- 12 Ağustos 2023
- 868
- 918
- 23
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.601
Canım erken gebelik testi alıp yapsana var gibi görünüyorrSabahki testi de atmıştım buraya çok çok zorlayarak baktım onda da sanki çok silik gölge vardı ama şimdi yaptığımda baya rahat görüyordum
Ay yok kız olur muuu ne bunaltması test incelemeyi severizŞimdi bana yeter kız diceksiniz sizi fazla bunlttım ama napimmmSon bi test kalmıştı yapiyim gitsin dedim yine hemen bu çıktı silik Allah'ım deliricem ben ne yapim @edahandro @begmsss B bernaad @Merveeee57 fnd_50
Şuan tutuyorum gece yapayım belki yine çıkar diyorum canım erken gebelikler de yanlış gösterebiliyormuş kaset test daha iyi diyorlar bide bu dr preför adında bir test durdukça gölge de çıkarmıyor bakalım hayırlısıCanım erken gebelik testi alıp yapsana var gibi görünüyorr
Ay inşallah vardır canım çizginin silinmesi çok tuhaf ama okumuştum öyle olaylar başına gelenler var zaten hep bizi bulur bu tarz şeylerŞuan tutuyorum gece yapayım belki yine çıkar diyorum canım erken gebelikler de yanlış gösterebiliyormuş kaset test daha iyi diyorlar bide bu dr preför adında bir test durdukça gölge de çıkarmıyor bakalım hayırlısı
Aman niye mantıksız olsun yapmadığımız şey değilBenim elimde test kalmadı ya nöbetçi ezcaneden test almak mantiksiz değil mi nolur beni durdurun regl de olmadım hala
Ben normalde cok goremem ama cizgin var kuzum silik de olsa cikmis tebrik ederim seni..Kan testi verebilirsin bir kac gune tamamen netlesirAyy canım sağol ben testin içini açtım daha yakından çekeyim diye çizgi yok oldu gibiyine de sağol
Amin canım ay kısa bir heyecan yaşadımAy inşallah vardır canım çizginin silinmesi çok tuhaf ama okumuştum öyle olaylar başına gelenler var zaten hep bizi bulur bu tarz şeyler
İnşallah vardır ve koyulaşarak devam eder
Canım çizgi yok oldu 10 dak sonra gece yine yapıcamBen normalde cok goremem ama cizgin var kuzum silik de olsa cikmis tebrik ederim seni..Kan testi verebilirsin bir kac gune tamamen netlesir
Az önce regl oldum sanırım bu ay kaçtı artik Allah'tan cikmadim evden artık kısmet önümüzdeki ayaAman niye mantıksız olsun yapmadığımız şey değilsen de duramazsın al gitsin
Sen de yine silinik milinik bisey cikmis ben de o da cikmio ahahahahİlk 5 dakikada çizgi var onuncu dakikada silinmiş
Haklı olarakAmin canım ay kısa bir heyecan yaşadım
Ah canım okadar iyi anlıyorum ki 3 yıldır pozitifi göremedim ben kaç gün var adetineSen de yine silinik milinik bisey cikmis ben de o da cikmio ahahahah
Yaa tühhAz önce regl oldum sanırım bu ay kaçtı artik Allah'tan cikmadim evden artık kısmet önümüzdeki aya
Aynen bebişim az üzüldüm çok değil napalim yani daha Ekim var demek ki zamanı değilmişYaa tühhsende bizdensin Ekim de bomba gibi geliyoruz üzülmek moral bozmak yok bebişim
Tamam olur öyle azcıkk ama sonra geçecekAynen bebişim az üzüldüm çok değil napalim yani daha Ekim var demek ki zamanı değilmiş
Olur mu ne kusuru canım. Aklım almıyor rahimde bir şey olsa filmde görünürdü dimi derlerdi yani yara bere var ilkinden kalma olmaz derlerdi herhalde. Paranoyak oldum iyice.Ay o kadar bilmiyorum ki bu ay mesela ateş takibi de yapıyorum ben üç kez yumurtlama olduğunu gördüm geçen ay da klomenle üç yumurta olmuştu ama yine tutmadı yine. Bence yine tutmadı. Yani zamanı var demek ki ama çok yoruldumYaa öyle mi orayı kaçırmışım kusuruma bakmayın sezaryen sonrası sorun mu oluştu diye yazınca siz doktorumun söylediği geldi hemen aklıma sizinle paylaşmak istedim. Tüplerde sorun yoksa geriye tek seçenek kalıyo stres mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?