💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Aynen öyle burada insan kendini çok iyi hissediyor mesela ben en son doktordan çıkınca çok kötüydüm buraya yazdım sağolsun canım kızlar beni bilgilendirdi meğerse boşu boşuna doktorun resmen yaklaşım yanlışlığı yüzünden oturup ağlamışım saatlerce. Seda yı bi kaç kişiden duydum ama hiç gitmedim öyle diyosan daha da gitmem o zaman bıktım zaten artık doktor doktor gezip çare ararken doktorların saçma tavırlarına maruz kalmaktan

Tamam canım ay hadi inşallah inanamam yani o derece

Kuzum rahim filmi de çekildim tüpler açık ve hiçbir sıkıntı çıkmadı mart ayında çekildim
Yaa öyle mi orayı kaçırmışım kusuruma bakmayın sezaryen sonrası sorun mu oluştu diye yazınca siz doktorumun söylediği geldi hemen aklıma sizinle paylaşmak istedim. Tüplerde sorun yoksa geriye tek seçenek kalıyo stres mi

gormedim canim yorumu kacirmisimdir. ben isyerindeyim laptoptan cok goremiyorum aslinda.
Ama az once attigini gorebildim mesela yakinlasmadan :)
Evet ikincisi yakınlaşmadan görünüyordu ay hadi bakalım , seninde hamileliğin çok yeniymiş oldum profilden canım sağlıkla ilerlesin inşallah

Evet ikincisi yakınlaşmadan görünüyordu ay hadi bakalım , seninde hamileliğin çok yeniymiş oldum profilden canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Cok sagol canim cok amin insallah gercekten saglik her sey
Hepimize cok saglikli bebisler gelsin insallah bu grup bu sene bitmeden komple hamis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…