- 31 Temmuz 2023
- 444
- 430
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.581
Aynen öyle burada insan kendini çok iyi hissediyor mesela ben en son doktordan çıkınca çok kötüydüm buraya yazdım sağolsun canım kızlar beni bilgilendirdi meğerse boşu boşuna doktorun resmen yaklaşım yanlışlığı yüzünden oturup ağlamışım saatlerce. Seda yı bi kaç kişiden duydum ama hiç gitmedim öyle diyosan daha da gitmem o zaman bıktım zaten artık doktor doktor gezip çare ararken doktorların saçma tavırlarına maruz kalmaktanCok tesekkur ederim.Testler negatif ama yapmaya devam
kaybınız için çok üzüldüm. Gerçekten zor bir süreç.. Biz daha 6 aylık evliyiz ama 2 aydır korunmuyoruz. Yaşım 38 olduğu için açıkçası korkularım var herşeyim normal ve sağlıklı dense de.. Ne biliyim doktorlarında ağızlarından laf cımbızla çıkıyor. Hangisi iyi hangisi kötü bilemiyor insan. Burda iyi ki aynı şeyleri yaşayan ve bilgi paylaşan kadınlar var insan bilmediğini de öğreniyor. Benim sigortamda da gebelik yok eşim ekletelim dedi ama özelin yaklaşımını ve paragözcülüğünü olur olmadık test yapmasını asla istemiyorum ,Allah da düşürmesin ellerine.. Seda hanım var Ümitte ona asla ama asla gitmenizi tavsiye etmem. Hem ukala hem tersler gibi bir hali var. Gidecek olursanız diye uyarmak istedim naçizane
Tamam canım ay hadi inşallah inanamam yani o derececok ilginc canim normalde durdukca koyulasir senin durdukca silinmis. aslinda ilk 5 dk diyor benim testlerde seninkinde ne kadar sureden sonra dikkate almayin diyor ? bence senin var bebisim ya cok belli bak 2 testte de cikmis ayni benim gibi silik ay hadi insallahyarin sabah ilk idrarla yapip bizimle paylassana cok merak ettim :)
cok heyecanli ya hadi insallahTamam canım ay hadi inşallah inanamam yani o derece
İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor. Eşim yurt dışına çıktı canım iş gereği o yüzden ,Cnm nasılsın nasıl gdıyor
Şubata kdr neden çalışmalar durdu
Kızlar kızlar birşey var mıdır
Ya nasıl kayboldu gayette var belli oluyorduuu6 gün var canım ama çizgi kayboldu içini açınca
İlk 5 dakikada çizgi var onuncu dakikada silinmişcok heyecanli ya hadi insallah
Korkuyorum tekrarlamaya ama mecbur artık evet koyulaşması lazımken kaybolduYa nasıl kayboldu gayette var belli oluyorduuuyarın sabah testi mutlaka tekrarla bence
benim testlerde ilk 5 dk diyordu hep 5dkdan sonrasini dikkate almayin diyordu canim mesela ama direkt silinip gitmesi de garip belki test hatalidir sen sabah yap yine ilk idrar hemİlk 5 dakikada çizgi var onuncu dakikada silinmiş
Tamam canım yapacağım belki gece de yaparım çok merak ettim çünkübenim testlerde ilk 5 dk diyordu hep 5dkdan sonrasini dikkate almayin diyordu canim mesela ama direkt silinip gitmesi de garip belki test hatalidir sen sabah yap yine ilk idrar hem
Yaa öyle mi orayı kaçırmışım kusuruma bakmayın sezaryen sonrası sorun mu oluştu diye yazınca siz doktorumun söylediği geldi hemen aklıma sizinle paylaşmak istedim. Tüplerde sorun yoksa geriye tek seçenek kalıyo stres miKuzum rahim filmi de çekildim tüpler açık ve hiçbir sıkıntı çıkmadı mart ayında çekildim
Amin inşallah kuzum,Amin canımın içi sadece ben değil allah ol der ve olur umarım hepimiz güzel haberler veririz
ya dayanamazsan yap tabi canim nolcak kac test harcadik zaten bu ugurda :) ama yarina daha guzel yukselip koyulasabilirdi diye bebisim silikse de uzulme yani arka arkaya 3 test olucakTamam canım yapacağım belki gece de yaparım çok merak ettim çünkü
Sen benim sabahki testi görmüşmüydün onda yoktu birşey değil miya dayanamazsan yap tabi canim nolcak kac test harcadik zaten bu ugurda :) ama yarina daha guzel yukselip koyulasabilirdi diye bebisim silikse de uzulme yani arka arkaya 3 test olucak
gormedim canim yorumu kacirmisimdir. ben isyerindeyim laptoptan cok goremiyorum aslinda.Sen benim sabahki testi görmüşmüydün onda yoktu birşey değil mi
Evet ikincisi yakınlaşmadan görünüyordugormedim canim yorumu kacirmisimdir. ben isyerindeyim laptoptan cok goremiyorum aslinda.
Ama az once attigini gorebildim mesela yakinlasmadan :)
Okudum profilinden :)Evet ikincisi yakınlaşmadan görünüyorduay hadi bakalım , seninde hamileliğin çok yeniymiş oldum profilden canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok şukur ıyıyım cnmİyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor. Eşim yurt dışına çıktı canım iş gereği o yüzden ,
Cok sagol canim cok amin insallah gercekten saglik her seyEvet ikincisi yakınlaşmadan görünüyorduay hadi bakalım , seninde hamileliğin çok yeniymiş oldum profilden canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Amiiiiin inşallah canımCok sagol canim cok amin insallah gercekten saglik her sey
Hepimize cok saglikli bebisler gelsin insallah bu grup bu sene bitmeden komple hamis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?