💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Bilmiyorum kuzum
Adet gelmesini bekliyorum artık yapmıcam gelmezse gider kan testini tekrarlarım inan bu iki gün çok yoruldum baş ağrısı maf etti, göğüs şişkinliğimde indi bugün yarın gelebilir hakkımda hayırlısı olsun Bi süre buraya fazla girmeme kararı aldım bende gerçekten kendime zarar verme aşamasına girdim daha 6 ay denememeize rağmen biraz dozu fazla abarttım Rabbimden ferahlık diliyorum

Bilmiyorum ki mesela sen sürekli mi kullanacaksın yumurtlamaya kadar mı nasıl oluyo acaba ben bilmiyorum
Yumurtlamaya kadar kullanmak yeterli heralde, doktor önerisiyle kullanan arkadaşlar nasıl kullanmış acaba onlarda bilgi alsak ona göre kullansak

Amin canım hepimize inşallah bende abarttim ozellikle test işini Ekim ayinda biraz daha ağırdan alacagim inşallah

Kızlar Selam
Sürekli yazamasamda takip ettim
Bugün akşam pik öncesi degerlendirdim
Yarın veya pazar pik olur diye düşünüyorum ctesi pazar degerlendirecem salı da çatlamış olur diye düşünüyorum cuma ctesi pazar pespese değerlendirmeden sonra salı perşembe de değerlendirip beklemeye geçeceğim inşallah

AMiin hepimizin bebişini inşallah canım Minnoşun hemencik kardeşi oluversin inşallah
İyi yapmışın canım inşallah hamile gidersin randevuna ya
Aynenn hiç zorda kalınca gidilir yine ya ona

Adetimin ikinci günü canım takip edicem canım buraya atarım yorum için uygulamada Ekim 7 gözüküyor bende riske atmamak için yapıcam hergun bir tane aynı saate yorumun için sağol canım

Kızlar bat a 5 gün var ve miratech erken gebelik testi aldım, sabah yapsam varsa gebelik çıkar mı sizce? Bir belirtimde yok bence hamile değilim ama yinede merak ediyorum

Yumurtlamaya kadar kullanmak yeterli heralde, doktor önerisiyle kullanan arkadaşlar nasıl kullanmış acaba onlarda bilgi alsak ona göre kullansak
Ben de bir kutusunu bu ay diğerini öbür ay kullanırım dedim ama emin de değilim

Kızlar su testten kullanıp memnun kalan oldu mu? 5mlu hassasiyetinde demişler ilginç hiç anlamadım o kadar erken bulabilir mi test, fiyati da uygun yorumlari fena değil bir de size sorayım dedim

Eklentiler

• IMG_20230929_214710.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 40
Adetimin ikinci günü canım takip edicem canım buraya atarım yorum için uygulamada Ekim 7 gözüküyor bende riske atmamak için yapıcam hergun bir tane aynı saate yorumun için sağol canım
Aşkım çok erken yapmaya başlamışsın kaç günde bir adet oluyorsun

Ben de bir kutusunu bu ay diğerini öbür ay kullanırım dedim ama emin de değilim
Canım şimdi üretici sitesine baktımda, inofolic ve inofolic combi'de günde 1 defa alınır yazıyor.
İnofolic combi hp'de günde 2 defa diyor. Yani bence bitene kadar günde 2 defa kullanmalıyız yani 10 gün gidecek ilaç

fnd_50 Diğer mesajına cvptı kuzum bu yanlış alıntılamışım
Kuzum eşim test verdi. Normalde varikosel var ama doktor bu engel olacak düzeyde değil dedi yakın zamanda test vermişti zaten sonuçlar da gayet iyi çıkmıştı. Yani aslına bakarsan her şey temiz görünüyor ama sanırım stres faktörü çok önemli gerçekten. Ah keşke engel olabilsem kendime

Canım azıcık sakinle, kafanı rahatlat, kendini hırpalama hiç, testte çizgi görünce insan heyecanlanıyor ama işte kendimize ediyoruz ne yapıyorsak Rabbim en doğru zamanda sağlıkla nasip etsin kuzum istersen yarın yine verirsin kan testini veya gecikmen bir kaç gün daha olursa bi idrar testi daha yaparsın, öyle bakarsın. Karar senin ama azcık kafanı dağıt kuzum

Canım test sonucunu buraya atmayacaksan bana özelden atar mısın? Biz de veriyoruz aşılama için. Doktor yeterli iyi diyor ama bilemiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…