💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Ay yok kız olur muuu ne bunaltması test incelemeyi severiz
Ama cidden çok tuhaf ya testlerde sıkıntı var ya sende
Bildiğin 2. çizgi var burdaaa İnşallah bebiş vardır yaa

Canım erken gebelik testi alıp yapsana var gibi görünüyorr
Şuan tutuyorum gece yapayım belki yine çıkar diyorum canım erken gebelikler de yanlış gösterebiliyormuş kaset test daha iyi diyorlar bide bu dr preför adında bir test durdukça gölge de çıkarmıyor bakalım hayırlısı

Canım bence sen hamilesin gibi birkaç gün daha sabretsen çikacak idrar estleri 10-20 arasında silik gösteriyor anladığım kadarıyla sen kan verdikten sonra yukselmeye başladı sanırım ay insallah oyledir Linakiz

Ay inşallah vardır canım çizginin silinmesi çok tuhaf ama okumuştum öyle olaylar başına gelenler var zaten hep bizi bulur bu tarz şeyler
İnşallah vardır ve koyulaşarak devam eder

Ayy canım sağol ben testin içini açtım daha yakından çekeyim diye çizgi yok oldu gibi yine de sağol
Ben normalde cok goremem ama cizgin var kuzum silik de olsa cikmis tebrik ederim seni..Kan testi verebilirsin bir kac gune tamamen netlesir

Olur mu ne kusuru canım. Aklım almıyor rahimde bir şey olsa filmde görünürdü dimi derlerdi yani yara bere var ilkinden kalma olmaz derlerdi herhalde. Paranoyak oldum iyice.Ay o kadar bilmiyorum ki bu ay mesela ateş takibi de yapıyorum ben üç kez yumurtlama olduğunu gördüm geçen ay da klomenle üç yumurta olmuştu ama yine tutmadı yine. Bence yine tutmadı. Yani zamanı var demek ki ama çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…