- 23 Ağustos 2023
- 1.327
- 1.089
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.541
T cizgisi c cizgisinden koyu olana kadar yapmaya devam canimKızlar merhaba ovulasyon testim geldi yorumlayın ben bilmiyorum çünkü
Yok bebitom bekliyorum halasacibelinde senin gelen giden yok demi canimcim
ya gelmezse cok sevinicem hadi plsYok bebitom bekliyorum halabelki yarına kayar elimde hiç test kalmadı almak istemiyorum da açıkçası
Tamam canım sağol peki hergun aynı saatemi kargom geç geldi bugün ben yarın sabah hep ilk idrarla yapicamT cizgisi c cizgisinden koyu olana kadar yapmaya devam canim
ovulasyonu ilk idrarla yapmayin diyorlar canim. istersen aksamustu 3 saat falan sivi tuketmeden yap yine. kizlar daha iyi bilir de hamilelik testinin aksina ilk idrar olmasin dedilerTamam canım sağol peki hergun aynı saatemi kargom geç geldi bugün ben yarın sabah hep ilk idrarla yapicam
Canım ilk idrarla yapma, mümkünse 11 den sonra 2 ya da 3. İdrarla yap öncesinde de 2 saat sıvı almaTamam canım sağol peki hergun aynı saatemi kargom geç geldi bugün ben yarın sabah hep ilk idrarla yapicam
Anladım canım gerçekten açıklayıcı oldu çok teşekkür ederimKuzum ic dis demeden Allah ne verdiyse yikiyordum ben sabunla falan hattaama sık enfeksiyon mantar sikayetlerim oluyordu. Sonra oyle dedi iste. Hatta kizdi biraz da ondan sonra biraktim. Hakikaten de azaldi enfeksiyon. Dış bölgeyi yikiyorum. O sivi dus sonrasinda da gelebiliyor devaminda. Onu da normal tuvalette taharetle yikiyorum
Kuzum ilk idrarla yapilmiyor ovulasyon testi. Hep ayni saatte yapmaya calis evet. T cizgisi koyulasmaya baslayinca gunde 2 defa yap ki kacirma pik oldugunu. Iki cizginin koyulugu ayni ya da T daha fazla oldugunda iliski gerekiyor. Sonra T cizgisi silinmeye baslayacak. Iliskiye de gun asiri devam et sonrasindaTamam canım sağol peki hergun aynı saatemi kargom geç geldi bugün ben yarın sabah hep ilk idrarla yapicam
Sağol canım bende yarın acilde mi yaptırsam tahlil diyordum ama yoksa da pazartesi günü yaptırırımBenimkini 4. Gün yaptı doktor benimde haftasonuna geldi canım
Tamam canım t çizgisi köyü oluncaiki defa yaparım zaten yaptığında hep buraya aticam bugünkü geç geldi öylesine meraktan yaptım ama çok a.z çizgi var ben hep buraya atarım yorum yaparsınız ilk defa yaptım bilmiyorumKuzum ilk idrarla yapilmiyor ovulasyon testi. Hep ayni saatte yapmaya calis evet. T cizgisi koyulasmaya baslayinca gunde 2 defa yap ki kacirma pik oldugunu. Iki cizginin koyulugu ayni ya da T daha fazla olduz çizgi gunda iliski gerekiyor. Sonra T cizgisi silinmeye baslayacak. Iliskiye de gun asiri devam et sonrasinda
Hadi senden de güzel haberler bekliyoruz yavrunun keyfi de yerindedir inşallahya gelmezse cok sevinicem hadi plsgelirse de ekimde seviniriz nolcak ..ben de 15 ekime randevu aldim gitcem bakalim. delirdim forumda gezerken babam cok kiziyor
Tamam canım öyle yapicam yardım ettiğiniz için çok sağol ben ilk defa yapiyorumda bilmiyorum pek ben buraya atarım yorumlarsiniz dediklerini uygulayacagimCanım ilk idrarla yapma, mümkünse 11 den sonra 2 ya da 3. İdrarla yap öncesinde de 2 saat sıvı alma
Benim yaptığım ilk idrar değil bir de sıvı alamadim şuan yaptığım teste yorumun yardımın için çok sağol canımovulasyonu ilk idrarla yapmayin diyorlar canim. istersen aksamustu 3 saat falan sivi tuketmeden yap yine. kizlar daha iyi bilir de hamilelik testinin aksina ilk idrar olmasin dediler
yok yok anladim onu bebisim ama senin testte su an zaten yukselmemis henuz LH. ben hep aksamustu idrariyla yaptim 2-3 saat sivi almadan zaten renginden bellie diyor. insallah hayirlisiyla olsun bu ay canimBenim yaptığım ilk idrar değil bir de sıvı alamadim şuan yaptığım teste yorumun yardımın için çok sağol canım
ya evet evet bebisim cok sagolun destek oldunuz ayni heyecanlari hepimiz paylasalimHadi senden de güzel haberler bekliyoruz yavrunun keyfi de yerindedir inşallahama en baştan olumluydum ben sana sen biraz panik oldun ama her şey yolundaymis gibi gelmişti bana
Yok canım anladim seni biliyorum nasıl olacağını zaten adetim iki gün oldu biteli takvimde yedi Ekim o zaman ben yarın saat dörtte yapicam sıvı almadan ama idarara cikicam dimi mesala iki de sıvı almicam dörde kadar ama idara cikabilirim dimi canımyok yok anladim onu bebisim ama senin testte su an zaten yukselmemis henuz LH. ben hep aksamustu idrariyla yaptim 2-3 saat sivi almadan zaten renginden bellie diyor. insallah hayirlisiyla olsun bu ay canim
Amin canımın içi sadece ben değil allah ol der ve olur umarım hepimiz güzel haberler veririzMerhabalar batımız aynı 10 ekimbizim bu ay hastalıklardan değerlendirmeye fırsatımız olmadı pek inşallah güzel haberler alırız sizden ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?