💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Yaa tüh keşke onlardan alsaydım inofolic aldım ben burda çok duyunca yeni geldi o da hemencik 1 tane içtim günde 1 mi 2 mi onu bilemedim 1 alanda var 2 alanda sana soruyum dedim o yüzden bebeğim
Onu hiç bilmiyorum kuzum. Benimkiler günde bir içiliyor. İlk inofolicle dene inşallah sonuç alırsın gerek kalmaz, sonra gerekirse benimkilere geçersin. Benimkiler baya pahalı... benim yaş ileri olduğundan deneme yanılma yapamadım. Bol vitaminlisi ile başladım

Kuzum ben Allah kısmet ederse 2. bebeğimi düşünüyorum. İlk çocuğumda Cemal Ünlü doktorumdu. Bu sefer Özgüç Altun'a gitmeyi düşünüyorum. Sen gidiyor musun doktora ?
Canım bende 2.ye uğraşıyorum Cahit Gözüakça var hümada onda doğum yapmıştım yine ona gittim olmadı sonra şehir hastanesini deneyim dedim Mehmet Ak a gittim olmadı Sayat Abdullayeva var memorial de en son ona gittim rahim filmi falan çekildi temiz çıktı aşılama falan önerdş ama biz denemedik onu sonra gitmeyi bıraktım 2 senedir gitmiyorum doktora
Özgüç de ablam doğum yaptı hiç memnun kalmadı günü gelmeden doğumu başlatmak istedi ablamda korktu sonra normal doğum olmaz bebek iri demeye başladı sezeryana aldı, son dk ya kadar normL doğum diye gitti halbuki 3 tane normal doğum yaptı 4. Sezeryan oldu mecbur bebiş de minnacıktı doktor uğraşmak istemedi diye düşündük hep. Muayene de falan çok memnundu ama doğuma gelince işler değişti

Ya aslında maxijuno önermişti bi arkadaşımız ama ben inofolic kullanan çok diye onu bi deneyim demiştim dediğin gibi inşallah gerek kalmaz kuzuşum ama olmadı sonraki ay denerim onu da teşekkür ederim
Ne varmış yaşında hıhh genceciksin

Zaten şu testlere ilaçlara harcadığımız paraları hiçbir şeye harcamıyoruz inşallah sonucu güzel olur

Yaa Allah gönlümüze göre versin kuzum ilk çocuğun kaç yaşında?
Ya bende geçen ay Mehmet Ak'a gittim aslında iyi ilgili olmak isteyen bir doktor ama şehir hastanesinde o kalabalıkta pek mümkün değil
Ben aslında Cemal Bey'den çok çok memnun kaldım. İlk gebeliğim sorunluydu düşük riskim vardı sıkı takip gerekiyordu çok ilgilendi sağolsun 37.hafta acil doğum yapmak zorunda kaldım bebeğim plasentadan ayrılmıştı o yüzden Sezaryen olmak zorunda kaldım. Cemal Bey'de genelde sezaryen taraftarı malesef, 2. Olursa inşallah ssvd yapmak istediğim için Özgüç Bey'i istiyorum. Arkadaşımında druydu şaşırdım şimdi o çok memnundu Özgüç Bey'den
Sayat hanımada kuzenim gidiyor oda ondan memnun sayılır. Ama ben erkek kadın doğum doktorlarının daha iyi olduğu inanışındayım
Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

İnşallah kuzum ya ben bildiğimden şaşmadım birebeningünlüğü strip test sipariş verdim

Aah bende aldım bu ay inofolic combi hp inşallah işe yarar

6 yaşında canım senin 5 senedir uğraşıyorum ben hemencik kardeşi olsun beraber büyüsünler istemiştim ama kısmet olmadı
Mehmet Ak evet çok iyi gerçekten ama dediğin gibi aşırı aşırı kalabalık herkes odaya dalıyor adamcağız ses de çıkaramıyor
Ya bende sezeryan olmak zorunda kaldım bir sürü sancı çektikten sonra bende normal doğum istiyorum olursa
Benimde gittiğim ilk kadın doktordu diyebilirim bende senin kafadanım Kime gideceğimizi şaşırıyoruz bende şimdiden düşünüyorum bebiş olsa gidecek doktor yok diyorum Sende aklında kalacağına git istersen Özgüç beye, belki bize öyle denk gelmiştir bilmiyorum ama ablam doğum yaptığı gün hep sezeryan olmuşlardı şaşırmıştık biz hep doktoru suçladı ablam ama kısmet tabi

Ya Maşallah Allah bağışlasın kuzum Benimki daha 2,5 yaşında, ama ben tek çocuğum o yüzden hep hemen bir kardeşi olsun birlikte büyüsünler oynasınlar düşüncesi var kafamda Bir de tabii hemen ha diyince hamile kalamadığımız için İnşallah bu Ekim bebiş isteyen tüm herkesin ayı olur
Özgüç'e de hemen randevu bulmak mümkün değil en erken randevusu 24 Ekim o randevuyu aldım bende, hamiş kalırsam bebeği görmeye giderim anca Pztsi sağlık ocağında hormonlara baktırcam. Anormallik görürsem şimdilik yine Mehmet Ak'a giderim heralde

Kuzum üstünde günde 2 kere yazıyor ama bazılarına doktorları 1 tane içmeyi önermiş kararsız kaldım. Günlük 1 tane mi içsem diye düşünüyorum
Bilmiyorum ki mesela sen sürekli mi kullanacaksın yumurtlamaya kadar mı nasıl oluyo acaba ben bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…