💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

genelde cikma diyorlar canim sanki yogunlugu azaliyor gibi ama ben cikmadim bir kere ciktim onda da ek 2 saat daha bekledim susuzluktan oldum yani belki beklerken idrara cikan varsa yorum yapabilir

Kızlar bugün regl olmam lazım hala olmadım kasık bel ağrım var az önce lavaboya gittim beyaz ve sarımsı akıntım var normal mi rgl günü akıntı olması

Ayy canım sağol ben testin içini açtım daha yakından çekeyim diye çizgi yok oldu gibi yine de sağol
e bildigin cizgi var canim bilgisayardan mi yanlis goruyorum aa? benim de 6 gun varken sabah yapmistim bak atayim ayni boyle asiri silikti sonra aksam pahali bi test almsitim hatta kizlar gulmustu burda bilir- pregnant cikti

e bildigin cizgi var canim bilgisayardan mi yanlis goruyorum aa? benim de 6 gun varken sabah yapmistim bak atayim ayni boyle asiri silikti sonra aksam pahali bi test almsitim hatta kizlar gulmustu burda bilir- pregnant cikti
Sabahki testi de atmıştım buraya çok çok zorlayarak baktım onda da sanki çok silik gölge vardı ama şimdi yaptığımda baya rahat görüyordum

cok ilginc canim normalde durdukca koyulasir senin durdukca silinmis. aslinda ilk 5 dk diyor benim testlerde seninkinde ne kadar sureden sonra dikkate almayin diyor ? bence senin var bebisim ya cok belli bak 2 testte de cikmis ayni benim gibi silik ay hadi insallah yarin sabah ilk idrarla yapip bizimle paylassana cok merak ettim :)
Sabahki testi de atmıştım buraya çok çok zorlayarak baktım onda da sanki çok silik gölge vardı ama şimdi yaptığımda baya rahat görüyordum

Kızlar bişey sorcam bugün adet başlangıcından itibaren 15.günümdeyim.bu ay ovülasyon yapmadım, biraz salmak istedim de. Bugün cidden bel ağrısı çekiyorum akıntım da var. Bu ağrılar ve akıntı çatlamadab hemen önce mi olur yoksa çatlama sonrası mı. Yani şuan test yapsam pik çıktığı dönem midir yoksa silikleştiği mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…