💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar merhaba ovulasyon testim geldi yorumlayın ben bilmiyorum çünkü

Eklentiler

• IMG_20230929_162137.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 63
Yok bebitom bekliyorum hala belki yarına kayar elimde hiç test kalmadı almak istemiyorum da açıkçası
ya gelmezse cok sevinicem hadi pls gelirse de ekimde seviniriz nolcak ..ben de 15 ekime randevu aldim gitcem bakalim. delirdim forumda gezerken babam cok kiziyor

Tamam canım sağol peki hergun aynı saatemi kargom geç geldi bugün ben yarın sabah hep ilk idrarla yapicam
ovulasyonu ilk idrarla yapmayin diyorlar canim. istersen aksamustu 3 saat falan sivi tuketmeden yap yine. kizlar daha iyi bilir de hamilelik testinin aksina ilk idrar olmasin dediler

Anladım canım gerçekten açıklayıcı oldu çok teşekkür ederim

Tamam canım sağol peki hergun aynı saatemi kargom geç geldi bugün ben yarın sabah hep ilk idrarla yapicam
Kuzum ilk idrarla yapilmiyor ovulasyon testi. Hep ayni saatte yapmaya calis evet. T cizgisi koyulasmaya baslayinca gunde 2 defa yap ki kacirma pik oldugunu. Iki cizginin koyulugu ayni ya da T daha fazla oldugunda iliski gerekiyor. Sonra T cizgisi silinmeye baslayacak. Iliskiye de gun asiri devam et sonrasinda

Tamam canım t çizgisi köyü oluncaiki defa yaparım zaten yaptığında hep buraya aticam bugünkü geç geldi öylesine meraktan yaptım ama çok a.z çizgi var ben hep buraya atarım yorum yaparsınız ilk defa yaptım bilmiyorum

ya gelmezse cok sevinicem hadi pls gelirse de ekimde seviniriz nolcak ..ben de 15 ekime randevu aldim gitcem bakalim. delirdim forumda gezerken babam cok kiziyor
Hadi senden de güzel haberler bekliyoruz yavrunun keyfi de yerindedir inşallah ama en baştan olumluydum ben sana sen biraz panik oldun ama her şey yolundaymis gibi gelmişti bana

ovulasyonu ilk idrarla yapmayin diyorlar canim. istersen aksamustu 3 saat falan sivi tuketmeden yap yine. kizlar daha iyi bilir de hamilelik testinin aksina ilk idrar olmasin dediler
Benim yaptığım ilk idrar değil bir de sıvı alamadim şuan yaptığım teste yorumun yardımın için çok sağol canım

Benim yaptığım ilk idrar değil bir de sıvı alamadim şuan yaptığım teste yorumun yardımın için çok sağol canım
yok yok anladim onu bebisim ama senin testte su an zaten yukselmemis henuz LH. ben hep aksamustu idrariyla yaptim 2-3 saat sivi almadan zaten renginden bellie diyor. insallah hayirlisiyla olsun bu ay canim

Hadi senden de güzel haberler bekliyoruz yavrunun keyfi de yerindedir inşallah ama en baştan olumluydum ben sana sen biraz panik oldun ama her şey yolundaymis gibi gelmişti bana
ya evet evet bebisim cok sagolun destek oldunuz ayni heyecanlari hepimiz paylasalim cok uzun surec gercekten. Erkekler ne rahat ya

yok yok anladim onu bebisim ama senin testte su an zaten yukselmemis henuz LH. ben hep aksamustu idrariyla yaptim 2-3 saat sivi almadan zaten renginden bellie diyor. insallah hayirlisiyla olsun bu ay canim
Yok canım anladim seni biliyorum nasıl olacağını zaten adetim iki gün oldu biteli takvimde yedi Ekim o zaman ben yarın saat dörtte yapicam sıvı almadan ama idarara cikicam dimi mesala iki de sıvı almicam dörde kadar ama idara cikabilirim dimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…