- 23 Ağustos 2023
- 1.327
- 1.089
- 53
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.561
genelde cikma diyorlar canim sanki yogunlugu azaliyor gibi ama ben cikmadim bir kere ciktim onda da ek 2 saat daha bekledimYok canım anladim seni biliyorum nasıl olacağını zaten adetim iki gün oldu biteli takvimde yedi Ekim o zaman ben yarın saat dörtte yapicam sıvı almadan ama idarara cikicam dimi mesala iki de sıvı almicam dörde kadar ama idara cikabilirim dimi canım
aaaa cizgi varrrrKızlar kızlar birşey var mıdır
Ben Allah'tan fazla su içen birisi değilim benim için iyibir yandan yarın yine yapicamgenelde cikma diyorlar canim sanki yogunlugu azaliyor gibi ama ben cikmadim bir kere ciktim onda da ek 2 saat daha bekledimsusuzluktan oldum yani belki beklerken idrara cikan varsa yorum yapabilir
Çizgi var sanki görünüyor bat ne zamanKızlar kızlar birşey var mıdır
e iyi o zaman zaten icmeyince idrar da gelmiyor ki :)Ben Allah'tan fazla su içen birisi değilim benim için iyibir yandan yarın yine yapicam
Ayy canım sağol ben testin içini açtım daha yakından çekeyim diye çizgi yok oldu gibiaaaa cizgi varrrrcanim cok guzel ay tebrik ederim simdiden insallah saglikla artar koyulugu cizginin
Yani fazla icmiyorum bene iyi o zaman zaten icmeyince idrar da gelmiyor ki :)
6 gün var canım ama çizgi kayboldu içini açıncaÇizgi var sanki görünüyor bat ne zaman
e bildigin cizgi var canim bilgisayardan mi yanlis goruyorum aa? benim de 6 gun varken sabah yapmistim bak atayim ayni boyle asiri silikti sonra aksam pahali bi test almsitim hatta kizlar gulmustu burda bilir- pregnant ciktiAyy canım sağol ben testin içini açtım daha yakından çekeyim diye çizgi yok oldu gibiyine de sağol
Merak etme canım daha varmış koyulaşır elbet6 gün var canım ama çizgi kayboldu içini açınca
e bildigin cizgi var canim bilgisayardan mi yanlis goruyorum aa? benim de 6 gun varken sabah yapmistim bak atayim ayni boyle asiri silikti sonra aksam pahali bi test almsitim hatta kizlar gulmustu burda bilir- pregnant cikti
Çizgi var kizzz görüyorumKızlar kızlar birşey var mıdır
Tabii ben de adetim bitsin başlayacağım birlikte bakarız burdaTamam canım öyle yapicam yardım ettiğiniz için çok sağol ben ilk defa yapiyorumda bilmiyorum pek ben buraya atarım yorumlarsiniz dediklerini uygulayacagim
Evet bende şaşırdım vardı çizgi hatta arkadaşla mesajlaşıyordum şok oldum hemen çektim ama sonra kayboldu
Şimdi yaptım canım ama çizgi kaybolduÇizgi var kizzz görüyorumne zaman yaptın testi
Sabahki testi de atmıştım buraya çok çok zorlayarak baktım onda da sanki çok silik gölge vardı ama şimdi yaptığımda baya rahat görüyordume bildigin cizgi var canim bilgisayardan mi yanlis goruyorum aa? benim de 6 gun varken sabah yapmistim bak atayim ayni boyle asiri silikti sonra aksam pahali bi test almsitim hatta kizlar gulmustu burda bilir- pregnant cikti
Sabahki testi de atmıştım buraya çok çok zorlayarak baktım onda da sanki çok silik gölge vardı ama şimdi yaptığımda baya rahat görüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?