var. kadin dogumcum bana oyle demisti. Vajinal ph degeri 3.5-5 arasiymis cesme suyu ph 6 9 arasiymis galiba. O da dengeyi bozuyormus. Bildigim

Valla yanlış dogru diye bisey diyemem kuzum bende sadece o bilgi var. kadin dogumcum bana oyle demisti. Vajinal ph degeri 3.5-5 arasiymis cesme suyu ph 6 9 arasiymis galiba. O da dengeyi bozuyormus. Bildigim o
Anladım canım teşekkürler, sen mesela ilişki sonrası duş alırken vajina kısmını asla temizleniyor ve su tutmuyorsun doğru anladım değil mi, peki sonrasında ilişki yaşandığı için herhangi bir koku vs olmuyor mu ya da ilişki sonrası sıvıyı peceteyle falan mı temizlemek gerekiyor o zaman? Çok saçma sorular bunlar farkındayım ama uzun zamandır hamile kalamiyorum o yüzden acaba bu konuda bir yanlış mı yapıyorum diye tecrübelilere sormak istedim

Artıyor mu biraz sanki ne dersiniz?

Oda biraz tozlanmış onu görmeyin

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-29-16-04-41-87_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20230929_160729.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 46
Kuzum ic dis demeden Allah ne verdiyse yikiyordum ben sabunla falan hatta ama sık enfeksiyon mantar sikayetlerim oluyordu. Sonra oyle dedi iste. Hatta kizdi biraz da ondan sonra biraktim. Hakikaten de azaldi enfeksiyon. Dış bölgeyi yikiyorum. O sivi dus sonrasinda da gelebiliyor devaminda. Onu da normal tuvalette taharetle yikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…