💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Kızlar merhaba ovulasyon testim geldi yorumlayın ben bilmiyorum çünkü
Adetin kaçıncı günü canım henüz yumurtlama yok iki çizgi ya aynı koyulukta olacak ya da ikinci çizgi birinciden daha koyu olacak. Öyle olunca pik olmuş oluyor yani yumurtan çatlamak üzere olmuş oluyor. Pik gününden itibaren sık ilişki olmalı test de silikleşmeye ilk başladığı zaman çatlamış demek o gün de mutlaka değerlendirilmeli

Kuzum eşinde hiç test verdi mi ? Belli ki vücudundaki herşey normal ve yolunda ama bazen stres ve kafaya takmak herşeyi o kadar fazla etkiliyor ki Ama herşeyin vakti zamanı var rabbim sağlıkla hayırla en kısa zamanda kucaklarınızı doldursun inşallah Yakın arkadaşım 4 senedir deniyorlardı pcosu ve tsh yüksekliği vardı, eşinde de varikosel çıkmıştı. Eşi ameliyat olduktan sonra artık olmadığı için tüp bebeğe yöneleceklerdi. Bundan 2 gün önce eşi senin hamile olduğunu hissediyorum test yap diye tutturmuş arkadaşım 1-2 gün yapmadı yoktur mümkün değil diye. Sonra eşinin ısrarına dayanamadı ve yaptı anında çok net çift çizgi gördü 7+4 hamileymiş ama bu zamana kadar hiç anlamadı. İmkansız olduğunu düşündüğü için. Yani demem o ki rabbim ol deyince oluveriyor işte

fnd_50 Diğer mesajına cvptı kuzum bu yanlış alıntılamışım

Kuzu biz senle aynı gidiyoruz ben de adet oldum bugün ama benim bat 25 ekim
Kuzum benim uygulama net nokta atışı gösteriyor böyle oynarsa en fazla saat oynuyor, uygulama 25 i gosterdiyse %100 25 idir benim benimki artık ekime kaldı bu ayki gibi olmamayi sakin kalmayı düşünüyorum Allah sabir verir inşallah senin eşin miydi canım yurtdışına gidecek olan karistirmadim umarım.

Aynen aynen benim de nadiren değişir tarih 1 ya da 2 gün ama genelde nokta atışı benim de kuzum ☺ yok benim ki yanımda çok şükür ekim de ben de sakin kalmak istiyorum inşallah testlerimi inofolic imi d vitaminlerimi avokadolarımı aldım hazırım

sacibelinde 3müzün satları aynıymış bende bugün adet oldum benim de bat 23 Ekim
Bakalım yumurtlamalarımız birbirine yakın olacak mı
Ayyy hadi bakalım ne güzel birebir aynı olması ovülasyon testlerimizi kıyaslarız

Canım gel Ekim'de deneyelim şansımızı

Ayyy hadi bakalım ne güzel birebir aynı olması ovülasyon testlerimizi kıyaslarız
Ahaha aynen kuzum karşılaştırma yapar birlikte bat bekleriz sonrada çift çizgi görürüz inşallahh ya ben bu ay mutsuzum innovitanın mavi testinden aldım ilk defa, bi deneyim dedim reglden önce (belki hamileysem gösterir diye) ama 1.çizgisi bile çok soluk çıkıyor umarım yanıltmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…