- 8 Mayıs 2023
- 2.352
- 2.568
- 63
- 28
- Konu Sahibi Zumruduanka96
-
- #10.661
Adet gelmesini bekliyorum artık yapmıcam gelmezse gider kan testini tekrarlarım inan bu iki gün çok yoruldum baş ağrısı maf etti, göğüs şişkinliğimde indi bugün yarın gelebilir hakkımda hayırlısı olsunCanım bence sen hamilesin gibi birkaç gün daha sabretsen çikacak idrar estleri 10-20 arasında silik gösteriyor anladığım kadarıyla sen kan verdikten sonra yukselmeye başladı sanırım ay insallah oyledirLinakiz
Yumurtlamaya kadar kullanmak yeterli heralde, doktor önerisiyle kullanan arkadaşlar nasıl kullanmış acaba onlarda bilgi alsak ona göre kullansakBilmiyorum ki mesela sen sürekli mi kullanacaksın yumurtlamaya kadar mı nasıl oluyo acaba ben bilmiyorum
Amin canım hepimize inşallahBilmiyorum kuzum
Adet gelmesini bekliyorum artık yapmıcam gelmezse gider kan testini tekrarlarım inan bu iki gün çok yoruldum baş ağrısı maf etti, göğüs şişkinliğimde indi bugün yarın gelebilir hakkımda hayırlısı olsunBi süre buraya fazla girmeme kararı aldım bende gerçekten kendime zarar verme aşamasına girdim daha 6 ay denememeize rağmen biraz dozu fazla abarttım Rabbimden ferahlık diliyorum
AMiin hepimizin bebişini inşallah canımYa Maşallah Allah bağışlasın kuzumBenimki daha 2,5 yaşında, ama ben tek çocuğum o yüzden hep hemen bir kardeşi olsun birlikte büyüsünler oynasınlar düşüncesi var kafamda Bir de tabii hemen ha diyince hamile kalamadığımız için İnşallah bu Ekim bebiş isteyen tüm herkesin ayı olur
Özgüç'e de hemen randevu bulmak mümkün değil en erken randevusu 24 Ekim o randevuyu aldım bende, hamiş kalırsam bebeği görmeye giderim ancaPztsi sağlık ocağında hormonlara baktırcam. Anormallik görürsem şimdilik yine Mehmet Ak'a giderim heralde
Adetimin ikinci günü canım takip edicem canım buraya atarım yorum için uygulamada Ekim 7 gözüküyor bende riske atmamak için yapıcam hergun bir tane aynı saate yorumun için sağol canımAdetin kaçıncı günü canım henüz yumurtlama yok iki çizgi ya aynı koyulukta olacak ya da ikinci çizgi birinciden daha koyu olacak. Öyle olunca pik olmuş oluyor yani yumurtan çatlamak üzere olmuş oluyor. Pik gününden itibaren sık ilişki olmalı test de silikleşmeye ilk başladığı zaman çatlamış demek o gün de mutlaka değerlendirilmeli
Ben de bir kutusunu bu ay diğerini öbür ay kullanırım dedim ama emin de değilimYumurtlamaya kadar kullanmak yeterli heralde, doktor önerisiyle kullanan arkadaşlar nasıl kullanmış acaba onlarda bilgi alsak ona göre kullansak
Yani 5 gün kala bata varsa çıkar mı onu merak ediyorum. Erken testle öğrenenler var mı aranızda çıkıyor muKızlar bat a 5 gün var ve miratech erken gebelik testi aldım, sabah yapsam varsa gebelik çıkar mı sizce? Bir belirtimde yok bence hamile değilim ama yinede merak ediyorum
Ben hala çorap almadım ne zaman trenyola girsem kendimi test markası ararken buluyorumZaten şu testlere ilaçlara harcadığımız paraları hiçbir şeye harcamıyoruzinşallah sonucu güzel olur
Var mıdır ne demek vaaarKızlar kızlar birşey var mıdır
Aşkım çok erken yapmaya başlamışsın kaç günde bir adet oluyorsunAdetimin ikinci günü canım takip edicem canım buraya atarım yorum için uygulamada Ekim 7 gözüküyor bende riske atmamak için yapıcam hergun bir tane aynı saate yorumun için sağol canım
Canım şimdi üretici sitesine baktımda, inofolic ve inofolic combi'de günde 1 defa alınır yazıyor.Ben de bir kutusunu bu ay diğerini öbür ay kullanırım dedim ama emin de değilim
Kuzum eşim test verdi. Normalde varikosel var ama doktor bu engel olacak düzeyde değil dedi yakın zamanda test vermişti zaten sonuçlar da gayet iyi çıkmıştı. Yani aslına bakarsan her şey temiz görünüyor ama sanırım stres faktörü çok önemli gerçekten. Ah keşke engel olabilsem kendime
Canım azıcık sakinle, kafanı rahatlat, kendini hırpalama hiç, testte çizgi görünce insan heyecanlanıyor ama işte kendimize ediyoruz ne yapıyorsakBilmiyorum kuzum
Adet gelmesini bekliyorum artık yapmıcam gelmezse gider kan testini tekrarlarım inan bu iki gün çok yoruldum baş ağrısı maf etti, göğüs şişkinliğimde indi bugün yarın gelebilir hakkımda hayırlısı olsunBi süre buraya fazla girmeme kararı aldım bende gerçekten kendime zarar verme aşamasına girdim daha 6 ay denememeize rağmen biraz dozu fazla abarttım Rabbimden ferahlık diliyorum
Canım test sonucunu buraya atmayacaksan bana özelden atar mısın? Biz de veriyoruz aşılama için. Doktor yeterli iyi diyor ama bilemiyorum tabiKuzum eşim test verdi. Normalde varikosel var ama doktor bu engel olacak düzeyde değil dedi yakın zamanda test vermişti zaten sonuçlar da gayet iyi çıkmıştı. Yani aslına bakarsan her şey temiz görünüyor ama sanırım stres faktörü çok önemli gerçekten. Ah keşke engel olabilsem kendime
Var tabi. Daha önce yalancı pozitif görmüş müydün kuzumKızlar kızlar birşey var mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?