- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.621
Adetin kaçıncı günü canım henüz yumurtlama yok iki çizgi ya aynı koyulukta olacak ya da ikinci çizgi birinciden daha koyu olacak. Öyle olunca pik olmuş oluyor yani yumurtan çatlamak üzere olmuş oluyor. Pik gününden itibaren sık ilişki olmalı test de silikleşmeye ilk başladığı zaman çatlamış demek o gün de mutlaka değerlendirilmeliKızlar merhaba ovulasyon testim geldi yorumlayın ben bilmiyorum çünkü
Yapılır kuzu benim yapıldı hatta 5. Gün bile yapılan varKızlar hormon tahlilleri 4.gün yapılmaz değil mi? 2 ve 3. Günler haftasonuna denk geliyorda
Sorma yaTamam olur öyle azcıkk ama sonra geçecekhemencik yumurtlamamız gelecek ama sonrası 5-10 yıl gibi falan geçecek ama bebiş haberimizi alacağız
Kuzum eşinde hiç test verdi mi ? Belli ki vücudundaki herşey normal ve yolunda ama bazen stres ve kafaya takmak herşeyi o kadar fazla etkiliyor kiAdetin kaçıncı günü canım henüz yumurtlama yok iki çizgi ya aynı koyulukta olacak ya da ikinci çizgi birinciden daha koyu olacak. Öyle olunca pik olmuş oluyor yani yumurtan çatlamak üzere olmuş oluyor. Pik gününden itibaren sık ilişki olmalı test de silikleşmeye ilk başladığı zaman çatlamış demek o gün de mutlaka değerlendirilmeli
Kuzu biz senle aynı gidiyoruz ben de adet oldum bugün
Kuzum eşinde hiç test verdi mi ? Belli ki vücudundaki herşey normal ve yolunda ama bazen stres ve kafaya takmak herşeyi o kadar fazla etkiliyor kiAma herşeyin vakti zamanı var rabbim sağlıkla hayırla en kısa zamanda kucaklarınızı doldursun inşallah Yakın arkadaşım 4 senedir deniyorlardı pcosu ve tsh yüksekliği vardı, eşinde de varikosel çıkmıştı. Eşi ameliyat olduktan sonra artık olmadığı için tüp bebeğe yöneleceklerdi. Bundan 2 gün önce eşi senin hamile olduğunu hissediyorum test yap diye tutturmuş arkadaşım 1-2 gün yapmadı yoktur mümkün değil diye. Sonra eşinin ısrarına dayanamadı ve yaptı anında çok net çift çizgi gördü 7+4 hamileymiş ama bu zamana kadar hiç anlamadı. İmkansız olduğunu düşündüğü için. Yani demem o ki rabbim ol deyince oluveriyor işte
Kuzum benim uygulama net nokta atışı gösteriyor böyle oynarsa en fazla saat oynuyor, uygulama 25 i gosterdiyse %100 25 idir benimKuzu biz senle aynı gidiyoruz ben de adet oldum bugünama benim bat 25 ekim
Kuzu biz senle aynı gidiyoruz ben de adet oldum bugünama benim bat 25 ekim
Çatlasın yumurtalar gelsin bebislersacibelinde 3müzün satları aynıymış bende bugün adet oldum benim de bat 23 Ekim
Bakalım yumurtlamalarımız birbirine yakın olacak mı
Ay keşkeeeeSorma yagecmedi bir türlü en az 14 gün, çok uzun ya bir teknoloji çıksa ya bunun için 3 günde falan ogrensek
Kız sen listede yok musun benimde 23 ü baktım tekmişim ya tüh dedimdisacibelinde 3müzün satları aynıymış bende bugün adet oldum benim de bat 23 Ekim
Yaa kuzum vardım, geçen haftalarda tatildeydim yazamamıştım pek. Beni yokum diye silmiş heraldeKız sen listede yok musun benimde 23 ü baktım tekmişim ya tüh dedimdi
Aynen aynen benim de nadiren değişir tarih 1 ya da 2 gün ama genelde nokta atışı benim de kuzum ☺ yok benim ki yanımda çok şükürKuzum benim uygulama net nokta atışı gösteriyor böyle oynarsa en fazla saat oynuyor, uygulama 25 i gosterdiyse %100 25 idir benimbenimki artık ekime kaldı bu ayki gibi olmamayi sakin kalmayı düşünüyorum Allah sabir verir inşallah senin eşin miydi canım yurtdışına gidecek olan karistirmadim umarım.
Ay yok kııız o yapmaz öyle şey listeyi günceliyor ya arada kaynamıştırYaa kuzum vardım, geçen haftalarda tatildeydim yazamamıştım pek. Beni yokum diye silmiş heraldeZumruduanka96 cım mesaj attım görünce günceller
Bu arada sende Kayseridesin heralde canım
Ayyy hadi bakalım ne güzel birebir aynı olmasısacibelinde 3müzün satları aynıymış bende bugün adet oldum benim de bat 23 Ekim
Canım gel Ekim'de deneyelim şansımızıZumruduanka96 benim adetim geldi canım. İyi bari bekletmedi.
@Afratafracfnd_50 çakşır suyu aç karna mı içiliyor nasıl? Bir de yumurtlamaya kadar içilecek değil mi yoksa 10 gün müydü?
Burda çok yazıldı etti de o zamanlar içme niyetim yoktu. Çakşırı anlatanlardan bi tek siz aklıma geldiniz şu an.
Aynen canım muhtemelen kaynamışımdır eh olsunAy yok kııız o yapmaz öyle şey listeyi günceliyor ya arada kaynamıştır
Eveet canım sende mi
Ahaha aynen kuzum karşılaştırma yapar birlikte bat bekleriz sonrada çift çizgi görürüz inşallahhAyyy hadi bakalım ne güzel birebir aynı olmasıovülasyon testlerimizi kıyaslarız
DOktora falan gidiyor musun canım, gidiyorsan kime gidiyorsunAynen canım muhtemelen kaynamışımdır eh olsun
Evet kuzum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?